Telefon-USB-rac [problem]

poruka: 5
|
čitano: 909
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam problem

naime prije neki dan mi je drug prebacio prastari sony ericsson k750i i ja reko da nabacim par igara i da ga dadnem mladjem bratu al skinem sony ericsson suit i instaliram i drajvere i sve al mi ga on ne prepoznaje i tako sve al kad SE suit treba da nadje moj tel pise "No phone connected" sta bi mogao da radim

il dal postoji neki drugi program da to prebacim

pozdrav !

Cedo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Telefon-USB-rac [problem]
Cedolino kaže...

Imam problem

naime prije neki dan mi je drug prebacio prastari sony ericsson k750i i ja reko da nabacim par igara i da ga dadnem mladjem bratu al skinem sony ericsson suit i instaliram i drajvere i sve al mi ga on ne prepoznaje i tako sve al kad SE suit treba da nadje moj tel pise "No phone connected" sta bi mogao da radim

il dal postoji neki drugi program da to prebacim

pozdrav !

Kod k750ke se to često događa, jednostavno ga ne čita, kontakt. Probaj ga spojiti par puta, promijeni kabel ili tako nešto.

Koliko je star mobitel?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan

4 godine

probacu jedno 20tak puta pa ako ne uspije mozda neki drugi program =))

Cedo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Telefon-USB-rac [problem]
Cedolino kaže...

4 godine

probacu jedno 20tak puta pa ako ne uspije mozda neki drugi program =))

Nije do programa, do mobitela je, moguće da mu je kontakt jednostavno otišao, predpostavljam da se i na punjač teže spoji.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan

punim ga na usb

samo sam dobio telefon (nista vise)

a imo sam nek istari usb =)) pa zato

Cedo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: