Kupnja TV kartice, koju odabrati?

poruka: 7
|
čitano: 2.270
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Poštovanje!

Planiram (po prvi put) kupiti TV karticu. Znam što bi sve htio, ali nisam do sada imao sreće pronaći što bi mi odgovaralo. Evo što bi htio, pa ako ima netko tko bi mogao preporučiti nešto kvalitetno, slobodno. :-)

*  PCI-E / PCI port (PCI-E prednost!)

*  Ulaz za antenu

*  Podrška (drajveri) za Vistu 64-bit

*  Prijam DVB-T i analognog signala (analogni nije uvjet)

*  TV i radio

*  HDTV MPEG-4

I hvala! :-)

-- MSX "If it's not broken, don't fix it!" :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Broj bug-a 186 str. 105 i biraj do mile volje. Ili se možeš vratiti googlanju pa traži. Kad nešto nađeš što di je po volji i cijeni javi da je mi malo testiramo.

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kupnja TV kartice, koju odabrati?

Pročitah to još davno. "Best buy" kartica dostupna je samo u HGspotu i to ne u Rijeci (di živim). "Naš izbor" ima dva prijemnika i košta najviše od svih, a em mi ne trebaju dva prijemnika, em mi se zbog njih ne kupuje najskuplja kartica.

Sve ostale su... well, ostale. Nijanse među njima sigurno postoje, pa se eto odlučih za savjet ako neko ima nekog iskutva.

17 godina

Pa možeš taj Best Buy (Super 007 ako se ne varam) i iz Rijeke naručit,poslat će ti ga bez problema.

17 godina

Hm... Vezano uz tu karticu... U njihovom promotivnom letku piše da AVerTV DVB-T Super 007 ne prima FM radio! Znači li to da ne mogu slušat radio preko te kartice, odnosno da moram uzet neku hibridnu karticu da mogu slušat i radio?!

Druga stvar, iako su Bugovci rekli da su fino gledali HDTV, u tom istom promotivnom letku spominje se samo HDTV MPEG-2! Znači li to da neću moć s njom gledat, npr., Olimpijske igre na HTV-u? Znam da je u testu pisalo da za HDTV MPEG-4 treba imati grafu koja to omogućuje, ali mene zanima da li to ovisi i o TV kartici, osobito kad se u njenoj promidžbi ne spominje MPEG-4?

I da li bi sa RadeOnom HD3870 trebao raditi HDTV MPEG-4?

17 godina

Ali u recenziji napominju kako ih čudi da kartica deklarira MPEG2 ali podržava i MPEG4. Dakle,budi bez brige.

A za radio ne znam.

17 godina
neaktivan

Gigabyte U8000  -----> do sad najbolja

25.12 sam DJED MRAZ a preostale dane sam ALKOHOLIČAR i pijem zbog uzaludno potrošene većeri 25.12

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice