Ti si onda valjda prvi uz mene.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma ima nas još zadovoljnih. Meni mob radi sasvim ok, nema nikakvih problema
jeste zadovoljni i sa zadnjim updateom?
video kamera više nije funkcionalna, baterija se brže troši, gps ne radi kak treba itd.
video kamera više nije funkcionalna, baterija se brže troši, gps ne radi kak treba itd.
Ja zadovoljan. Gps radi isto ko i prije, baterija isto traje, jedino fullHD snimanje trza, al to nisam ni prije koristio tak da me ne dira
Baterija je bolja i GPS radi. Full HD snimanje će se popraviti kad dođe zakrpa.
znači da varira, jer ni meni gps ne radi..
Pozz.. stigao JB i na moju.. Pohvaljujem brzinu rada, poboljšano spajanje na Wifi, duži vijek baterije, manje blokada samoga sistema.. Od nedostacima... ne znam da li je to samo kod mene ali sumnjam, data network više ne šljaka na 2g. Znači samo WCDMA koja me košta baterije... a ponajviše me živcira kad sam na brzoj vezi i kad izađem iz dometa gubi i celular signal i automatski mob postaje tj. prestaje biti mob već samo kalkukator... (palacdolje) Kod kamere na AUTO modu slike prilikom trešnje znaju biti zamučene što nije bila stvar na 4.0.4 ( s uključenim stabilizatorom na manualu)
Sve u svemu... čekam fix ili downgrade. Lp
trza i HD snimanje...
lista bugova
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303276
za kolko bi mogao prodati xperiu,kupljena u sonyu u 10 mj,jamstvo
za kolko bi mogao prodati xperiu,kupljena u sonyu u 10 mj,jamstvo
1500 najvise. Ako naletis na nekoga tko ce ti to dati, odmah uzimaj tu lovu.
skinem cm10 i gaps zip i instaliram i zapne mi na sony logu vec sam pokusao factory reset i ostalo sta nisam dobro napravio i
Jel zna itko kako taj Google Now osposobit? Netko je par stranica prije napisao da mu radi i da mu je jezik postavljen na English (United States). Probao sam s time, al izgleda da to kod mene ne funkcionira.
Ja bi ti pomogao da znam, ali kako mi to ne treba uopće nisam se ni trudio osbosobit.
Nego ono bitnije, jel bilo kakvog govora o izbacivanju zakrpe za ovih par gluposti što su napravili s jelly beanom.
Prvenstveno mislim na to da se kamera brže pokreće, da snimanje full HD videa ne šteka, da slike na kojoj je bljeskalica bila uključena ne budu ljubičaste, da poprave navigaciju i to je to više manje.
Ja samo znam da bi to trebalo doc u 7. mjesecu, al nije jos tocan datum dan.
Eto juce htio snimit vatromet i nakon JB updejta mob nikako nije mogao fokusirat sliku,dok drugima to nije predstavljalo problem......
koliko je ovaj uređaj izdrzljiv pod utjevajem vode tj. koliko bi trebao dugo radit kad malo prolijem vode po zadnjem poklopcu.TO MI SE DESILO
Pao curi mobitel (xperia s) na beron i naravno razbilo se prednje staklo, LCD je citav , touch radi normalno, samo se vide linije razbijenog stakla. Gledo sam malo po netu i naso na to da se neda samo promjenit staklo (touch) , nego se mora promjenit LCD+Toch ,jer je kao sljepljeno zajedno... Jel imo itko ikakvih iskustva sta da se napravi,neki savjet, neki dobar servis u zagrebu , jer se definitivno neisplati kupovat LCD + Touch koji dodje cca 900kn.
Pao curi mobitel (xperia s) na beron i naravno razbilo se prednje staklo, LCD je citav , touch radi normalno, samo se vide linije razbijenog stakla. Gledo sam malo po netu i naso na to da se neda samo promjenit staklo (touch) , nego se mora promjenit LCD+Toch ,jer je kao sljepljeno zajedno... Jel imo itko ikakvih iskustva sta da se napravi,neki savjet, neki dobar servis u zagrebu , jer se definitivno neisplati kupovat LCD + Touch koji dodje cca 900kn.
Moj savjet je ako joj ne smeta puno da ostavi tako, stavljanje novog stakla i LCD-a je strašan trošak, posebno kod nekog servisera.
Kupit cu sestri ovaj mobitel, cisto zbog fotoaparata, tipke za fotoaparat i dizajna. Pa ako ima netko da bi ga prodao (da je bez ogrebotine, da ima svu opremu i po mogucnosti silikonsku masku). Ponude u PP
Nudim 1600kn
Hvala :)
Kupit cu sestri ovaj mobitel, cisto zbog fotoaparata, tipke za fotoaparat i dizajna. Pa ako ima netko da bi ga prodao (da je bez ogrebotine, da ima svu opremu i po mogucnosti silikonsku masku). Ponude u PP
Nudim 1600kn
ima moj bratic s garancijom ekran bez crtice samo par sitnih ogrebotina na masci od koristenja 1500
Prodat cu ti ja svoj za 1500kn, imas garanciju 16 mjeseci, radi na sve kartice, izgrebani su kantuni (kupi masku i nece se viditi), bijela je, u zadru ;)
moze slike mobitela?
prioritet si posto si u zadru :)
Da li je još netko na t-mobileu i nije dobio JB update?
Ovo je više pretjerano, mjesec i nešto dana od kad ga je Sony izdao i sve druge mreže su ga dobile, osim naravno t-mobilea.
Da li je još netko na t-mobileu i nije dobio JB update?
Ovo je više pretjerano, mjesec i nešto dana od kad ga je Sony izdao i sve druge mreže su ga dobile, osim naravno t-mobilea.
Ja sam na t-mobilu , ali sam nakon 4 dana od izlaska JB preko flashtoola ga instaliro , a o tome imas vise par stranica prije
Ekipa pozdravljam vas, ja selim u drugu temu, prodao sam Xperiu.
Bilo mi je ugodno družiti se s vama :))
Znači išao sam preko flashtool-a, i dođe mi ista greška kao prije par stranica
device connected in flash mode
device disconnected
device connected with usb debugging off
for 2011 device line, be sure you are not in MTP mode
debugging je bilo uključeno, dozvoljeni nepoznati izvori, a ovo MTP mode ne znam što je.
Probao sam i sa najnovijom verzijom flashtoola, te sa 9.10, uvijek ista greška.
Pozdrav.. I ja imam problem sa data network koji više ne radi na 2g, samo na WCDMA i zna mi se gubit signal, stvarno me živcira.. Zanima me dal si riješio problem ili još uvijek nije došao fix.. Hvala unaprijed.. Lp
Pozdrav.. I ja imam problem sa data network koji više ne radi na 2g, samo na WCDMA i zna mi se gubit signal, stvarno me živcira.. Zanima me dal si riješio problem ili još uvijek nije došao fix.. Hvala unaprijed.. Lp
Još se ništa nije riješilo...
u zadnje vrime neko trokavanje, walkmen neće da radi, album isto nikako očitat slike, nezz
kad će taj fix više!!