Symbian kutak

poruka: 262
|
čitano: 106.693
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Symbian kutak
apoteka kaže...

nokiu 600 kupujem curi

dosta joj je androida

Da, nokia 600 za svoju cijenu nudi daleko vise nego ijedan android u tom cjenovnom rangu. Paleta featurea je i vise nego bogata - 3D akceleracija, NFC, odlicno trajanje baterije, fm transmitter, 1 GHz proc, ovi maps itd. za 200 eura stvvarno odlican omjer ulozeno - dobiveno.

Wake up, Neo. Let me show you how deep the rabitt hole goes.
15 godina
neaktivan
Symbian kutak

Kad će biti dostupna Anna za update preko Ovi suite? Vidim da su neki već napravili update preko Ovi suite pa ako mi možete objasniti kako.

E da, imam C7.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Kad će biti dostupna Anna za update preko Ovi suite? Vidim da su neki već napravili update preko Ovi suite pa ako mi možete objasniti kako.

E da, imam C7.

U ovi suiteu ides tools - software updates sa c7 naravno prikljucenom preko usba.

A mozes probati i Nokia software updater sa nokia beta labsa.

U svim trzistima bi trebala stici kroz sljedeca 3 tjedna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 16:42 (wanderer).
14 godina
bradonja_85 kaže...

E da, imam C7.

Spojiš mobitel sa računalom, pokreneš Ovi Suite i odeš na update i ako ti ponudi update instaliraš, a ako ne znači da još nije stigla...

15 godina
neaktivan
Symbian kutak

Ma probao sam to preko Ovi suite al mi još ne nudi nikakav update a vidim da su tu neki već stavili preko Ovi suite pa me zanimalo kako. Ništa onda ću se strpit još par tjedana dok ne dođe.

0 0 hvala 0
14 godina
Symbian kutak

razocaran sam u nokiu, inace sam fan nokie i symbiana, imao sam sgs, ali mi nije najbolje sjeo, promjenio sam dosta mob od nokie sa symbianom, stao sam na n97, ovaj put sam preskocio N8, izgleda da nece ove god biti nsita od novih high-end mob. tj nasljednika N8, vec ce samo dobijati update, razocaran sam.

nokia je danas presdstavila symbian belle i 3 nove nokie na tom os.u

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2l0AkY07PKs

izgleda da kamera ovih mobitela opet nece imati autofokus, sto je opet nokia pogrijesila, al staces, kad elop  diriguje, najveci nokiin promasaj u historiji

0 2 hvala 0
14 godina
Symbian kutak

Nema ništa lošeg u daljnjem updejtanju Symbiana i nasljednik N8 će biti neki Windows phone, nema više Symbiana među high-end uređajima. Vjerojatno će izdati neke modele na windowsima prije kraja god.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

pitanje je koliko je autofokus bitan

ja na n8 san mozda slikao samo nekoliko slika s manje od 50cm udaljenosti

iako slikajen stalno

a usporedi kameru c7 s bilo kojim htc-om i vecinom samsunga...

da i ne spominjem sgs bez blica

ne kazem da ne bi bilo lijepo da imaju, ali nije deal-breaker kad pogledas realno

nasljednik n8 je nepotreban, jedino sto ce mozda falit je nfc

i zna se da nokia ide na wp7

vjerujem da ce dobar dio hadrwera s n8-ice nac mjesta na nekom uredaju s wp7

vruće je...
16 godina
Ja sam imao(imam ga i sada,ali je to backup mob,ako nekome doma krepa njegov mob) LG GT540 Optimusa.Nakon mjesec dana sam se maknuo nazad na Nokiu(imao E66,sada C7).Jednostavno,koliko god Android bio dobar,ima jako puno mjesta za popravak.Nisu svi ljudi jednako teh. potkovani i ne igra im se s custom romovima.Mobitel mora raditi out of the box,bez kemijanja po njemu i softveru.Prvo i osnovno,zivcirao me update.Umjesto da se napravi jedan stock ROM i da ga koriste svi,svaki proizvodjac slaze svoj ROM...i to izbace jedan,dva updatea i prekinu razvoj..ne kupuje se mobitel svakih 3 mjeseca,vec se kupuje za 2,3 godine i ocekuje se da ce za to vrijeme imati podrsku proizvodjaca,i soft i hard.Zato mi se svidja Symbian i WP7 i Nokia je napravila dobar potez.Zao mi je Meego/Maemo-a i sto su odustatli od njega.Jedva cekam Annu (na C7 se ne moze mijenjati product code,eventualno odlazak u Nokijin servis pomaze),a zatim i Belle.Kao sto je netko ovdje rekao,to ce biti Android bez lag-a.
14 godina
Ja mislim da ce Nokia ugrabit svoj dio kolaca. Evo pa zasto to mislim (svako ima svoje misljenje i ukus) android se ima jos radit(moraju se svi al ...), onda ios ja nemogu ljude svatit kako to oni zele imat mob bez destopa.
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Symbian kutak

Evo jedan prosvijetljujući članak o feature phoneima, trzistima u razvoju i politici nokije: Nokia conversations

Zato koristim nokiju. Evo jedan komentar koji govori sve: for apple or htc these people never exist and the reviews on the internet are only for rich, lactose intollerent, nut allergic geeks........................well done nokia.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Symbian kutak

Imam jedan problem. Snimio sam novi softwer i nakon toga mi ne želi otvarati pdf i word datoteke

0 0 hvala 0
15 godina
Symbian kutak

Moras u opcijama telefona postaviti default programe za otvaranje tih dokumenata.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...

Imam jedan problem. Snimio sam novi softwer i nakon toga mi ne želi otvarati pdf i word datoteke

update-aj sve iz azuriranje softwera

vruće je...
15 godina
Symbian kutak

Ne radi. Možda neko drugo rješenje? U ovi store ima za skinuti, ali se naplaćuje

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 13:47 (Amazon637).

0 0 hvala 0
14 godina
Symbian kutak

Koji mob uopće imaš i kako i šta si točno instalirao?

0 0 hvala 0
15 godina
5220 kaže...

Koji mob uopće imaš i kako i šta si točno instalirao?

Nokia C7. Instalirao sam tj. ažurirao mi se novi softwer i od onda ne mogu otvarati pdf i word datoteke. A koliko vidim nemam niti te programe više instalirane

14 godina
Symbian kutak

Na Annu pretpostavljam? Nakon ažriranja softvera trebao bi dobiti još Symbian Anna 1/2 i Symbian Anna 2/2 update u kojima se nalaze te aplikacije.

0 0 hvala 0
15 godina

Da. Budem pogledao da li postoji Symbian Anna 2/2 update

14 godina
Symbian kutak

koliko sam jos cuo, kad updateujes, trebas hard reset odraditi, tako sam negdje citao, sad ne znam da li je to tocno, naravno time se gubi sve sto imas na phoneu,

0 0 hvala 0
15 godina
Symbian kutak

Sutra ću nazavati NOKIA podršku

0 0 hvala 0
14 godina
Symbian kutak

Ne treba uopće raditi hard reset.

0 0 hvala 0
16 godina
Symbian kutak

Zar sam ja jedini koji nema udate za Annu na C7? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WackyZG kaže...

Zar sam ja jedini koji nema udate za Annu na C7? {#}

Skini Nokia Software Updater

17 godina
neaktivan
Symbian kutak

@WackyZG nisi jedini ni ja nemogu ažurirat software na svojoj nokiji C7

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 21:04 (ores).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Symbian kutak

Niste jedini jer nitko čiji je mobitel kupljen u HR i nije ništa mjenjao nije još dobio update.

0 0 hvala 0
15 godina
5220 kaže...

Niste jedini jer nitko čiji je mobitel kupljen u HR i nije ništa mjenjao nije još dobio update.

Vjerovatno. Moj je kupljen u Beču

17 godina
neaktivan
5220 kaže...

Šta trebam promjenit da dobijem updat

16 godina
Symbian kutak

Možeš samo čekati, nažalost, još nije pronađen način kako da se promijeni Product Code na C7.

Nadam se da ćemo dobiti 24.1 verziju Anne, vidio sam na Naviju da postoji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 23:17 (WackyZG).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Symbian kutak

Može se flashat sa drugom verzijom firmwarea bez mijenjanja product coda.

A što se tiče verzije 024. i 022. nema razlike, 024 su samo neke druge jezične varijante.

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice