Koji CPU Cooler zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.016
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Koji CPU Cooler

dakle jednostavno koji cooler kupiti od ovih tu

2 Zalman CNPS12X ili 14X
1 Thermalright SilverArrow SB-E
6 Noctua NH-D14
1 Phanteks PH-TC14PE
0 Thermalright Macho Rev.A(BW)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU Cooler

Macho mi se cini najslabiji i njega nebih uzeo ! S ostalima nemres fulat ! Da sam na tvom mjestu bez razmisljanja bih uzeo Silver Arrow SB-E Extreme , odlicnih performansi i jos boljeg dizajna i boja , naravno ako ti je dostupan !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 16:48 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Koji CPU Cooler

vidim da cijena tog Silvera Extreme-a oko 850Kn a Noctua oko 550/600 a sad neznam kolka je razlika u temperaturi

15 godina
Koji CPU Cooler

Prije sam bio gledao , Extreme je nesto bolji , al meni je prelijep ! Imas testova na netu pa pogledaj !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji CPU Cooler

http://www.vortez.net/index.php?ct=articles&action=file&id=18420

evo primjer, bolji za oko 10 C od  Noctue....btw imam FX 8120 i OK ploču pa ciljam izvuci maksimalne performanse uz overclock

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji CPU Cooler

i jos jedna stvar da ne otvaram novu temu bezveze, ak netko zna zapravo koliko visoko cpu cooler stane u fractal core 3000 kojega ja imam, na sajtu pise do 160mm, no vidim da neki kazu drugacije, i do 165mm.....posto ovi svi navedeni hladnjaci su visoki preko 160mm (oko 165), da ne kupim bezveze ako nece stati

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU Cooler

Najsigurnije ti je da sam izmjeris metrom koliko imas od procesora kad je montiran na maticnu do drugog kraja kucista !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice