ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.092
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III
drexcya kaže...

ZTE Grand X Pro - znam da nije ovo njegova tema, ali dok se ne skupi par vlasnika možemo i ovdje. Malo sam pregledavao internet u potrazi za informacijama o ovom mobitelu i predstavio ih u obliku članka.

ZTE Grand X Pro ima 4.5" TFT HD zaslon, Cortex A9 dvojezgreni 1.2GHz procesor, PowerVR SXG53 čip za grafiku, 1GB radne memorije, 4 GB za pohranu (2.5 dostupno), 8MP kamera + bljeskalica, 0.3MP VGA prednja, 2000mAh baterija i Android 4.0 (??).

Cijena? Za postojeće Tele2 korisnike 1595 kuna, obični prepaid 1745 kuna (sjetimo se da je prijašnji ZTE model u Tele2 dolazio otključan).

Pročitaj pregled.

Koliki mu je ppi?

12 godina
neaktivan
drexcya kaže...

Ne postoji. Mislim da je VIP jedini imao takvo nešto, ali tipa doneseš bilo kakvu kantu i dobiješ popust cca 100kn na novi uređaj.

Ni VIP ne daje više takve akcije. Provjereno.

13 godina
neaktivan
Historix kaže...
drexcya kaže...

ZTE Grand X Pro - znam da nije ovo njegova tema, ali dok se ne skupi par vlasnika možemo i ovdje. Malo sam pregledavao internet u potrazi za informacijama o ovom mobitelu i predstavio ih u obliku članka.

ZTE Grand X Pro ima 4.5" TFT HD zaslon, Cortex A9 dvojezgreni 1.2GHz procesor, PowerVR SXG53 čip za grafiku, 1GB radne memorije, 4 GB za pohranu (2.5 dostupno), 8MP kamera + bljeskalica, 0.3MP VGA prednja, 2000mAh baterija i Android 4.0 (??).

Cijena? Za postojeće Tele2 korisnike 1595 kuna, obični prepaid 1745 kuna (sjetimo se da je prijašnji ZTE model u Tele2 dolazio otključan).

Pročitaj pregled.

Koliki mu je ppi?

Nisam naišao na informaciju, ali pošto je poznato da je ekran HD rezolucije i znamo koliko inčna ima zaslon, možeš sam izračunati.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
12 godina
neaktivan
perojug2 kaže...

eto svi pričaju da je blade kupljen u tele 2 otključan na sve mreze kod mene nije tako kupljen je u tele 2 u osijeku i zaključan je ili možda postoji neka caka 

:-)

i moj je zakljucan, kupljen prije tj dana .. :(  kupljen na pretplatu, a na kutiji uredaja je pisala cjena 1550 kn, dakle, ocito namjenjen za prodaju kao "samo uredaj" i rekli mi da je otkljucan, a nije, vip ne prima, jest da mi je zao, al nije mo tolko bitno jer jos samo mj dana imam pretplatu na vip pa prelazim na tele 2 skroz tako da mi nece trebati vip, a do tad sam osudena na dva moba, sta cu ... al kud bas ja nabasam u moru otkljucanih uredaja .. zanimljivo ..

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 12:57 (Faith..).
14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Instalirao sam sinoć CM10.0, ali uz njega nisam dobio Google appove.

Skinuo sam Play Store sa neta, ali kad god ga pokrenem ruši mi se?

Ima netkorješenje?

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
donator_bubrega kaže...

Instalirao sam sinoć CM10.0, ali uz njega nisam dobio Google appove.

Skinuo sam Play Store sa neta, ali kad god ga pokrenem ruši mi se?

Ima netko riješenje?

Skini /system/app mover, nađi " Play Store ", prebaci ga u sistemsku aplikaciju, i nebi se trebao više crashat.

I'm not crazy, my mother had me tested!
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

nista ne tipkate..{#}

0 0 hvala 0
17 godina
Vec smo sve natipkali kaj se moglo. Cekam da nekaj novo izadje :)
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
14 godina
ZTE Blade III

Napokon je došlo sunce pa ne stignemo prčkati po mobitelu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Napokon je došlo sunce pa ne stignemo prčkati po mobitelu.

Misliš ne vidimo {#}{#}

Evo nešto na temu, ne znam za vas, al' meni je tlaka surfat na mobitelu, posebno kad je više tabova u pitanju. Sada ovako surfam i (pre)zadovoljan. Znam da je otkrivanje tople vode, iskustvo pregledavanja je višestruko bolje.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

da,doslo je sunce,a kad bi jos potrajalo.. nego da vas pitam,stalno mi se pale aplikacije koje ne koristim,ubijem ih ovim upraviteljem zadatka defaultnim al upale se opet,jel to i vama ili ?imatevkoji task killer za preporucit jer od tolikih neznam koji bi,baterija mi jedva izdrzi kojih 15 sati,a obavim jedan poziv,malo igrica i pogledam nesto na internetu,nista pretjerano,jel tu pomazu ovi saveri za bateriju,tj kakva su vam iskustva s time ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Sustav ih sam pali, da budu spremne u memoriji kad ih poželiš pokrenuti. Nema smisla da memorija stoji prazna, kakve koristi od nje onda, zar ne? Kod restarta mobitela samo pogasim Google+ i još par koje nikad ne koristim, a upravljanje memorijom većinom prepustim OS-u da odradi sam.

Task killer aplikacije nisu dobro riješenje, ali postoji neka skripta ako se ne varam, možeš to istražiti.

...

Nevezano za ovo, jučer instalirao i probao besplatni 3D FPS Dead Trigger. Iznenadio sam se kako dobro radi na ovom mobitelu, ali pokazalo se samo prvih par, kratkih nivoa, kasnije je počeo prilično zastajkivati, iako je donekle bilo igrivo. Nisam gamer, samo me zanimalo kako se ponaša nešto zahtjevnije na ovom mobitelu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

tnx.. a evo jedno mozda glupo pitanje,kak se resetira mob,samo ga ugasis ili? 

0 0 hvala 0
14 godina
Faith.. kaže...

tnx.. a evo jedno mozda glupo pitanje,kak se resetira mob,samo ga ugasis ili? 

Da, samo ugasiš. Ja koristim quick boot aplikaciju jednostavnosti (lijenosti{#}) radi. Klikneš reboot i sam se ugasi i upali nakon toga. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

vec sam citala al sad nemogu naci Kako se uslika ekran?

0 0 hvala 0
14 godina
Faith.. kaže...

vec sam citala al sad nemogu naci Kako se uslika ekran?

Drži volume down i power button par sekundi.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Dogodio mi se jedan problem danas. Stvar je u tome da mi je pozadina potpuno crna iako  je pozadina uredno postavljena. Koristim Auroru borealis.

Ono što je čudno je da kad je ekran zaključan ali upaljen pozadina se uredno vidi, dok u otključanom ekranu je crna. Jedina stvar koja je moguće vezana za ovo je da sam ušao u Podešavanje tema (apex launcher) i tamo samo odabrao onu temu koja je bila već postavljena i stisnuo Apply. Molim pomoć {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Nekakav bug, prijavi developerima (probaj neki drugi launcher prvo, ako je isto, onda developerima Aurora ROM-a, ako nije, onda developerima Apexa).

Btw, sjetio sam se da sam davno napisao recenziju o par igara za Android koje i danas zaigram, sve rade besprijekorno naa Bladeu III.

Radi se o sljedećim naslovima:

- Air Control Lite

- Racing Moto

- SpeedX 3D

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 22:14 (drexcya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
drexcya kaže...

Nekakav bug, prijavi developerima (probaj neki drugi launcher prvo, ako je isto, onda developerima Aurora ROM-a, ako nije, onda developerima Apexa).

Btw, sjetio sam se da sam davno napisao recenziju o par igara za Android koje i danas zaigram, sve rade besprijekorno naa Bladeu III.

Radi se o sljedećim naslovima:

- Air Control Lite

- Racing Moto

- SpeedX 3D

Yep, Air Control je jako zarazan. Najviše su me kod njega nervirale reklame tokom igranja, ali srećom sad se to lako riješi. Skineš Bug Rush, malo odigraš i dobiješ dovoljno milja za maknuti reklame i otključati si dodatnu mapu. Naravno može se kupiti i full verzija, ali nekako mi je sve iznad 1$ previše.

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Na tabletu je posebno dobar!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Skinuo sam Nova launcher i sad se vidi. Možeš li mi dati link za Apexove devove da prijavim, ne snalazim se još na xda forumu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

support@anddoes.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Nova launcher je ionak bolji

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

kod Nove mi je bolje sto se moze namjestiti tamnina pozadine u meniju appova, a lose mi je sto su swipeovi zakljucani za prime verziju (plativa). Swipe down sam inace koristio za otvorit nedavne aplikacije jer mi je zgodnije od drzanja home tipke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Historix kaže...

kod Nove mi je bolje sto se moze namjestiti tamnina pozadine u meniju appova, a lose mi je sto su swipeovi zakljucani za prime verziju (plativa). Swipe down sam inace koristio za otvorit nedavne aplikacije jer mi je zgodnije od drzanja home tipke.

Yep, al ja imam prime pa mi je bolji po svemu.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

pitanjce(opet)- skinem flv video,imam i player za njih i u njemu otvara video,jedino me interesira dal se da podesit da mi se flv vidi u galeriji pod video folderom gdje skinem,dakle kad idem u galeriu pod video nema ga,a kad idem u datoteke pod video tamo ima? jel se moze da bude vidljivo pod galerijom ili ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 17:01 (Faith..).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Stigla mi je jučer maska sa ebaya, pa da se pohvalim  {#} Ako netko traži masku, topla preporuka

isprike na kvaliteti slike isprike na kvaliteti slike
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

takvu imam i ja,bijelu kupljenu u west gateu u teletovom ducanu {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Faith.. kaže...

takvu imam i ja,bijelu kupljenu u west gateu u teletovom ducanu  {#}

Tražio sam i ja početkom 4. mjeseca u Zagrebu i okolici, nisam ništa našao, zato sam ovu i naručio. Koliko si je platio?

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

platila sam je 60 kn,puno previse al sta ces,zadovoljna sam al se dosta prlja pa cu kupit neku drugu boju! ima na ebayu devet maskica plus devet folija za oko 120 kn.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice