Xperia M -IM notifikacije zaključan ekran ne radi

poruka: 7
|
čitano: 16.441
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Xperia M -zaključan ekran IM notifikacije ne rade

Zašto mi kod zaključanog ekrana (stand by) ne javlja da mi je stigla poruka putem Viber-a i/ili WhatsApp-a

(podatkovni promet je uključen, kao i WiFi [spojen na kućnu mrežu])?

Kod SMS poruka normalno vrši dojavu o prispijeću poruke dok je zaključan mobitel.

Kad stisnem tipku sa strane i otključam mobitel sa gesture šifom i dođem na "desktop" tada mi tek zavibrira mobitel i javi da imam poruke.

Gdje mogu namjestiti u postavkama da mi i kod zaključanog mobitela javi da su mi došle poruke sa Viber-a i/ili WhatsApp-a?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xperia M -zaključan ekran IM notifikacije ne r
Postavke-aplikacije-(odaberi aplikaci za koju trebaš podesit)-prikazi obavijesti (ako nije označeno oznaci)
17 godina

"Prikaži obavijesti" mi je označeno i na Viber-u i na Whatsapp-u.

Notifikaciju (zvuk dolazne poruke) dobijem tek kad otključam ekran iz sleep-a.

Osim SMS poruka koje normalno rade i zvučno se jave pri dolasku bez obzira što je mobitel/ekran u sleep modu.

Sve sam pretražio, nigdje nemam opciju da uključim notifikaciju zvukom niti promjenu zvuka notifikacije.

Možda postoji neka appllikacija koja to omogućava? Free bez potrebe za root-anim mobiteom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pogledaj da ti nije negdje uključeno da se odspaja s interneta kad ugasiš displej.

Galaxy SIII Mini / Bonbon

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xperia M -IM notifikacije zaključan ekran ne r
Zoran kaže...

Pogledaj da ti nije negdje uključeno da se odspaja s interneta kad ugasiš displej.

A gdje to da vidim?

15 godina
protjeran

Vjerojatno ti je pod wifi postavkama namješteno da se wifi gasi kad ugasiš ekran.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pretražio sam sve moguće postavke u Setup-u i ostalim postavkama (WiFi, zaslon, zvuk, itd.),

ali nigdje nije bilo opcija koje bi uključile zvuk dolaznih IM poruka u stanju kada je mobitel zaključan/locked screen.

RJEŠENJE PROBLEMA:

Onda sam našao da mi je uključena opcija "Stamina" za čuvanje/štednju baterije i tu sam našao opciju u kojoj mogu dodati programe

koji smiju biti aktivni dok je mobitel zaključan/locked screen. Dodao sam IM programe u iznimke i radi...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice