Problem oko tv kartice

poruka: 3
|
čitano: 907
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem oko tv kartice

evo imam staru analognu karticu koju zelim staviti u komp e sada... odem kod frenda da isprobamo grafu  stavimo je u njegov komp windowsi je nadu sve super...

dodem doma stavim je u komp windowsi je ne pronalaze.. nije mi jasno

i on i ja imamo iste matične ploče ali doslovno iste hehe ... i cak sam u isti pci slot ukljucio ...u drugi ni ne mogu radi dual slot grafe..

ima ko kakve ideje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem oko tv kartice
Lacko kaže...

evo imam staru analognu karticu koju zelim staviti u komp e sada... odem kod frenda da isprobamo grafu  stavimo je u njegov komp windowsi je nadu sve super...

dodem doma stavim je u komp windowsi je ne pronalaze.. nije mi jasno

i on i ja imamo iste matične ploče ali doslovno iste hehe ... i cak sam u isti pci slot ukljucio ...u drugi ni ne mogu radi dual slot grafe..

ima ko kakve ideje

koje windowse imaš a koje frend ima?

15 godina
Problem oko tv kartice

evo ovako kartica je ova  http://www.prolink-usa.com/english/product/mmpak/ppak.htm

matična je ova http://www.google.hr/search?q=asrock+g41m-gs&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

oba dvoje imamo win 7 32bit...

oba dvoje imam 2gb rama samo on kingston a ja crucial i on ima core 2 duo 3.0ghz a ja dual core 2.7 oc na 3.5ghz ...

kod nejga je radila normalno na win 7 ultimate a meni nece cak ni u drugom kompu nece a dobro gurnem karticu tako da znam da ej do kraja stavljena... drugi komp je stariji i isto win 7 ima ali drugu instalciju.. kako da kazem druga verzija je

takoder i ja imam ultimate

jeidno on ima bios 1.20 a ja 1.30 probo sam staviti i ja stariji bios ali isto ništa

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 21:38 (Lacko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice