EKWB H3O 120 "Supreme LTX" ili Corsair h100

poruka: 7
|
čitano: 1.319
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav!

Igrom slucaja dobio sam sansu da nabavim "EKWB H30 120 "Supreme LTX" vodeno hladjenje.Pa moje pitanje je dali je ono bolje od corsair h100?Meni se cini da je ovo set za pravo vodeno hladjene pa me zanima dali treba ista specijalno znati o njemu,dali se treba odrzavati i tako dalje?Uglavnom volio bi da cujem misljenja BUG forumasa.

Hvala na vasem vremenu

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 18:18 (Exprince).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

EKWB H3O 120 "Supreme LTX  i ubodi 240 radiator i na konju si.. odrzavati ga netrebas nista specijalno samo kroz 3-4 mjeseca promjenis tekucinu..kupis gotovu ili stavis u destiliranu vodu malo antifriza da ti voda ne slini,tojest da ti se ne pravi slinav sloj(algi) i to je to..

٩(●̮̮̃•̃)۶ ٩( -̮̮̃ –̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ Fear is good !!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 19:04 (zagy15061984).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ok hvala puno,eto posto vidim da si preporucio radiator,dali imas neka konkretna imena dobrih izbora?Kad dolazi do vodenog hladjenja nisam bas previse upucen

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imas na njuskalo radiator 360..ali lik oce 400 kn za njega,,a to je malo previse.. malo pricekaj naci ce se i jeftinije

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala za obavjestenje ali vec sam si nabavio 240mm radijator :) Sve u svemu hladjenje je odlicno,jedino me malo brine za jedno 5-6 mjeseci kad bude trebalo mjenati tu tekucinu unutra,posto citam da se treba paziti dosta stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

odneses u bilokoji servis, das 50kn i promjene ti... :D

0 0 hvala 0
15 godina
Re: EKWB H3O 120 "Supreme LTX" ili Corsair h100
Exprince kaže...

Hvala za obavjestenje ali vec sam si nabavio 240mm radijator :) Sve u svemu hladjenje je odlicno,jedino me malo brine za jedno 5-6 mjeseci kad bude trebalo mjenati tu tekucinu unutra,posto citam da se treba paziti dosta stvari.

iskopcas jedno crijevo iz posude za vodu i normalno ispraznis tekucinu..bez brige nista se pumpi nece dogoditi,,samo pazi da to ne radis duze 0d 3-5min..tojest nemoj pumpu ostavljat da radi na prazno duze od 2 min..ispraznis nekucinu iz sistema,ugasis komp..nalijes novu,upalis komp,odzracis i to je to..

ili jednostavno skines poklopac posude za tekucinu i isisas tekucinu i nalijes novu..

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 14:32 (zagy15061984).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice