Gdje popraviti ps3 u Koprivnici ili bližoj okolici
- poruka: 13
- |
- čitano: 8.963
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj u Hangaru 18. Ak se jos cega sjetim budem dodal.
EDIT: Marko-servisi i Arka
Probat cu tamo,ali nisam od nikog cuo da oni to rade
Nemoj ići u Hangar18 ni da ti besplatno ponude popravak...ja sam redoviti kupac u Arki i mogu reći da su sasvim solidni...al neznam dali popravljaju Pseve
Da , ni meni se nesviđa Hangar,dosta su neprofesionalni,pola toga nemaju sto je na njihovoj stranici i meni su jednom solili pamet o memorijskim karticama za mobitele. Cudim se kak nisu vec propali ?
A i cijene su im hebeno prevelike.
Niko ne radi servis ps3-ojke od ovih sta ste naveli osim Hangara koji šalje sve u Zagreb,u ovlaštene servise i cijene su ima paprene.
Jedino mi je kod Matija-mobiteli lik rekel da ce mi ga pogledat jer ih je vec par puta popravljal.Nadam se da ce nekaj uspjet napravit za ne tak preveliku lovu.
pozdrav
Bil sam kod tog Matija-Mobiteli i mogu reć da s likom nema nikakvih problema,sve je uradio u roku svaka čast.
I kolko te kostalo ak se smije znat ?
I ja sam jednom kod njega slagal mog i mogu rec da je lik ok.
Neznam kolko ce me kostat,ubiti nema ps3 yold nego sam htjel zamjenit termalnu pastu na cpu-u i gpu-u i od onda mi se nece upaliti,sve sam pravilno napravil jer na netu ima milion videa o tome.Problem je u tome jer mi je ispal jedan dio kad sam ga rastavljal i nemam pojma gdi on bi trabal stajat!!!!!
i ja sam iz koprivnice i ps3 mi je krepal sam od sebe za vrijeme gledanja filma.napiši posle kolko ti je naplatil,molim te
i ja sam iz koprivnice i ps3 mi je krepal sam od sebe za vrijeme gledanja filma.napiši posle kolko ti je naplatil,molim te
budem,nema problema.odnest cu ga na popravak potkraj ovog tjedna pa sljedeci tjedan ako bude gotov javim.
evo da javim,ps3 fat 60gb je popravljen kod lika matija-mobiteli,za cijenu od 70kn,prejeftino
nije bio yol-d problem kak sam i predpostavljal nego nesto drugo!!!