Web dučani i oni drugi

poruka: 4
|
čitano: 835
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Web dučani i oni drugi

Prvo, ak sam fulao mjesto za temu, ispričavam se.

Zanimaju me vaša iskustva sa dučanima, njihovom ponudom, kvalitetom usluge i proizvoda, servisnom podrškom, ljubaznošću osoblja, cijenama, pouzdanošću web shop-ova i sl.

Ne bi htio da se sad ovo pretvori u reklamni prostor, pa bi molio da se iznose samo iskustva.

Pozz

ski001

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Web dučani i oni drugi

Ajd da ja probijem led..

Imao sam malo smrdano iskustvo sa lokalnim HG-spotom (u SB-u sam)....kupio sam kod njih napajanje LC-power super silent 500 W za nekih 250 - 300 kn (nebitno) i jednog dana ja odlučio očistit komp od prašine i došlo napajanje na red...ja fino skinem onaj pokrov od napajanja i ispušen fenom za kosu (ima funkciju hladnog zraka...isključi grijač) i sve očistio, vratio natrag...kad ono počelo zujat kao kad dalekovod zuji kad je previše vlage u zraku...ja mislio vent a fino je pričvršćen...onda to može bit kondenzator ili nešto i šta ću, ja sutra odnio kod njih napajanje, rekao problem, dao račun, ostavio broj moba i mail da mi jave kad dođe sa servisa prošlo 2 tjedna a oni ništa ne javljaju...otišao ja do njih i kažu da još nisu zaprimili dojavu od centra u ZG-u...ajd ja pričekao još tjedan dana, prošlo tjedan dana, eto mene opet kod njih....kad ono kaže mi lik da su imali promjenu sustava (oni cjenovnici i sve to) i da je moja zapremnina ostala u starom sustavu (kud baš mene našli)...i ajd čekam ja još tjedan dana nema napajanja, otiđem ja do njih i požalim se jednom od prodavača tamo i kaže da mogu zamijenit sa nečim drugim u istoj vrijednosti ili nadoplatit neko bolje napajanje..u biti samo je zamjena mogla dolazit u obzir....ja pitam šta imate od 500 W brand name PSU-a i eto ponudili mi ovaj sad pod "Moj PC"...nadoplatio sam 70 kn i sad imam ovo CM napajanje i miran sam jedno god. i po dana

Zaključak:

HG-spot (barem u mom rodnom gradu) ima solidnu ponudu, ali previsoke cijene (kao i svugdje u HR) i neiskusne zaposlenike koji ne znaju javit kupcu kad je šta bilo i zašto, barem da kažu nekakvu informaciju, bilo kakvu samo da se kupac ne brine za svoj kupljeni proizvod kao što sam ja...ja sam gubio živce čekajući...sreća pa sam imao zamjensko 300 W napajanje pa i nisam tolko sivih stanica izgubio čekajući kretene da mi se jave

Avatar ready.....Clear a path | http://www.youtube.com/watch?v=YlSyJadcQFU
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Web dučani i oni drugi

Kad ste počeli s HG-Spotom mogao bih i ja...

Sa starim HG spotom sam imao dvojaka iskustva.

U poslovnici Dubrava sve je bilo odlično, usluga i osoblje čak su imali i svu navedenu robu.

U Utrinama su imali nekih problema s izdavanjem robe pa sam kučište čekao oko 2 sata.

Ali cura u kafiću i zaposlenik u skladištu su bili jako zabavni pa mi je to brzo prošlo.

Sa servisom sam imao samo dobra iskustva, svu robu su primili bez dodatnih ispitivanja i sve je brzo vraćeno i to novo.

H2 Shop, jedan od najležernijih, a opet jako profesionalnih dućana, same pohvale.

Stvarno dobra usluga.

ADM, kod njih kupujem u zadnje vrijeme, jako kvalitetan web, ali shop je malo siromašan.

Osoblje je super pogotovo ekipa u servisu.

Jednom su mi zametnuli torbu od laptopa, no dali su mi u zamjenu CaseLogic, pa sam tu možda i na dobitku :).

Ventex - kako sam tu prvi put sam kupio svoje računalo nekako su mi ostali u lijepom sjećanju.

Kod njih uvijek kupujem kad sam u Rijeci, mislim da su najbolji u PGŽ.

U Linksu, Protisu i ostalima još nisam kupovao

Anarchists of the world, unite!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Web dučani i oni drugi

Moja najbolja iskustva su sa Arhitehom (lap i stolno) i starim Ve-Milom (stolno i komponente). Ljubaznost, stručnost, ponuda... Sve na svom mjestu.

HG Spot - Utrine, ne baš sjajna iskustva (složena kriva konfiguracija, servis - nikad dočekat da završe popravak, otezanje...)

Sa web dučanima nemam iskustva.

ski001

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice