Ako niste do-it-yourself entuzijast (i nemate iskustva sa sastavljanjem/rastavljanjem/lemljenjem laptopa i netbooka) kome biste u Hrvatskoj u punom povjerenju povjerili vaš (vrijedni uvezeni) laptop / netbook da zamijeni tvornički HDD sa SSD-om, sa potpunom sigurnošću da ćete ga dobiti nazad u savršeno ispravnom stanju i bez ijedne iskrivljene plastične kvačice, izgubljene vide ili ogrebotine na kućištu (gubitak garancije nije relevantan) ?
Ako je odgovor nikome, onda molim iduću najbolju mogućnost.
Inače radi se o instaliranju SSD-a u Eee PC 1015PEM-PU17-WT gdje postoji mjesto za njega i postoji konektor i samo treba pratiti detaljne upute za rastavljanje i sastavljanje dostupne na webu (ovo sve u biti samo pretpostavljam jer još nisam istraživao za ovaj model ali je vrijedilo za nekoliko prošlih modela Eee PC-a, uglavnom vrlo brzo izađe upustvo).
Jednom sam pogledao video uputstva za 901, i parilo mi je da bi ja to mogao (ipak imam set kacavida, nešto neznatno DIY iskustva iako ne baš sa ovim i po nekom glupavom online IQ testu dobar mozak) ali se bojim (zbog prije navedenog manjka iskustva) da npr. ne slomim neku od onih plastičnih kvačica koje drže tastaturu ili da nešto ne bude klimavo nakon sastavljanja ili još gore da nešto ne radi...
Please advise.