Potrošači i zakoni

poruka: 6
|
čitano: 1.499
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Potrošači i zakoni

Pozdrav!

zanima me, kako imam sad problema sa jednim lapom, tj. u nedelju mi istice 45 dana od servisnog roka, da li je netko imo

iskustva sa ovim stvarima.. koliko ja razumjem kupac moze odluciti hoce uzet novi lap, ili neki isti u protuvrijednosti, ili losiji a da mu nadoplate ostatak, ili

uzeti cijenu u potpunosti..

sa ovim parama bih mogao uzetiduplo bolji laptop od onog kojeg imam...

hvala!

ćufta
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Potrošači i zakoni

nitko nije imo belaja???

blago vam se :)

ćufta
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Potrošači i zakoni

Ako i uzmes duplo bolji, prvo ti mora ovaj crknut, i to do totalke, i oni na pregledu nesmiju vidjeti da je to ostecenje nastalo tvojim ili tuđim djelovanjem , vec da je to ostecenje njihova (proizvodna) greska. A ako bi bolji htio uzeti, onda moras jos doplatiti...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Potrošači i zakoni

a stari moj duga je to prica... 

evo da kopiram sa reklamacije. net sta sam stavio:

Ev da ispricam svoju pricu... Imam MSI gx610, uredno radio sve do jednog dana... Radi ledica, ostalo nista, to je bilo sredinom 4-og mjeseca... Odnesem ga u technomax, radik provjeri, reset baterije, ne radi nista i mora ga slat u ZG na servis..ha reko šalji, štaš sad... Zovem ja na servis nakon ono mjesec dana skoro, kaze ovaj sta radi da mu je matična ploča otišla i da je treba zamjenit... Sta treba treba reko napravite... Dolati mi lap popravljen, puko od srece... Ali ono, nakon 2-3 tjedna rada, oped isti kvar, samo ledica jedna radi... Ono doslo mi je da nekog ubijem... Trčim ja u technomaxa, pitam jel mogu dobit zamjenu, jer ovo nije normalno, jer ima isti kvar, a da sam ga sad ceko skoro 40 dana na popravku... ovaj za pultom sta je radio (mislim čovjek je stvarno ok, sa njim sam zadovoljan) kaze da nemoze sad al da ce on zvat šefa da vidi šta ce sa mnom... dodje sef, ja mu sve objasnim, i izvadim ovaj papir od proslog serivisa sta je napravljen.. kad ono : pise opis posla: resetirana baterija i podesen VGA!!!! maticne nema nigdje, nekih šugavih 81 kn da se placa servis... inace nisam to bio ni procito, mislim ono sa serviserom sam prico na telefon i reko mi je da mu se maticna mora zamjenit... šokiran sam osto! šef informatickog odjela kaze da če zvat odmah u utorak gore da se to sto prije rjesi (inace sam ga predo u petak, 30.7).. idem ja kuci u bih iz splita, i sad taj sledeci petak reko da zovnem samo da vidim jel stigo u zagreb.. javi mi se serviser, kaže da je stigo, da mu se mora maticna promjenit (isto ko i 1 put, mozda ima govornu manu)..:) ok reko, samo daj ga sredite, treba mi za poso i fax, imam jednu krntiju u kuci, jedva vrti flash... sad prodje od toga oped 15-ak dana, ja oped zovem u zg, javi se serviser... i onako mirno govori :TREBA NARUCIT MATICNU PLOCU... ono da nesto ne opsujem odmah sam poklopio slusalicu... evo sad sam ope zvao prije 2 dana, reko mi je da je narucena, da treba nekih 20 ak dana da dodje... 45 dana od predanog roka je 13.09.2009, pa neznam hoce se moc sta poduzet kad prodje taj rok... inace od sredine 4 mjeseca laptop je u mene bio manje od 3 tjedna... prvi servis malo vise od mjesec dana, a ovaj ce izgleda navrsit i 45 dana kako je krenilo... svi savjeti su dobrodoli u slucaju ovog 45-dana, sad sam malo citao po ovoj stranici i jos mi nije jasno jel se tu ubrajaju i vikendi.. a ja ipak radim vikendom sa lapom...:( Puno pozdrava!

ćufta
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Potrošači i zakoni

kad mi je bio prvi put na servisu vracen mi je npopravljen, a i serviser mi je reko da treba MB promjenit.. a nije.. tako da je on totalka ustvari...

nemre si ni upali

ćufta
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Potrošači i zakoni

Evo malo da vratimo iz mrtvih ovu temu!

Imam problem koji me uzasno zivcira i zanima me koja su moja prava!

Svaki puta kada potrošim promet na brzom netu,veza mi se uspori i dobijam poruku o potrošnji prometa i to je OK.

Kvaka koja zivcira je da se prvim spajanjem na net odmah pali Google sa Vipovom stranicom o ponudi,bla,bla,bla,bla....Ja kliknem na bookmarks recimo Bug forum,on opet me baci na tu stranicu,klik na nesta drugo-opet Vip.

Ponekada treba po 10 puta klikati na zeljenu stranicu,da bih zaista otisao na nju!

Pa zar to nije uznemiravanje od strane Vipa?

Ponasa se kao nekakav toolbar kojega se ne mogu rjesiti,svaki puta me baca na tu hebenu stranicu,tek kada me 10-tak puta upozore,onda me puste!

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 15:01 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice