WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.975.228
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
fcbarca kaže...

Ja imam isti taj problem i još sa bljeskalicom, isključena mi je no ona svejedno posvijetli kad uslikam -.-

meni to radi oduvijek, prije nego slikas uvjek zasvijetli, mislim da je to namijerno napravljeno i ima veze sa ovime 
ovdije se konkretno odnosi na zvuk, ali moguce da je i blic u toj prici... 

Steam: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 21:21 (berto).
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

IE11 radi ali samo dok je na wifiju... mobile nula bodova dok npr. maxthon radi ko beba. izluđuje me.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bug Manijak kaže...
Novi Xbox music je piece of shit

i to kakav

a vidi kako meni izgleda, ne znam jel kod sviju ovako

http://s9.postimg.org/8xe5xd61r/wp_ss_20140415_0002.png

nadam se da ce do kraja ispraviti ove stvari, kao i igre kad skinem da mi ostavi u Games aplikaciji, a ne i na app list

isto sam primjetio da i dalje prvo moras da ukljucis bt, da bi mogao poslati nesto, inace ako ides prvo na share nema bt opcije

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
17 godina
Indestructible kaže...
Bug Manijak kaže...
Novi Xbox music je piece of shit

i to kakav

a vidi kako meni izgleda, ne znam jel kod sviju ovako

http://s9.postimg.org/8xe5xd61r/wp_ss_20140415_0002.png

nadam se da ce do kraja ispraviti ove stvari, kao i igre kad skinem da mi ostavi u Games aplikaciji, a ne i na app list

isto sam primjetio da i dalje prvo moras da ukljucis bt, da bi mogao poslati nesto, inace ako ides prvo na share nema bt opcije

Zeljko Joksimovic {#}

Potiralo me odma na wc :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
15 godina
neaktivan
fcbarca kaže...

Ja imam isti taj problem i još sa bljeskalicom, isključena mi je no ona svejedno posvijetli kad uslikam -.-

mozda trebas iskljuciti focus assist light u photo settings... defaultno je ukljuceno... al to ne koristi bljeskalicu kod samog fotografiranja, nego sekundu ranije kako bi lakse fokusiralo objekte u mraku...

12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Pozdrav! jel se moze namjestiti onaj quiet hours na htc 8s?? trazim al  nikako nemogu nac! cini mi se da nema 8s tu opciju!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Milsim da ti je ta opcija u Cortani.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
@u2Noobish4M ... Negdje oko 109 strane ovog topics imas dojmove od skanka, no nije lose ponovit... Podnosis li WP, ovo je uredaj Koji ce Ti pruzit najbolje iskustvo, definitivno... Velik je Na prvu, al dizajn je tako kijepo rijesen da mu je velicina samo plus... Dobijas kameru koja spada u Sam vrh danasnjih mobova (1020 je ilsvoj svijet, no usporedujuci s ostalim flagship uredajima, meni je najbolja i najrealnija). Osim toga, stroj leti, baterija najjaca trenutno na trzistu, ja Sam superzadovoljan, imao Sam prije lumiu 800 (WP 7.5), tako da Sam znao sto dobijam s platformom, a ona se dize avakim danom... Ima i dalje "djecjih bolesti" jer zbog zatvorenosti sustava, tako da ce prelazak sa top android uredaja postaviti neka logicna putanja zasto nemas neke mogucnosti, no wp vrati to sa nekom intuitivnoscu i fluidnoscu sustava. Ako Te sto jos zanina, samo udri s pitanjima... Neznam jel ima neki poseban topic za 1520 tako da nisam pisao review
12 godina
WP8 - Općenito

Ja sam jucer navecer takodjer stavio 8.1 na svoj 925. Zasad sve radi kako treba. Ocekivao sam da ce rijesiti "problem" sa muzikom, sto znaci da se pjesma zatvori bez potrebe za instalacijom neke druge aplikacije sa marketa.

Enjoy The Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ima li tko na 8x sa wp 8.1 problema sa melodijom zvona? Meni je zvuk melodije ponekad skroz loš, kao da je izobličen

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

U slučaju da HTC 8s ne dobije sluzbeni update na WP8.1 do kada se moze staviti DPrev. na mob?

Ili vise nema bojazni da ovaj mob nece dobit 8.1?

- HTC 8S -

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
NeoOS kaže...

U slučaju da HTC 8s ne dobije sluzbeni update na WP8.1 do kada se moze staviti DPrev. na mob?

Ili vise nema bojazni da ovaj mob nece dobit 8.1?

Svi WP8 telefoni dobivaju update na wp8.1!!! A kad će to biti pitanje je carriera, zato deri na DP!

vlastoručni potpis
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

e da, skinite si od nokie gift voucher... free money, doslovno.. dao mi je 2o funti za potrošit u storu! lol ali mislim da ide samo na jaće modele telefona

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Znaci nema sanse da ukljucim ovu Cortanu na 8s? prebacio na USA regiiju,jezik mi je kao na US iako ga nisam mogao stavit dok nisam skinuo i UK a tipkovnica mi je na HRV,nemogu je nikako prebacit na US, govor mi je US i opet nista nema ove yebene Cortane! nisam se ovoliko trudio oko zenske nikad! :))

1 0 hvala 0
16 godina
Kako da nadem taj nokiin gift voucher na storeu?
Windows Phone FTW
16 godina
odjavljen
DommY kaže...
Kako da nadem taj nokiin gift voucher na storeu?

http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/gift-voucher/18bca550-bf7a-42e4-a2e1-1501b4863f74 ali neće na sve modele... nokia novije modele izgleda da da

15 godina
skank666 kaže...

IE11 radi ali samo dok je na wifiju... mobile nula bodova dok npr. maxthon radi ko beba. izluđuje me.

jesi riješio problem?

Čitam na MSDN forumu da ima dosta ljudi koji se žale na isti problem. Jedino rješenje je drugi pretraživač.

Evo link

11 godina
neaktivan

haha pikno sam i ja dvajst funti... moro sam konacno odabrat i uk adresu.... pikiro sam nedaleko od leedsovog stadiona {#}

16 godina
odjavljen

nope, vidio i tamo i javio se ali.... jedino se doma poigrat sa postavkama IE11 na pc-u. pošto mi je povukao sve postavke s njega možda ga je to i sje8alo. drugi browser nije najsretnije rješenje jer ga ne mogu postavit ko glavnog. :/

11 godina
neaktivan

nekuzim kako ti je povukao postavke s pc-a... jesi ga imo spojenog dok si radio update... ili imas isti korisnicki racun i na kompu (w8) i na mobu(wp8.1)? sad mi ovaj tvoj problem malo smanjuje zelju za wp8.1. :/

12 godina
WP8 - Općenito

Mani IE11 na 925 radi savrseno...stvarno sa zadovoljan sa updateom

Enjoy The Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
kurjeoko kaže...

nekuzim kako ti je povukao postavke s pc-a... jesi ga imo spojenog dok si radio update... ili imas isti korisnicki racun i na kompu (w8) i na mobu(wp8.1)? sad mi ovaj tvoj problem malo smanjuje zelju za wp8.1. :/

ima stavka (nova) sync my settings across devices, pa ja pretpostavljam da je u tome problem pošto i nema baš puno ljudi s ovim problemom.. barem ne koliko drugih sa drugim problemima

samo od yahoo login page mi loada stranicu... pas mater

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 16:18 (skank666).
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

nisam se mogau suzdrzat i jucer navecer stavio update. Mogu reci da sam prezadovoljan. Zasada sve dela ko po spagici :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

vidim ostao opet isti bug, kad izbrises neke slike preko telefona, opet se pojavljuju na live tiles

da li je ko provjerio kad izbrises muziku iz sad xbox music playera, da li ona opet tu ostane?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 1 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

Pozdrav. Samo da se pohvalim, kupih danas lumiu 925 nakon premišljanja oko nje i 1520 koja je madafaka bolesno velika. Pa i note 3 je prihvatljiv pored nje. 

Nisam još koristio wp telefon ali vidio sam prije da dosta brzo rade na šturom hardveru i danas čim sam upalio telefon vidio sam da je stvarno sve brzo. Primjedba je jedino išla na nokia cam jer se kod nekih radnji vidjelo da trokira. Naravno, odmah sam stavio dp 8.1 i to je sad skroz druga priča. Prošlo je puno telefona kroz ruke pošto radim u servisu, ali rijetko kad wp i mogu reć da ne radi ništa tako brzo kao ovaj telefon. Pitanje kako će to sve bit kad se zatrpa malo ali za sad sve leti. Za sad nisam primjetio nikakve bugove a to može biti iz razloga jer ne poznajem platformu dobro. Update je prošao bez greške i ispod 10minuta je trajalo. Poslje sam samo imao app-ove za updateati i to je to. Eto, to su moji prvi utisci u korištenju wp platforme.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...
kurjeoko kaže...

ima stavka (nova) sync my settings across devices, pa ja pretpostavljam da je u tome problem pošto i nema baš puno ljudi s ovim problemom.. barem ne koliko drugih sa drugim problemima

samo od yahoo login page mi loada stranicu... pas mater

I ja imam isti problem, ne radi mi IE11 na L920, radi jedino preko wifija. :/

Windows Phone FTW
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 19:04 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imam win8.1 pro na laptopu. Nije, koristim chrome.

Windows Phone FTW
16 godina
odjavljen

e jebiga

16 godina

Valjda budu to ispravili kada izade official?

Sta nije bilo da je ovo sve isto kao sto ce bit i official samo da nema onog firmwarea i nokiinog updatea? 

Zasto ovi bugovi? kako cemo to sredit..

Windows Phone FTW
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice