Preporuka jeftinih mp3-a

poruka: 8
|
čitano: 3.573
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Preporuka jeftinih mp3-a

Ovako trebao bih preporuku mp3-a do nekih 150 kn, nebitan kapacitet. Hvala puno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka jeftinih mp3-a

Kaj nitko nema bas nikakav prijedlog {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka jeftinih mp3-a

http://www.njuskalo.hr/mp3-mp4-playeri/mp3-player-zg-dostava-oglas-4039974

Jako dobar mp3 imas pun njuskalo s njima.. sada bas jucer mi je dosao na kucnu adresu.. platis postaru i to je to...tj. kod koga narucis kazes mu da ti neka poslaje na kucnu adresu.. postar će ti donjet i ti odmah postaru placas. tako da je sigurno... jedino moras koristit druge slusalice.. jer slisalice koje dobis uz mp3 nista ne valju.. nista se ne cuje na njima.. jedino valjaju na pc... MP3 je zakon mozes umetnuti MicroSD karticu... moja preporuka...

Nadam se da sam ti pomogao.. 

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Preporuka jeftinih mp3-a
A šta misliš odakle tom liku ti MP3 playeri nego s eBaya.Od tamo naruči najbolje
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan

Ma šverceri.. imas ih stvarno punnn kufer takvih po netu.... i nisu loši... kažem jedino slušalice nista im ne valjaju.. al MP3 je dobar.. dobis punjac.. tj USB kabel i punis ga preko pc ...stavis microSD karticu i stavis si pjesme...sve super :)

15 godina
Preporuka jeftinih mp3-a

Ma gledo sam po njuskalu, i nije neka prevelika ponuda. A ovo bi bio poklon pa bih ipak zelio da bude zapakiran i s garancijom pa ukoliko se kaj potrga ili pokvari da se moze reklamirati. Znam da trazim puno a dajem malo ali siguran sam da se da naci nesto takvo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neznam dalje onda... probaj naci po njuskalu nove MP3... zapakirane s garancijama... sretno..

15 godina
Preporuka jeftinih mp3-a

Evo da samo napisem ovdje, kupio sam mp3 od 2 gb, novi zapakirani u algoritmu za 119kn. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice