Zadnjih nekoliko mjeseci, iPhone mi je počeo štekati nenormalno, sve se češće resetirao, brejkao... Home tipka je gotovo prestala reagirati, volume tipke također kao i ona za paljenje. Gubio je signal bez obzira na lijevu/desnu ruku jer je stalno nošen u raznim maskicama. Prekidao pozive, ili se nije mogao ni javiti dok se nebi restartao.
Pošto sam imao još 2 mjeseca garancije, odnio sam iPhone na popravak u Tmobile centar u Zagrebu.
Bio je na servisu otprilike 2 tjedna, da bi me jučer nazvala gospođa i rekla da je diagnosticiran mehanički kvar. Na moj upit što bi to trebalo značiti, dobio sam odgovor da je uređaj zadobio neko mehaničko oštećenje. Pošto nije nešto vele ni ispadao (par puta na tepih sa cca 80 cm), sve je na mjestu, ekran još uvijek relativno bez ogrebotina, vode nije vidio ni na televiziji, nije sjedano na njega, nije ostavljan ni na nekim visokim temperaturama, a ni na niskim...
Što bi moglo biti? Zatražio sam detaljni opis kvara no još uvijek ga nisam dobio...
Ponuđen mi je novi iPhone 4 u zamjenu za ovaj za 1500 kn (mislim da je tako neka šema). Ali neću zamjenu, hoću priznat kvar. Nevjerojatno. Što nebi onda bio potpuno mrtav da je neko mehaničko oštećenje, a ne radio na dane, jedan dan super, drugi slabo, treći slabije, četvrti super.....
Ima li tko slična iskustva?