WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.960.881
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

1 0 hvala 2
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Konačno Nokia Glance u punom sjaju:

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 13:10 (gin.tonic).
Moj PC  
4 0 hvala 3
14 godina
WP8 - Općenito

Ovo sto je sve Nokia danas predstavila, od uredaj do appova je burtalno. Jedan veliki tu za Nokiu i Wp8. {#} 

Samo jedno pitanje, zasto ovakve napredke u os-u radi Nokia a ne MS? {#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: WP8 - Općenito
gamer34 kaže...

Ovo sto je sve Nokia danas predstavila, od uredaj do appova je burtalno. Jedan veliki tu za Nokiu i Wp8. {#} 

jer nokia gura wp

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
skank666 kaže...
gamer34 kaže...

jer nokia gura wp

Slazem se, i to ovaj event potvrduje. Ali sto nebi to treba bit microsoftov posao? Kako se meni cini MS je briga, a Nokia zeli unaprijediti taj os i spasiti sebe. Bolje da je MS prodao Nokii wp8 umjesto da je kupio Nokiu,

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
16 godina
odjavljen

to si dobro rekao... bilo bi bolje da je nokija kupila wp8 diviziju nego obrnuto ali... je8aj ga

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
skank666 kaže...

to si dobro rekao... bilo bi bolje da je nokija kupila wp8 diviziju nego obrnuto ali... je8aj ga

Da bas steta, samo me zanima sto ce biti s nokiom i wp8 opcenito kad dodu pod Microsoft, hoce li tada vec bivsa Nokia nastavit ovim tempom razvijat wp8 i radit dobre uredaje ili ce biti i kao sto je sada s wp8.

16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Evo cijela snimka eventa, Nokia World Abu Dhabi 2013

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Neko je rekao da Lumia Black dolazi u 2014, nije istina, update dolazi u sljedećim tjednima, a dodatne funkcionalnosti Glance screena dolaze u 2014:

http://www.wpcentral.com/nokias-lumia-black-update-add-more-content-glance-screen

BTW, ova Nokia Camera je fenomenalna, jedna od boljih aplikacija za kameru koju sam vidio 

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
17 godina

Pitanje u vezi kupovine aplikacija. Kupio sam dvije aplikacije i jos mi nije nista skinuto sa kartice a na Microsoft accountu na njihovom izlistanju vec dva dana stoji "pending". Da li je to normalno i uobicajeno?

15 godina
protjeran
Eld kaže...

Pitanje u vezi kupovine aplikacija. Kupio sam dvije aplikacije i jos mi nije nista skinuto sa kartice a na Microsoft accountu na njihovom izlistanju vec dva dana stoji "pending". Da li je to normalno i uobicajeno?

Nije normalno, sve transakcije dosada je odmah obradio.

16 godina
Ova nokia camera za koje mobove je? Za L820 ne?
Windows Phone FTW
15 godina
protjeran
DommY kaže...
Ova nokia camera za koje mobove je? Za L820 ne?

Od Lumie 920 pa na dalje imaju tu ekskluzivu.

14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Opet ćemo izvisiti mi koji nemam lumije. {#}

Mislim da ću početi tražiti zamjenu HTC 8X za 820/920.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dombak1608 kaže...

na žalost da a i po meni nema smisla uzimat wp ako nije nokia ipak ona ima exkluzivno pravo na modanje softvera... npr. mijenjanje color profila, equillizer, glance, here+ itd ali kad sam to napisao mnogi se nisu složili samnom, što je OK.

15 godina
protjeran
dombak1608 kaže...

Ovisi koliko bi doplatio, ali ako bi bio mali iznos, idi na L920.

14 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...

Vjerojatno nitko nebi mijenjao 8X za 920, tako da bih trebao prodati 8X pa tražiti 920, samo to je onda dosta posla.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
15 godina
protjeran
dombak1608 kaže...
gin.tonic kaže...

Vjerojatno nitko nebi mijenjao 8X za 920, tako da bih trebao prodati 8X pa tražiti 920, samo to je onda dosta posla.

To je realna opcija.

Ako želiš Nokiu badly, onda ćeš to riješiti, samo cijena je tu najveći faktor.

14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

na marketplacu kaze da nokia camera

podrzaje i 480x800 ekrane

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

GDR3 i službeno krenuo na uređaje, zasad samo na HTC 8xt, mob. oper. Sprint: http://www.wpcentral.com/windows-phone-update-3-now-available-sprint-htc-8xt

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito
Ima li na W8 kakav video player s podrskom za titlove?
Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

yxplayer i best player, oba se plaćaju

Nemam 14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Potvrdujem da Nokia camera radi na L820. Jucer skinuo i radi.
16 godina
Kako? Ja je uopce ne mogu skinut..
Windows Phone FTW
15 godina
protjeran
DommY kaže...
Kako? Ja je uopce ne mogu skinut..

Niti ja.

14 godina
Hmmm stvarno ne bih znao. Ako se ne varam Lumiu s podesio da je sve US, znaci oni svi formati regije, jezik, store...
12 godina
WP8 - Općenito

i kad onda mogu kod nas ocekivati gdr3 za htc 8x ili cu morati to nekak drugacije napraviti. Ako netko ima volje nek mi na pm posalje postupak da si ga stvim bio bi zahvalan

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Pa imas stranicu ili dvije unazad postupak
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Izašao je novi update za WhatsApp za wp8 donosi neka poboljsanja tipa mogućnost rotiranja zaslona...

Evo link: http://wmpoweruser.com/latest-whatsapp-update-with-screen-rotation-support-other-improvements-now-live/

:D

EDIT jos donosi i Hrvatski jezik!!

vlastoručni potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 10:43 (karaandrijan).

1 0 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice