WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.978.704
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Torent kaže...

Ti to ne razumijes. TO nije kinez kao moj huawei. Narucilac nije kinez....;)

Pusti coeka ocigledno nema pojma kako OEM proizvodji rade ;) PA i on moze naruciti kontejner telefona ako ima pare i moze na njih napisati sta god zeli i kinez c emu to napraviti ;) Eto ideje, izda svoj surface telefon ;)

vjerojatno je to jedini nacin da surface phone ikad ugleda svjetlost dana 

iPhone is a smartphone for dumb people
9 godina
odjavljen

Ili da ga ima ;)

8 godina
neaktivan
Zvao bi se Uraganphone

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Staviš samo Uragan, tko sa ovih prostora ne bi kupio mob koji se zove uragan? Bilo bi to popularno jedno vrijeme, taman da se para nabereš..

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
To bi islo ko alva,dobro ime,superiorna platforma

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ljudi imam lumiu 535 i imam 1gb pending updates no kad odem na update kaže phone is up to date.Može pomoć?Windows 10 build 14393
Fight with the best,die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FatMAN kaže...
Ljudi imam lumiu 535 i imam 1gb pending updates no kad odem na update kaže phone is up to date.Može pomoć?Windows 10 build 14393

14393.xxx koji xxx? zadnji je 14393.693 (naravno govorim o službenoj verziji, ne o insideru)

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2017 21:23 (dadn).
8 godina
neaktivan
Dobra vijest,Alcatel idol4s windows u drugom tromjesecju u cijeloj Europi,meni se cini odlican uredjaj

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Uređaj i je odličan, sad kakav je na WP to ćemo vidjeti, alo mislim ipak da je uraganphone budućnost.

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
@uragan - T-mobile (US) je imao eksluzivu na Alcatel idol 4-S, na dva mjeseca. Mislim da je to ovih dana isteklo, pa se SIM-free Idola već može vidjeti u ponudu nekih MS Store.

Prema onom što čitam, vrijedna je pažnje. Navodno ima vrhunski zaslon, jedan od najboljih na tržištu, uopće. Cijena nešto veća od Lumie 950xl.

0 0 hvala 1
15 godina
Dali se može nekako podesiti da stream glazbe preko bluetootha radi i nakon što se zaključa zaslon? Koristim myTube. Povežem L930, zadnji službeni build, sa denon resiverom, odem u myTube, pustim pjesmu i sve radi. Ali kad zaključam zaslon pjesma stane. Zaključavam zbog uštede baterije.

Za androidaše. Ista stvar i sa Android 5.1 uređajem. Čim zaključam zaslon prestane tamburati :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

trebaš youtube aplikaciju koja radi u pozadini, probaj sa tubecast aplikacijom samo moraš u postavkama omogućiti rad pod zaključanim zaslonom 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
14 godina
U myTube postavkama provjeri je li ti predzadnja opcija oznacena. Naravno i u postavkama u mobitelu mora biti dopusten rad aplikaciji u pizadini.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ali to je samo kad prijeđeš u drugu aplikaciju, čim se zaključa muzika prestane. Tubecast ima opciju "run under lockscreen"

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
15 godina
@5220
Dobro ti kolega forumaš zbori. Imam tu opciju ali to je samo za čačkanje po drugim aplikacijama. Čim lockam ekran prekida se izvođenje. Probaj pa ćeš vidjeti. I imam i u backgroundu dozvoljen.
Probao i sa Edge ali neće.
Sad ću probati sa tubecast pa javim
15 godina
Tubecast radi. To je to. MyTube na žalost nema ovaj korisni fičer. MetroTube ima ali se izgleda više ne održava. Ne želi učitati video.
14 godina

Meni nastavi kad zaključam ekran. Prekine na sekundu valjda dok se ne prebaci na audio i nastavi. Probao sam i u beta verziji myTube i tamo još bolje radi, bez prekidanja.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

bratu si je uzeo lumiu 730 DS, stavio je wp10, napravio hard reset i sad malo namještamo background, ikone itd.

kako mozemo namjestit da ikonice od facebooka, messengera, photos budu prozirne?

kad uđem u opcije storea, tamo isključim "show products on tile", izađem iz storea - tile nije proziran nego opet pokazuje aplikacije. 

dal se mogu kako namjestiti da ikone budu prozirne tako da se vidi background slika?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

bratu si je uzeo lumiu 730 DS, stavio je wp10, napravio hard reset i sad malo namještamo background, ikone itd.

kako mozemo namjestit da ikonice od facebooka, messengera, photos budu prozirne?

kad uđem u opcije storea, tamo isključim "show products on tile", izađem iz storea - tile nije proziran nego opet pokazuje aplikacije. 

dal se mogu kako namjestiti da ikone budu prozirne tako da se vidi background slika?

prozirne su samo ako aplikacija ima opciju da budu prozirne....

drugi način je neka aplikacija koja nudi da posebno staviš prozirnu pločicu određenih aplikacija

14 godina
odjavljen
izzy007 kaže...
Za androidaše. Ista stvar i sa Android 5.1 uređajem. Čim zaključam zaslon prestane tamburati :)

Štase Torente, nema te a?

Di si sad kad te treba bit? Sakrijo se u mišiju rupu.

Pravi Hrvat, ker oči.

17 godina
WindowsPhone - Općenito

^^Prisetite se ovog posta sledeći put kad neko bude hteo da pita "Šta će Androidaši ovde?" 

Mislim da se na Androidu aplikacije ponašaju tako jer Google tako hoće i, pošto oni kontrolišu PlayStore, tu nema puno vrdanja. Nekad davno sam imao aplikaciju koja je funkcionisala kao "YouTube radio" (a tako nekako se valjda i zvala), ali je povučena, a stara verzija je prestala da radi.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meni je na L640 jedno vrijeme radilo dok sam zakljucao mob, a kasnije to vise nije bilo moguće niti s jednom aplikacijom. Jedan od glavnih razloga za prelazak na android kod mene

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meni je na L640 jedno vrijeme radilo dok sam zakljucao mob, a kasnije to vise nije bilo moguće niti s jednom aplikacijom.

0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ljudi ako hoćete yt iskustvo što sličnije pravom ytu probajte yube(ne treba win 10).
Fight with the best,die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

;)

1 2 hvala 0
8 godina
neaktivan
Sad gledam i sve me sokiralo

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Awesome Tube

8 godina
neaktivan
Nema veze,pitacu ambroziju kaj mi preporuca hihi

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tražim emulator za Ps1 al da je besplatan. Nisam sad u Hrvatskoj pa ne mogu plaćati aplikacije preko bonova. Imam WP 8.1.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Američki sud je presudio da je Google dužan predati elektroničku poštu. S obzirom da Microsoft to nije dužan učiniti prema presudi američkog suda - rješenje je u prelasku s Gmail-a na Outlook. Outlook čuva privatnost korisnika.

1 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice