Xperia x8 problem sa nadogradnjom software-a

poruka: 7
|
čitano: 2.244
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle imam problem sa nadogradnjom softvera.. Mobitel trenutno ima andoroid 1.6 i instalirao sam Sony Ericsson PC Companion 2.0 i usteak mobite i piše mi da je dostupna nova verzija.. stisnem Update now i slijedim korake..1.start- to dobro i dodem do 2. prepare i onda mi nece u tom djelu 5-ti  korak.. ne znam zasto, bio bih zahvalan ako bi mi mogao tko pomoći! dolje je slika od tog 5tog koraka

da da

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xperia x8 problem sa nadogradnjom software-a
moras fakat pokusavati. provjereno znam da sony ericssonove mobitele zna bit s*ebano updateat.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan

Probaj preko kdz updatera..skineš na internetu 2.1 sa fastbootom i proflashash..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam jedan problem sa SE xperia x8. Kad zaključam mobitel, jedno vrijeme je crn ekran, što je i normalno ali nakon izvjesnog vremena pojavi mi se pozadina, sa satom i onim ikonama na desktopu, ali sve zaključano, kao da sam pritisnuo onu tipku za otključavanja a nisam. Problem je u tome što se ovo dešava vrlo često i mobitel mi se u toku noći isprazni i svaku jutro moram ga puniti :/
pomoć? :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xperia x8 problem sa nadogradnjom software-a

Iskoristi garanciju ako ti još vrijedi...

15 godina
neaktivan

Hvala svima na pomoći, problem je bio u tome da mi nije radilo sa novim softwarom.. moro sam updateat sa starim

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

oavko..skino sam novi softver za xperia lt22i,sve je normalno proslo tokom skidanja softvera i instalacije,ali kad se trbao ponovo da upali telefon,zablokirao je trebam pomoc

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice