WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.977.117
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
WindowsPhone - Općenito

ostale mreže u državi, npr. u hr tele2 spada pod country variant

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

1 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Onda bi i 630 trebala dobiti Denim,Bh Telecom je najjači operater u BiH.

Even though we are miles apart, a computer screen connects our hearts.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Vi koji ste instalirali 10-ku,da li postoji mogućnost u postavkama da se uključi vibracija kad je mobitel pojačan,da vibrira cijelo vrijeme?

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito
Smrt u penziji

1 0 hvala 3
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Najveca novost wp10 transparentni titlovi? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
bik kaže...

- new fullscreen background option on start, with parallax when swiping sideways but not for up/down
- new large tile format: wide, square (2x2). Select MS apps only for now
- a new full-featured file explorer!
- more quick settings toggles in action center
- improved settings menu (finally!)
- Lumia camera app is now the default
- hints that inking support is coming!
- linear brightness slider instead just three settings
- actionable notifications
- synced notifications with Win 10
- new universal calendar, photo's, email (swipe to flag/delete), word, powerpoint apps (not in preview)
- changes to calculator, timer, stopwatch, and world clock, apparently
- new built-in recorder app
- new music app (not yet in preview)
- dictation via keyboard anywhere you can type (Speech To Text, STT)
- detach keyboard (large screen phones only?)
- live interpretation of swype gestures
- fine cursor button / pointing stick on keyboard
- Skype and other messaging integration (again)
- new browser engine with Apple HLS support (no Spartan yet, just the new engine)
- device encryption option under Settings/System
- phone reminds users of their next calendar item during shutdown
- press and hold bluetooth toggle links to bluetooth settings
- swipe up on a photo to display file properties

15 godina
bik kaže...

Da i ne.

Najveća vidljiva novost vjerojatno da. Ali između ostalog dolazi novi Settings koji je kompletno redizajniran, univerzalne aplikacije (isti app i na PC i na mob, primjerice outlook mail), dolaze i još dvije veličine tileova i tako... Više toga ima na Wikipedii

Swedish latin super funk.
15 godina
sirka666 kaže...
bik kaže...

Da i ne.

Najveća vidljiva novost vjerojatno da. Ali između ostalog dolazi novi Settings koji je kompletno redizajniran, univerzalne aplikacije (isti app i na PC i na mob, primjerice outlook mail), dolaze i još dvije veličine tileova i tako... Više toga ima na Wikipedii

To je sve sminka..No naravno, lijepo je imati sto vise mogucnosti.  :)

Ono sto mi je bilo potrebno, i sto nisam niti mislio da ce doc - instant odgovor na poruku!!!

Odlicna stvar, koja kada dode poruka na wapp, viber, messenger... prilikom surfanja, lagano se odgovori bez prestanka surfanja i otvaranja aplikacije. Po meni najkorisniji novi fićur :)

Naravno, ljepse sve izgleda sada, te ova integriranost s W10 mi se jako svida. Pocni mail pisat na mobitelu, zavrsi ga na PCu ili obrnuto..Stvarno se nadam da ce i aplikacije sada biti na istoj razini, te da je ovo kako zadnja verzija W10 za pc, tako i za smartphone (naravno, neka dolaze nove opcije itd itd). al kao sto je vec receno, za PC je ovo zadnji broj. Dolazit ce neka manja azuriranja, al to je konacni produkt (ako im je za vjerovat).

Za mobitele mi je tesko povjerovat za nesto tako (jer ona nebi profitirali proizvodaci posto nebi trebali izbacivat stalno novi hw itd) ... Al opet, mozda se blizimo onoj eri gdje cemo mjenjati "komponente" na mobitelima, kao na racunalima.. Onaj koncept kockica ..

Udaljavam se od teme, al uglavnom.. Jako mi se svida ovo i svaka cast M$ sto ce i uredaji stari 3 godine kao moja L920 dobiti W10!!! To stvarno nisam ocekivao, ma koliko god bilo najavljivano.. Nekako me bilo strah, posto mi je ostao gorak okus prilikom kupnje Omnie 7 koja je ostala zakinuta za W8.

Ovo je sada jako velika prijetnja (po meni) za android i iOS uredaje..

Android je do sada bio blize racunalnim Windowsima, medutim, ako ovo M$ pametno odigra... Mozda mozemo gledat kraj andorida?!

Sada stvarno imamo sve na W10 uredaju sto imamo i na androidu + da ne govorim kako nikada nece se moci kupiti za 800 kn novi android koji ce raditi fluidno kao WP uredaj...

Otisao sam predaleko, al eto. Moje misljenje.

p.s.- zna li netko kada ce izac konacna verzija W10 za mobitele?

11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

kako dodati jos plocica indje gdje dolaze notifikacije?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

jel se moze stavit win10 na htc 8s preko pfd ?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Evo ja sam instalirao ovaj windows 10,ako se moze nazvati 10 i jednina promjena koju vidim je Cortana (koju necu ni koristit),i tile-ovi su sami od sebe transparentni...

Ovo ostalo meni nista nije drugacije a i pokazat cu slike...

Znaci prvo ide slika,kako je na YT i drugih ljudi pa zatim kako je na mom mobitelu.

Slika 5.

Kako to da kod njega su ove aplikacije u raznim bojama i djelomicno su transparentne??

Slika 6. 

To je kako izgleda kod mene...

Onda lista aplikacija(Slika 7.)...Kod njega backgorund slika se proteze preko tog dijela gdje je lista aplikacija a kod mene je ostalo isto...

1. 1.
2. 2.
3. 3.
4. 4.
5. 5.
6. 6.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Evo ja sam instalirao ovaj windows 10,ako se moze nazvati 10 i jednina promjena koju vidim je Cortana (koju necu ni koristit),i tile-ovi su sami od sebe transparentni...

Ovo ostalo meni nista nije drugacije a i pokazat cu slike...

Znaci prvo ide slika,kako je na YT i drugih ljudi pa zatim kako je na mom mobitelu.

Slika 5.

Kako to da kod njega su ove aplikacije u raznim bojama i djelomicno su transparentne??

Slika 6. 

To je kako izgleda kod mene...

Onda lista aplikacija(Slika 7.)...Kod njega backgorund slika se proteze preko tog dijela gdje je lista aplikacija a kod mene je ostalo isto...

Ocito da nemas W10...

16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

hm, nije ovo 10... jesi li ti siguran da si stavio 10? daj skrinšot "o telefonu" ilitiga about i extras + info.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jel izvješće za poslane SMS poruke ostalo kao i ranije? Zasebna poruka ili bude u toj poruci koja je poslana samo nekakva kvačica itd. Mislim na WP10

- HTC 8S -

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Moze netko staviti screenshot HR tipkovnice s predvidanjem teksta i mozda reci koju rjec kak u praksi funkcionira?

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 13:52 (Neville2MUFC).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Mislim da je greska u sljedecem...Bio sam na Cyanu,pa sam sad mislio da sam instalirao 10 ali cini se da prvo mora Denim pa ona 10...Nadam se da je to greska

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Mislim da je greska u sljedecem...Bio sam na Cyanu,pa sam sad mislio da sam instalirao 10 ali cini se da prvo mora Denim pa ona 10...Nadam se da je to greska

Vjerojatno, ja sam također morao prvo neki mini-update za Denim napraviti pa onda 10, naravno pobrini se da imaš Windows Insider aplikaciju instaliranu te da si u njoj projavljen, nakon toga update skidaš normalno kroz settings.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

sirka666 kaže...

Vjerojatno, ja sam također morao prvo neki mini-update za Denim napraviti pa onda 10, naravno pobrini se da imaš Windows Insider aplikaciju instaliranu te da si u njoj projavljen, nakon toga update skidaš normalno kroz settings.

Moraš imati 8.1 iliti Denim:

Windows 10 Technical Preview for phones is here today, but it’s far from being finished. In fact, it's fairly similar to your current phone (assuming you have Windows Phone 8.1)—just a little rougher around the edges, and with a lot more potential to grow. Join the Windows Insider Program to make sure you get all the new features that are on the way. If you’re okay with a moving target and don’t want to miss out on the latest stuff, keep reading. Technical Preview could be just your thing.

What features are missing in Technical Preview?

Messaging is currently missing a number of features you might use in Windows Phone 8.1, including dual-SIM support, search, message drafts, sharing voice notes and ringtones, Bi-Di language support, international assisted dialing, spam filter, viewing all group recipients, reminders and quiet hours through Cortana, multiple attachments, and GSM support. If you use these features regularly, you'll want to wait to install the preview until we get them into a future build.

Cortana is only available in English (United States) for phones. In other locales, you'll get the standard search experience.

The Rooms feature is not available in the preview. You'll still be able to get to your photo albums, calendars, and notes, either on the web or by using other apps on your phone. You won't be able to see your chat history or send or receive any new chats. If you have important info in your Rooms chats that you want to keep, save a copy to a different device before updating your phone to Technical Preview. For more info, take a look at the Rooms FAQ.

Some text in the preview will not yet have been translated into all available languages and will only appear in English. This text will be translated into all available languages by the time the final product is available.

The Phone app doesn’t have Dual SIM support or spam filtering in the preview.

Accessibility features are still being developed for Windows 10, so they aren’t fully functional in Technical Preview. If you depend on features like Narrator while browsing the web, you may want to wait to update your phone.

Izvor

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 15:09 (kizo2703).
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Kako općenito ide update u svijetu windows telefona...da li ovisi o operaterovoj milosti ili microsoft to pusti svima odjednom..?

1 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

microsoft pusti , pa ga operateri jos malo mrcvare :)

3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
bunkermax kaže...

Kako općenito ide update u svijetu windows telefona...da li ovisi o operaterovoj milosti ili microsoft to pusti svima odjednom..?

Nažalost, o operateru. Ali u svakom slučaju, puno brže to ide nego na Androidu.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Evo zanimljiv video s usporedbom 8.1 i 10 

Moj PC  
7 0 hvala 5
14 godina
Del_Boy97 kaže...
Indestructible kaže...

ko isproba ovaj windows 10, da li tastatura ima haptic feedback!

ovo cekam od izlaska windows phone 7

kaj je to?

ma kad pises, osjetis vibraciju, tj znas kad pritisnes neko slovo

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Za sada toga nema, al mozda dode u sljedecim inacicama, jer ovo je tek temeljna verzija... Kada izade sluzbeni W10, vjerovatno ce bit neprepoznatljiv u usporedbi sa ovim, s obzirom da se tek ocekuju ozbiljnije UI promjene i ubacivanje dodatnih ficera...

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Indestructible kaže...
Del_Boy97 kaže...
Indestructible kaže...

ko isproba ovaj windows 10, da li tastatura ima haptic feedback!

ovo cekam od izlaska windows phone 7

kaj je to?

ma kad pises, osjetis vibraciju, tj znas kad pritisnes neko slovo

Zašt je to bitno jel ima ili nema? Ovako i onako će u razredu pod satom čuje vibracija

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Da li se ikome pojavljuje ovo prilikom surfanja,stvarno me izluđuje 😠 Da li ko zna u čemu je problem ?

Even though we are miles apart, a computer screen connects our hearts.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nisam stigao baš čitati stranice prije.

1. Ima li 10-tka za lumiju 930?

2. Hrvatska tipkovnica još uvijek ima glupo postavljena naša slova?
3. Ima li puno bugova? Imam neke mušice trenutno na Denimu pa sam planirao praviti hard reset, isplati li se stavljati 10-tku na primarni uređaj?
4. Kakav je music player?

Hvala

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Mene isto zanima ima li Hrvatska tipkovnica, odnosno predivđanje unosa.. Navodno da su ubacili ali treba još netko da potvrdi. 
Vi koji ste instalirali Win10 molio bih vas da provjerite. 

Hvala :))) 

EDIT: Par ljudi je potvrdio da ima predviđanje unosa :) 

www.wpnovosti.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 22:49 (majstorSZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Danas dobio novu lumiu 535...

Sada doma imam 4 WP uredaja (Omnia 7, Ativ S, lumia 920), i prvi dojam je da se odmah osjeti da je ovaj najjeftiniji.

Ne djeluje mi pretjerano cvrsto i ekran nije kao na razini ostalih.

Makar, za te novce, nema mu se sta prigovoriti. WP ko WP, sve leti.

Da ne pisem sada puno slova, ionako vec ima brojne recenzije... Dali se u paketu s njom dobiju slusalice ili ne?

14 godina
neaktivan

Mislim da se ne dobiju slušalice.. ništa čudno :) 

www.wpnovosti.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice