Vrijeme je da si uzmem neki novi mob,pa me zanima koji bi mi mobitel preporučili u smart tarifi 100,po mogućnosti za 1 kn,uzeo bi na trajni nalog.Možete slobodno reći da li je to isplativo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma meni je isplativo. Na knock out tarifi sam trošio preko 150 kn, a na današnji dan , računajući od 1.8. imam još 30 SMS-ova, 850 MB, te 200 minuta za potrošiti. Trenutna potrošnja mi je oko 35 kn+naknada 100 kn. Tako da imam puno više minuta razgovora, podatkovni promet te više na plaćam SMS-ove. Ukratko, lovu koju sam trošio na SMS-ove dam za pozive (25 lipa je spajanja), a puno više mogu razgovarati + imam i 1 Gb prometa za potrošiti. Ja zadovoljan!
Uzeo Tele 2 Smart tarifu. 100 kn + 10kn radijska frekvencija = 110kn mjesečno. Uz to dobivam 250 minuta + 250 (akcija do 31.8.), 100 SMS i mislim da je 1 GB prometa. Plača se uspostava poziva 0,25 kn, ali pošto sam duže od 9 mjeseci u Tele 2, dobivam 50 kn (akcija "Skini se s bonova"). To mi pokrije tu uspostavu poziva (200 poziva)
uzeo sam Galaxy 3 uz smart 100 tarifu za 1kn i zanima me kako to aktivirat, dobio sam neku poruku da posaljem nest na broj 555 kako bi mi omogucili internet i nest za slanje i primanje slika i videa itd a lik mi u tele 2 kaze da se sve samo aktivira? molim pomoc
Smart tarifa ti je aktivirana. To je vjerovatno broj 777, a to su ti postavke za prijenos podataka i MMS-a.
moja greska, to je taj broj... znaci samo poslati DA na taj broj i poslije toga mogu trositi normalno?
Pošalješ DA da primiš postavke za MMS i INTERNET, ali mislim da ako je mobitel kupljen u tele2 (što je) da već imaš postavke...
Pogledaj dali moš na net ić....
Pa možeš i sada normalno trošiti. To su samo postavke za spajanje na internet (nakon kaj primiš konfiguracijsku poruku moraš ju spremiti)
Primjetio sam da mi u postavama za internet odabrano Tele 2 WAP, takoder imam tu i Tele 2 MMS i Tele 2 Internet.... sto odabrati? valjda ovo internet?
dodatak: odabrao sam ja vec tele 2 internet i normalno se mogu spojiti i trositi, jesam li uopce pravo odabrao ili sam trebao ostaviti na tele 2 WAP?
Za internet ti treba TELE2 Wap. Tako bar ja imam.
Koliko vec dugo imas tu tarifu? jesu li ti normalni racuni... i ako ti je wap, onda cu i ja sebi prebaciti na wap
2 mjeseca. Računi su kao što sam i naveo u svojem prvom postu u temi
Hvala ti puno, stavljam si sada na Wap