Ukraden je iPod touch 4g,kako ga mogu naci?moze li ga policija naci?pitam za policiju jer iPod nije mobitel pa nezz
Imam covjeka visoko u policiji tako da ne pisete kao ismijati ce vas......
Ukraden je iPod touch 4g,kako ga mogu naci?moze li ga policija naci?pitam za policiju jer iPod nije mobitel pa nezz
Ma moš se slikat...
Ma moš se slikat...
Ne može!, ukrali su mu mobitel. 
Ma moš se slikat...
ipod a ne mobitel mada i on ima kameru
Ma moš se slikat...
Hahahaha malo si se shebo iPod nije mobitel 
edit
Kolega me prestigao.
da, sorry.. jedino ak sam ideš tražiti lopova možda (VELIKO MOŽDA) uspiješ nać (ako ga je netko vidio pa ga cinka). Što se policije tiče možeš slobodno zaboraviti, ništ od toga. Ukrali su mi dosta toga, autoradio, zvučnike, komplet guma sa alu felgama... Nikad ništ policija nije pronašla...
pitam za policiju jer iPod nije mobitel pa nezz
Nego je mikrovalna?

Ma znam, ali svejedno se ne može slikati.
OnTopic:
Odi i kupi si novi.
molim pametne odgovore!!!!!!!!!!!!!!
pitaj tog covjeka visoko u policiji..
Prije tri godine mi ukraden mobitel, pronašli frajera, ali on je mobitel isti dan prodao jer su mu trebali novci za drogu. Odležao je svoje (uz krađu mobitela imao je još neke prijave), a ja novce nikad nisam vidio niti ću vidjet. Odi u dućan i kupi novi, od policije i suda nemaš koristi.
dobio si ih... to šta ih ne prihvaćaš to je drugi problem...
koji je to uredjaj? jel to onaj mp3 sto dolazi gratis u vreci arial praska za perilicu?
Šanse su ti minimalne, iPod nema IMEI broj niti GSM receiver/transmitter tako da ga je gotovo nemoguće naći.
Žalim, ali mislim da ćeš morati kupiti novi iPod. 
Znam kako ti je, i ja sam gubio mobitele.
Probaj listat oglasnik i šnjofat po njškalu!
možda je lopov neki bistrić pa pokuša prodat-nadam se da si zapiso seriski broj ili kak se već zove?
I prijavi žandarima-tek tolko da se pokriješ
http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
Kakve veze ima? Da ti netko ukrade komp koji je 3 puta skuplji, kako ce ga naci? Preko cega? Mobitel je lakse nac je ima te silne receivere u sebi, ali ipod, nema nista.
Jedino da ga sam kreneš tražit :)
Pusti ove nebulozne komentare , ovaj BOL se sve vise pretvara u neku sprdacinu posto se samo ceka neki topic u kojemu je nekome nesto ukradeno , ili je izgubljeno da bi se mogla zahebancija na tu temu radit .
Nazalost , sanse su ti gotovo nikakve , iPod osim WiFi transmittera nema nista drugo cime bi mogao odasiljati bilo kakav signal , tako da je vjerovatno izgubljen zauvijek .
Pusti ove nebulozne komentare , ovaj BOL se sve vise pretvara u neku sprdacinu posto se samo ceka neki topic u kojemu je nekome nesto ukradeno , ili je izgubljeno da bi se mogla zahebancija na tu temu radit .
Nazalost , sanse su ti gotovo nikakve , iPod osim WiFi transmittera nema nista drugo cime bi mogao odasiljati bilo kakav signal , tako da je vjerovatno izgubljen zauvijek .
Dobro a što su mu ostali rekli? Isto to samo na malo humoričniji način, vjerojatno da ga pokušaju oraspoložit:)
Možeš jedino prijavit policiji, ali čisto sumnjam.
Kupi novi, ako si kupio ovaj, sigurno imaš novaca za novi :)
koji je to uredjaj? jel to onaj mp3 sto dolazi gratis u vreci arial praska za perilicu?
Kakva glupa konstatacija, odgovara ti i avatar i nick, samo sto ti sa ovom izjavom ispade glupa ruka foruma,
Ovaj forum se pretvorio u sprdacinu 3 dana nakon postanka.
autor ove teme oprosti sto ti upadam u temu ali i meni su ukrali samsung wave2 i otiso sam kod policije dao im sve podatke i imei broj i ostale pi*darije,rekli su da se nebrinem da samo neko mobitel treba upalit i oni ce ga naci a vec je proslo 3 tjedna od toga,ziher pa ga nitko nije upalio ak ga je ukrao. :S
sad vidiš da tako skupa stvar nije za tebe...bolje da si uzo u Konzumu neki za 200 kn....a ne šminkat se okolo pa eto ti sad...
ovo ti je bila škola - nauči nešto - i daj malo opiši kak ti ga je netko mogao uzet??? iz ruku, iz torbe, džepa??? kako? kako? kako????
Kakva glupa konstatacija, odgovara ti i avatar i nick, samo sto ti sa ovom izjavom ispade glupa ruka foruma,
ne. znas sto znaci bit glup? pronaci se uvrijedjen na osobnom levelu ako netko negdje napise sprdacinu na iProizvod.
loool
epic...pogledajte mu poruke i teme u kojima sudjeluje ... i-Kamikaza.
http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
isto tako je i meni pred 2-3 godine netko drpio ipod classic sa kojih 25GB glazbe... I sad zalim jer su tamo bile neke pjesme koje niti dan danas nemogu naci (tj ne sjecam se izvodjaca ili barem imena albuma)... prijavio policiji, ali 0 bodova ... zato sad ipod touch 4g čuvam ko suho zlato (skriven u pernicu koja je između knjiga, te ima futrolicu)... vrijedi probati to rijesiti sa ispitivanjem sumnjivaca (tako je bilo kad je meni bio ukraden ipod i prije mjesec dana frendu zlatni lancic (vrijedi pun k**** para)) i tako doć do nekog sumnjčavog (mozda je netko namjerno drpio, tko zna)...
toliko od mene...
AMD u <3 Intel u C===3