Skupa trgovina+popust naspram jeftine trgovine

poruka: 4
|
čitano: 1.928
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Susrećete li se i vi često s ljudima koji uzimaju komp ili komponente u nekoj skupoj trgovini samo zato što tamo dobiju nekakav popust (ili preko veze, poznanika, akcije, ...) s kojim ih svejedno izađe skuplje nego u nekoj jeftinijoj trgovini? Uspijete li vi takvima objasniti da ih taj prodavač svejedno odere (iako im je kao prijatelj pa da jeftinije i slično)? Znam da meni to skoro nikad nije uspjelo, jednostavno nitko ne vjeruje da ima jeftinije ili misle da ima neka caka...

KIA nagradna igra: http://www.kia.hr/fb/?p=1350933572
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Skupa trgovina+popust naspram jeftine trgovine
191x7 kaže...

Susrećete li se i vi često s ljudima koji uzimaju komp ili komponente u nekoj skupoj trgovini samo zato što tamo dobiju nekakav popust (ili preko veze, poznanika, akcije, ...) s kojim ih svejedno izađe skuplje nego u nekoj jeftinijoj trgovini? Uspijete li vi takvima objasniti da ih taj prodavač svejedno odere (iako im je kao prijatelj pa da jeftinije i slično)? Znam da meni to skoro nikad nije uspjelo, jednostavno nitko ne vjeruje da ima jeftinije ili misle da ima neka caka...

Povremeno, ali defenitivno su najjaci oni tipa "to je iz Njemacke, to valja" {#}

Ofc.
16 godina
neaktivan

Pa pravi primjer ti je HG Spot. Prvo povise cijenu za 30% i onda stave -15% akcija!{#}

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Skupa trgovina+popust naspram jeftine trgovine
zeroname kaže...

Pa pravi primjer ti je HG Spot. Prvo povise cijenu za 30% i onda stave -15% akcija!{#}

Ma HGŠrot to radi standardno. Ja pričam o onima što misle da su im trgovčići prijatelji xD.

Mislim ono, poznanik uzima komp preko firme nekog svog prijatelja (koji naravni ima svoju informatičku trgovinu), taj prijatelj uzima odakle uzima i taj komp izađe dobrih 5-10% skuplje nego isti takav komp u npr ADM-u, samo što ga ovako još čeka oko 2 tjedna, al ne to mu je prijatelj i prodaje mu jeftinije...

KIA nagradna igra: http://www.kia.hr/fb/?p=1350933572
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice