Ovako trebao bih preporuku mp3-a do nekih 150 kn, nebitan kapacitet. Hvala puno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaj nitko nema bas nikakav prijedlog 
http://www.njuskalo.hr/mp3-mp4-playeri/mp3-player-zg-dostava-oglas-4039974
Jako dobar mp3 imas pun njuskalo s njima.. sada bas jucer mi je dosao na kucnu adresu.. platis postaru i to je to...tj. kod koga narucis kazes mu da ti neka poslaje na kucnu adresu.. postar će ti donjet i ti odmah postaru placas. tako da je sigurno... jedino moras koristit druge slusalice.. jer slisalice koje dobis uz mp3 nista ne valju.. nista se ne cuje na njima.. jedino valjaju na pc... MP3 je zakon mozes umetnuti MicroSD karticu... moja preporuka...
Nadam se da sam ti pomogao..
Ma šverceri.. imas ih stvarno punnn kufer takvih po netu.... i nisu loši... kažem jedino slušalice nista im ne valjaju.. al MP3 je dobar.. dobis punjac.. tj USB kabel i punis ga preko pc ...stavis microSD karticu i stavis si pjesme...sve super :)
Ma gledo sam po njuskalu, i nije neka prevelika ponuda. A ovo bi bio poklon pa bih ipak zelio da bude zapakiran i s garancijom pa ukoliko se kaj potrga ili pokvari da se moze reklamirati. Znam da trazim puno a dajem malo ali siguran sam da se da naci nesto takvo
Neznam dalje onda... probaj naci po njuskalu nove MP3... zapakirane s garancijama... sretno..
Evo da samo napisem ovdje, kupio sam mp3 od 2 gb, novi zapakirani u algoritmu za 119kn. :)