PSP servisi

poruka: 8
|
čitano: 2.114
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PSP servisi

Dobar dan svima!

Ja sam iz rovinja i zna li mi netko reči gdje mogu nači nekoga da mi modificira psp da mogu igrat igre preko memorijske kartice?

HVala unaprijed Izlanuo se

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: PSP servisi
i da ,javite se tu,na facebook : Totalno Nabrijan ili na msn toni-099@hotmail.com ili na mail toni-099@hotmail.com
15 godina
neaktivan
PSP servisi

Da, javite mi se na facebook: totalno Nabrijan, na msn: toni-099@hotmail.com ili na mail toni-099@hotmail.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PSP servisi

Pogledaj u Butigu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PSPtech kaže...

Dobar dan svima!

Ja sam iz rovinja i zna li mi netko reči gdje mogu nači nekoga da mi modificira psp da mogu igrat igre preko memorijske kartice?

HVala unaprijed Izlanuo se

To sigurno ne rade u servisu Smijeh  Koji je PSP i koji FW je na njemu?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
15 godina
neaktivan

hehe psp phat znači debeli, firmware 6.20-znam da sam vec sve zeznio ali tko mi namjesti da mogu igrat preko memo. kartice dam mu 200 i više. Cool

15 godina

ako imas phat (model 1000) onda imas srece...taj psp se moze modificirat i to uz pomoc pandorine baterije, ako nju kupis (ulg preko oglasnika ili interneta) mozes i sam napravit, nije komplicirano..imas masu videa na youtubu

15 godina
neaktivan
PSP servisi

mislim da je bolje da jos nesto zeznem stavit ga kod nekog covjeka sto cu to i napravit :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice