Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 757.411
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U

Btw malo je cudno kad u browser se pise adresa, tipkovnica ima samo tipku .com nema cak ni longpress za ostale oO

Ajde ako netko ima stock Gingerbread neka mi provjeri. 

Sum_of_all_fears mi tvrdi da njegov ima. 

Dakle kad se otvori defoltni browser, i u adress bar kad se direktno upisuje adresa pojavi se tipka .com u donjem redu tipkovnice pored razmaka. 

kod mene se dužim pritiskom na tipku ne dešava ništa, kod njega se pokazuju i ostale domene, .org .info .net i slično

Flešo sam i nanovo isti GB, međutim i dalje to nemam pa počinjem misliti da me Sum_of_all_fears krivo shvatio. 

Znam da kad se rječnik upali on ponudi iznad tipkovnice ostale domene ali na tipki boga mi samo .com ima

?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 15:54 (Zoran).
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ljudi moji- može pomoć još jedna...nakon što sam po drugi put napravio Repair (u zadnja 2 mjeseca) i sve - mob mi je još malo sporiji!

Pa izludit ću time više - i ja sam bio budala kad sam ažurirao Android, nisam to trebao napravit, do tada je sve super funkcioniralo. Da se bar može vratiti na staru verziju...:(

Btw- ako itko zna kako riješiti taj problem, kome se obratiti i slično - molim vas javite, bio bih zahvalan, jer ovako ću morati to trpiti još god i pol sigurno (ubija me to štekanje, posebno kad idem na fotoaparata, net, poneke važne aplikacije, pa treba puna kapa vremena da uđe, a treba mi brzo, nepodnošljivo je to)...

Hvala unaprijed...;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

downgradeaj na gingerbread.

Postupak instalacije firmwarea je veoma lak,

1.skinete flashtool

http://androxyde.github.com/

I instalirate. U njegovom folderu (C:\flashtool\) ima još jedna instalacija za drivere, pokrenete to i odaberete svoj uređaj.

2. u njegov folder (C:\flashtool\firmwares\) kopirate firmware file i obrišete onaj postojeći (x10 nešto)

3. pokrenete flashtool i kliknete na prvu ikonu (ona munja) i odaberete flashmode.

Izbacit će firmware koji ste stavili u njegov folder. ostavite označeno tamo wipe data, cache, apps kako je defoltno, exludati nemorate ništa jer flešate izvorni st25i. i klik na OK

4. Tražit će vas da ugasite mobitel i spojite kablom držeći vol down. (pisat će back, ali na sxu je vol down.)

5. Fleša se firmware i za kraj će vam reć da iskočate mobitel. 

Prvo paljenje će potrajati

Dosta videa na temu ima i na youtubeu pa nije problem gledajući video naučiti/skužiti kako flešat.

http://my.rapidshare.com/zvorkapic.os/18812

.184 ti je Ginger sa bonbona.

[Sony Xperia U ST25i][Stock Gingerbread 2.3.7] {Bonbon}
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 11:29 (Zoran).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Evo, Xperiu U sam zamjenio za Xperia Arc S

Osim što Arc S ima veći i kvalitetniji ekran.. nije ništa bolji od Xperia U. Malo trokira.. bas se osjeti razlika u procesoru. (dvojezgreni i jednojezgreni, te grafički čip)

Imat ću ga malo, pa će i on u prodaju :D Dalje ciljam na Samsung S2.. valjda me on neće razočarati :)

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
creativeone kaže...

Evo, Xperiu U sam zamjenio za Xperia Arc S

Osim što Arc S ima veći i kvalitetniji ekran.. nije ništa bolji od Xperia U. Malo trokira.. bas se osjeti razlika u procesoru. (dvojezgreni i jednojezgreni, te grafički čip)

Imat ću ga malo, pa će i on u prodaju :D Dalje ciljam na Samsung S2.. valjda me on neće razočarati :)

ciljaj na xperiu S... ;)

15 godina
neaktivan

Nikad više Sony :D Prije Smasung S3 :)

16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Sony Xperia U

Ljudi moji- može pomoć još jedna...nakon što sam po drugi put napravio Repair (u zadnja 2 mjeseca) i sve - mob mi je još malo sporiji!

Pa izludit ću time više - i ja sam bio budala kad sam ažurirao Android, nisam to trebao napravit, do tada je sve super funkcioniralo. Da se bar može vratiti na staru verziju...:(

Btw- ako itko zna kako riješiti taj problem, kome se obratiti i slično - molim vas javite, bio bih zahvalan, jer ovako ću morati to trpiti još god i pol sigurno (ubija me to štekanje, posebno kad idem na fotoaparata, net, poneke važne aplikacije, pa treba puna kapa vremena da uđe, a treba mi brzo, nepodnošljivo je to)...

Hvala unaprijed...;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zoran kaže...

1.skinete flashtool

I instalirate. U njegovom folderu (C:\flashtool\) ima još jedna instalacija za drivere, pokrenete to i odaberete svoj uređaj.

2. u njegov folder (C:\flashtool\firmwares\) kopirate firmware file i obrišete onaj postojeći (x10 nešto)

3. pokrenete flashtool i kliknete na prvu ikonu (ona munja) i odaberete flashmode.

Izbacit će firmware koji ste stavili u njegov folder. ostavite označeno tamo wipe data, cache, apps kako je defoltno, exludati nemorate ništa jer flešate izvorni st25i. i klik na OK

4. Tražit će vas da ugasite mobitel i spojite kablom držeći vol down. (pisat će back, ali na sxu je vol down.)

Dosta videa na temu ima i na youtubeu pa nije problem gledajući video naučiti/skužiti kako flešat.

pa napisao sam ti kako se vratiti na staru verziju

16 godina
neaktivan
Zoran kaže...
Zoran kaže...

1.skinete flashtool

pa napisao sam ti kako se vratiti na staru verziju

aha, trebao si naznačiti da je to meni bilo namjenjeno...;)

Uglavnom, da li je to siguran postupak, hoće nakon toga biti sve ok?

17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

da, napravio sam ga dva puta na svom mobitelu =)

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia U

Jel mi može netko objasniti kako da rootam Xperiu U?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia U

Pokušavao sam već na taj način ali neće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

upisi u google root by restore...skini i pokreni program ce dalje davat upute

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia U

Ako je to ovo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33470626#post33470626

probao sam i ništa. Program daje upute i sve radim prema uputama, napiše na kraju da je uspjelo, ali i dalje nije rootan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
skinuo si zadnju verziju programa? ako piše da je uspjelo onda mora bit rootan... probaj još ući u superuser aplikaciju i tamo updejtat... isto tako skini sa g.play busy box
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia U

Koja je zadnja verzija? Skinuo sam ovu http://uploaded.net/file/0fpyh5c5

Pa šta se ne bi superuser aplikacija trebala vidjeti tek kad je rootan?

Ja nemam tu aplikaciju.

skinuo sam busy box i piše da nije rootan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 19:07 (indy500).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
ček piše ti da je uspjelo a nemas superuser aplikaciju... onda neznam... morat ćeš otkljucat bootloader i flashat custom kernel koji je rootan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia U

ne postoji nikakav drugi način?

kako da otključam bootloader?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 19:07 (indy500).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
za početak ćeš provjerit dal uopće možeš otkljucat bootloader... upisat ćeš u mobitel #*#*7378423*#*# pa kad ti se otvori meni udes u ono prvo pa u ono zadnje i tam ti piše bootloader unlock allowed : yes ili no... ako je no onda zaboravi na bilo kakvo otključavanje bootloadera
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Sony Xperia U

Piše YES

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 19:21 (indy500).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
onda imaš srece.. unlockbootloader.sonymobile.com/
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Sony Xperia U

jel mogu uništiti mobitel ako nešto krivo napravim?

jel mi možeš ukratko objasniti čemu služi bootloader i zašto ga zaključavaju?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 19:34 (indy500).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

kad je zakljucan onda ne mozes stavit custom kernel...po meni je to glupost a pogotovo kod sonyja jer on na sim lock mobitelima ima bootloadere koji se nikako ne mogu otkljucati pa si ogranicen na stock based romove...

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Sony Xperia U

otključao sam bootloader. kako sad dalje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
koju verziju softwera imaš?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ICS 4.0.4

6.1.1.B.1.54

15 godina
Sony Xperia U
skines ga i instaliraš pomoću flashtoola www.mediafire.com/?ucogz65fu62cu2d
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia U

hoće mi se obrisati sve iz mobitela (kontakti, aplikacije...)?

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 21:52 (indy500).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
neće se nista izbrisat
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice