dakle jednostavno koji cooler kupiti od ovih tu
2 | Zalman CNPS12X ili 14X |
---|---|
1 | Thermalright SilverArrow SB-E |
6 | Noctua NH-D14 |
1 | Phanteks PH-TC14PE |
0 | Thermalright Macho Rev.A(BW) |
dakle jednostavno koji cooler kupiti od ovih tu
2 | Zalman CNPS12X ili 14X |
---|---|
1 | Thermalright SilverArrow SB-E |
6 | Noctua NH-D14 |
1 | Phanteks PH-TC14PE |
0 | Thermalright Macho Rev.A(BW) |
Macho mi se cini najslabiji i njega nebih uzeo ! S ostalima nemres fulat ! Da sam na tvom mjestu bez razmisljanja bih uzeo Silver Arrow SB-E Extreme , odlicnih performansi i jos boljeg dizajna i boja , naravno ako ti je dostupan !
vidim da cijena tog Silvera Extreme-a oko 850Kn a Noctua oko 550/600 a sad neznam kolka je razlika u temperaturi
Prije sam bio gledao , Extreme je nesto bolji , al meni je prelijep ! Imas testova na netu pa pogledaj !
http://www.vortez.net/index.php?ct=articles&action=file&id=18420
evo primjer, bolji za oko 10 C od Noctue....btw imam FX 8120 i OK ploču pa ciljam izvuci maksimalne performanse uz overclock
i jos jedna stvar da ne otvaram novu temu bezveze, ak netko zna zapravo koliko visoko cpu cooler stane u fractal core 3000 kojega ja imam, na sajtu pise do 160mm, no vidim da neki kazu drugacije, i do 165mm.....posto ovi svi navedeni hladnjaci su visoki preko 160mm (oko 165), da ne kupim bezveze ako nece stati
Najsigurnije ti je da sam izmjeris metrom koliko imas od procesora kad je montiran na maticnu do drugog kraja kucista !