Imam kuci Wi-Fi, problem je u tome sto kada se povezem preko mobitela, wi-fi signal je pun, ali nemam konekciju, tj. nece da ulazi u youtube,google search,samsung apps,itd.
ako neko zna u cemu je problem,molim da mi odgovori.
Hvala!
Imam kuci Wi-Fi, problem je u tome sto kada se povezem preko mobitela, wi-fi signal je pun, ali nemam konekciju, tj. nece da ulazi u youtube,google search,samsung apps,itd.
Hvala!
Hvala!
to se i meni zna dogoditi ba iPhone-u na mjesec jedanput, samo iskljuci wi-fi i opet ukljuci i radit ce, ili odi u settings, general i reset network settings i radit ce 100% ;)
evo sada sam wi-fi iskljucivao i ukljucivao 3 puta,nece,spojim se na njega,signal odlican ali pise "There was a problem with the network" :/
znas li je li mozda ima jos neka caka da bi mogla stvarati probleme?
omg pa to je primjer sigurno ima Android isto takvu slicnu opciju da resitira network settings. Si nasao opciju reset all network settings il nesto tome slicno? pozz
Hvala!
to se i meni zna dogoditi ba iPhone-u na mjesec jedanput, samo iskljuci wi-fi i opet ukljuci i radit ce, ili odi u settings, general i reset network settings i radit ce 100% ;)
a di ćeš to priznat?! :)
hehe...
oprosti, posto nemam dugo ovaj mobitel, je li bi mogao da mi objasnis kako da reserujem rooter? :$
hehe...
oprosti, posto nemam dugo ovaj mobitel, je li bi mogao da mi objasnis kako da reserujem rooter? :$
imas na modemu ( ruteru ) tipkicu koji pretisnes i onda se on resitira pogledai s zadnje strane di se ukopcaju lan kablovi etc..
Mislio sam da je u pitanju rooter na mobitelu :D hahahaa
Ne! :/ ponovo nece, resetovao sam ga,cak sam sve kablove iskopcao i ponovo ukopcao,ali nece opet pise da imam problem sa konekcijom :@
Ne! :/ ponovo nece, resetovao sam ga,cak sam sve kablove iskopcao i ponovo ukopcao,ali nece opet pise da imam problem sa konekcijom :@
jesi probao naci na mobu opciju da resitiras network settings?
Hvala!
a di ćeš to priznat?! :)
to mi se dogodi na iPhone 3G, na iPhone 4s nikakvih problema s Wi-fi
Prijatelju hvala,sada radi! :D
Kada se idem prikljćiti na wifi piše mi "Preuzimanje IP adrese iz.." i nako toga piše "Spremljeno"
Uglavnom ne uspije mi se spojiti.Zna li itko što trebam napraviti ?
Tcom..modem je speedtouch ee 4323
ajde ti njih nazovi prijavi kakav problem imas i nek ti rijese...ili mozes rucno namjestit sve na mobu...odes u wifi postavke pa napredno pa koristi staticnu ip adresu...tamo upises
ip adresa npr. 192.168.1.12
pristupnik 192.168.1.1
mrezna maska 255.255.255.0
dns1 8.8.8.8
dns2 8.8.4.4
spremi postavke i spoji se na wifi i trebalo bi radit
Promjeni sam vrsu zaštite na ruteru i sad radi.
svoj mini imam mozd godinu vec i sad mi se prvi put pojavio problem oko wifi-a .
pokuso sve od tutoriala,rutera,youtuba,vracanja postavki,isključuvanja moba itd.
stvarno vise nezz sta da smislim neko odgovor plzzz!!!