Tele2 blokira primanje SMS poruka od Googla

poruka: 5
|
čitano: 4.978
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Google pruža uslugu slanja SMS poruka svojim korisnicima za razne servise. Primjerice ako koriste Google Calendar možete podesiti da vam stigne SMS x sati prije nekog događaja koji ste ukucali u kalendar. Super stvar i još k tome besplatna, ali nažalost Tele 2 blokira te SMSove :-(
Prije sam bio na Tmobile mreži i sve je radilo super, otkako sam prešo na Tele 2 SMSova nema. Kad god odem u Sloveniju ili Austriju SMS-ovi stižu normalno (nemam pojma kod kog sam bio na roamingu). Da stvar bude gora, na moru kad sam bio na Tmobile mreži (jer je Tele 2 signal u banani na Krku) poruke su stizale. Dakle kolko ja kužim jedino objašnjenje je da Tele2 blokira te poruke. Zvao sam ih ali bez uspijeha, mislim da nisu ni shvatili šta oću.
Pokušao sam se u Zagrebu prebacit na Tmobile mrežu, al me stalno vraća na Tele2 (govorim samo o odabiru mreže na mobitelu, a ne o prebacivanju broja :-)

0 0 hvala 0
17 godina

ne znam za tvoj slučaj, al daj mi reci kak to podesiš da ti stigne sms?

edit - ne treba, našo sam

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2008 22:13 (Val).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, zanimljiva usluga. Možeš malo pojasnit? Reci kak da naštimamo to..

EDIT: Ne znam, za tvoj problem, najlogičnije je i meni to da vjerojatno blokiraju, a možda je i u kakvim njihovim postavkama problem

"Tako je" - povikse seljaci i slozno glavama razbise zid
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2008 22:15 (1domagoj1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Kolko je meni poznato Google šalje SMSove za Calendar i za AdWordse. Podešavanje je full simple odete samo na "Mobile settings" ukucate br moba, pošalju verifikacijski SMS, ukucate kod i finito.

Možemo li netko potvrdit da usluga bez problema radi na Vip i Tmobile mreži?

0 0 hvala 0
17 godina

ja potvrđujem za t-mobile, jučer dvaput isprobano, radi obadva puta, poruka stiže u roku nekoliko desetaka sekundi

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice