T-mobile Move - GPS

poruka: 2
|
čitano: 1.784
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
T-mobile Move - GPS

Pozdrav ekipa,

e ovako...

Zainteresirao me je ovaj mobitel jer sam si htio uzeti jeftin smartphone s gps-om.

Upadnem danas u t-centar, puni džepovi keša (800 kn{#}) s namjerom da ga kupim...

Reko idem ga isprobati među izloženim mobitelima... kad ono neće gps, bezuspješno traži satelit.

Nema veze, sav odlučan rekoh, znat će striček za pultom, sigurno treba biti na otvorenom da uhvati satelit.

Dođe i moj red nakon pola sata čekanja (jupii), pitam ja stričeka zašto neće gps, kad ono striček nema pojma {#}

Nateže on onu sigurnosnu špagu tamo do stakla u izlogu i ono i dalje neće.

Vidim ja nema striček interesa za mene malog budući da ne kupujem aj fona (HoS), veli možda treba kupiti licencu za gps, MOŽDA! (i dalje striček nema pojma). Kaže da bi bilo najbolje da kupim nokiu jer ima neograničenu licencu za gps. Mislim si, nemoj je... to znam i ja.

I tako se ja sa suzom u oku zahvalim i oprostim od stričeka.

E sad, da ja vas pitam...

WTF ja trebam napraviti da taj gps proradi?

Ili da se okanem tog mobitela?

Jel imate kakvog iskustva s spomenutim mobitelom i gps-om?

Sorry za maalo duži post {#}

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: T-mobile Move - GPS

"Navigacija
Isprobali smo GPS adapter na otvorenom i trebalo mu je kojih desetak minuta da odredi našu lokaciju, no nakon toga ju nije htio pustiti. Ovo je ipak Android uređaj, pa kao navigacijski softver dobivate Google Maps.
Ako vam se to ne sviđa, tu je i T-Mobile Wisepilot, koji odbija raditi preko Wi-Fi-a, već funkcionira samo preko data plana. Djeluje nam kao da zahtijeva manje prometa od Google Mapsa i sadrži veći broj točaka interesa, pa ako ste u hrvatskoj, predlažemo da koristite Wisepilot."

Malo mi to govori, već sam bio na toj stranici.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice