grafa je inače msi 7950 boost verzija
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
grafa je inače msi 7950 boost verzija
Ne znam ali bi bilo dobro kad bi grafe mogle spremati podatke koji pokazuju koliko je grafa koristena pod punim opterecenjem, jel ikad overclockana, koliko je radila overclockana i slicno.
Tako je meni iz Portio došla xfx 7870, s probušenom većicom antistatičkom(na pci-e, kod onog L oblika gdje se zakači za matičnu), potrganom kutijom i bacala je artefakte u firefoxu. Naravno odmah poslana na reklamaciju.
Pa sad, ako je ispravna, nemaš se što buniti. Mada biu ti prema zakonu trebali zamjenii taman da ti se i boja grafe ne sviđa....tako je meni u Links-u objašnjeno za procesor (onda vrijedi i za grafe)
Osobno nebih stvarao frku oko toga ako ti sve radi. Garancija ti tece od onog datuma koji stoji na računu tako da no worry.
Osobno sam uzeo nekoliko IT proizvoda koji su bili u "izlogu" i LCD TV koji je radio u Izlogu i da danas rade savršeno :)
Naravno, ali su mu mogli napomenuti da je otvorena. Nije problem kupiti otvoreno, i ja sam kupio izlozbeni primjerak TV-a, ali sam dobio popust na tu kupovinu.
Ja bi nazvao i provjerio o čemu je riječ, ako su kulturni - nema problema, ako bi kenjali, vratio bi im paket.
Komp se normalno pokrene, svi venitlatori se vrte, hard se pokrene, ali nema slike. Preslagivao sam ramove- opet isto. Resetirao cmos, vadio bateriju, vadio - stavljo grafičku - isto, isto, isto...
Imate li koju ideju?
EDIT: nisam dobio onaj mali zvučničić za u kućište jer su i na tome počeli škrtariti, tako da nemam pojma koja bi mogla biti greška.
Komp se normalno pokrene, svi venitlatori se vrte, hard se pokrene, ali nema slike. Preslagivao sam ramove- opet isto. Resetirao cmos, vadio bateriju, vadio - stavljo grafičku - isto, isto, isto...
Imate li koju ideju?
EDIT: nisam dobio onaj mali zvučničić za u kućište jer su i na tome počeli škrtariti, tako da nemam pojma koja bi mogla biti greška.
Koja je konfiguracija uopće?
Koja matična?
Meni je slično bilo, prvi problem zbog kojeg nije očitalo je bilo što nisam u BIOSu podesio da mi primarna grafička bude PCI-e (bila je on-board iliti integrirana), a drugi što mi nije dobro sjela zbog malog limića kod PCI ulaza na kućištu.
Imate li koju ideju?
Ako matična ima video izlaz spoji na njega, tako ćeš znati jeli problem u grafičkoj
Imate li koju ideju?
Imao sam sličan problem. Naručio grafičku kod njih i dobio neispravnu. Naravno nazvao sam ih i rekao šta je i sve sredili te pošalju oni meni novu kad i ona neispravna(oboje nisu davale sliku) i eto muke...isprobavao sve i svašta kao i ti. Morao sam nazvati ih opet i rekli su mi nek pošaljem komplet kučište te da će mi oni ugradit 3. karticu koja je napokon bila ispravna
8350, msi 7950, 990xa-ud3 rev 3.0. Evo jos koji detalj: dok je komp upaljen hladnjak od procesora se poprilicno ugrije, ali ventilator ne ubrzava. Ledica od hdda ne svijetli uopce iako sam mijenjao polaritet. Sto jos moze biti a da nije graficka. Gledao sam da nesto nije krivo spojeno, ali sve je dobro.
To enable AM3+ AMD FX-Series CPU support, please update your motherboard with the most current BIOS found in your motherboard’s download section.
Je li moguće da matična ne podržava proc bez flashanja? I može li se nekako flashati sa nepodržanim procesorom?
To enable AM3+ AMD FX-Series CPU support, please update your motherboard with the most current BIOS found in your motherboard’s download section.
Je li moguće da matična ne podržava proc bez flashanja? I može li se nekako flashati sa nepodržanim procesorom?
Jesi uopće pročita šta ti je kolega dva posta iznad napisao?
To je PEH.
covjece, pa kud bas sve 4