U Slavonskom Brodu nigdje nema za kupiti tako da gledam po netu,ali ne mogu naći igdje...
Izravne linkove molim ako je moguće da odmah mogu naručiti.
Hvala
U Slavonskom Brodu nigdje nema za kupiti tako da gledam po netu,ali ne mogu naći igdje...
Izravne linkove molim ako je moguće da odmah mogu naručiti.
Hvala
Evo da oživim temu. I meni sada treba taj adapter 2.5mm female na 3.5mm male, gdje ga kupiti u Zadru, i ako ga u Zadru nema bi li se isplatilo naručiti poštom (dostavom)
Ako imate Konikom blizu - ja sam uzeo tamo. 9 kuna.
Samo kaj im je kvaliteta losa. Ja sam moral za svoj mobitel rezat ovu plastiku kod metalnog djela jer ga nisam mogel gurnut do kraja. :) I prekida mi nekad zvuk pa ga moram trknut.
Znam da piše free shipping, ali to valjda vrijedi samo za Ameriku, šta ne bi bila skupa pošiljka zbog carine i poštarine, i koliko bi otprilike trebalo da dođe, same slušalice zbog kojih mi ovo treba vrijede 50 kn
To ti je za cijeli svijet, ja stalno od tamo narucujem. Pogotovo ti tako nesto malo nece cariniti.
Znam da piše free shipping, ali to valjda vrijedi samo za Ameriku, šta ne bi bila skupa pošiljka zbog carine i poštarine, i koliko bi otprilike trebalo da dođe, same slušalice zbog kojih mi ovo treba vrijede 50 kn
evo sto drugi forumasi govore o tome web shopu KLIK