Servis UPS-ova? Gdje? (APC)

poruka: 7
|
čitano: 5.819
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Postoji li igdje servis UPS-ova u regiji? Radi se o APC, 2200VA, prijavljuje neke errore, baterija ispravna. Skup je poprilično, ne bih ga tek tako mijenjali.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Servis UPS-ova? Gdje? (APC)
Smooth Operator kaže...

Postoji li igdje servis UPS-ova u regiji? Radi se o APC, 2200VA, prijavljuje neke errore, baterija ispravna. Skup je poprilično, ne bih ga tek tako mijenjali.

MSan je jedan od glavnih, ali svaki pravi zastupnik UPS-ova može, u pravilu, odraditi manje probleme na APC-u.

Koji su točno errori u pitanju? Vidi da li ti netko može dati zamjensku opremu, izaći na lokaciju i slično?

16 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

MSan je jedan od glavnih, ali svaki pravi zastupnik UPS-ova može, u pravilu, odraditi manje probleme na APC-u.

Koji su točno errori u pitanju? Vidi da li ti netko može dati zamjensku opremu, izaći na lokaciju i slično?

Imam ja zamjenski, doduše nešto slabiji, ali ovi kažu da su bespomoćni i ako nisu baterije u pitanju, da ne znaju šta je. Sve lampice na UPSu, blinkaju i ne daje nikakve struje.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
Smooth Operator kaže...
Old Iggy kaže...

Imam ja zamjenski, doduše nešto slabiji, ali ovi kažu da su bespomoćni i ako nisu baterije u pitanju, da ne znaju šta je. Sve lampice na UPSu, blinkaju i ne daje nikakve struje.

Tko kaže? Msan? Ajde mi se javi na PM da ne reklamiram firme...

16 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Ne, MSAN mi nije još odgovorio na mail. Slobodno preporuči.

17 godina
Smooth Operator kaže...
Old Iggy kaže...

Ne, MSAN mi nije još odgovorio na mail. Slobodno preporuči.

MR servis se ne javlja?

Javim ti na PM...

16 godina
neaktivan

Probao sam na 'prodaja@mrservis.hr'. Nisu mi ništa javili još.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice