Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 742.659
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S

Ti si onda valjda prvi uz mene.

16 godina

Ma ima nas još zadovoljnih.  Meni mob radi sasvim ok, nema nikakvih problema

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

jeste zadovoljni i sa zadnjim updateom?

video kamera više nije funkcionalna, baterija se brže troši, gps ne radi kak treba itd.

0 0 hvala 0
16 godina
ertz kaže...

video kamera više nije funkcionalna, baterija se brže troši, gps ne radi kak treba itd.

Ja zadovoljan. Gps radi isto ko i prije, baterija isto traje, jedino fullHD snimanje trza, al to nisam ni prije koristio tak da me ne dira

15 godina
neaktivan
ertz kaže...

Baterija je bolja i GPS radi. Full HD snimanje će se popraviti kad dođe zakrpa.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina
Sony Xperia S

znači da varira, jer ni meni gps ne radi..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pozz.. stigao JB i na moju.. Pohvaljujem brzinu rada, poboljšano spajanje na Wifi, duži vijek baterije, manje blokada samoga sistema.. Od nedostacima... ne znam da li je to samo kod mene ali sumnjam, data network više ne šljaka na 2g. Znači samo WCDMA koja me košta baterije... a ponajviše me živcira kad sam na brzoj vezi i kad izađem iz dometa gubi i celular signal i automatski mob postaje tj. prestaje biti mob već samo kalkukator... (palacdolje) Kod kamere na AUTO modu slike prilikom trešnje znaju biti zamučene što nije bila stvar na 4.0.4 ( s uključenim stabilizatorom na manualu)

Sve u svemu... čekam fix ili downgrade. Lp

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 10:13 (kameni).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 23:57 (ertz).
12 godina
Sony Xperia S

za kolko bi mogao prodati xperiu,kupljena u sonyu u 10 mj,jamstvo

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Joky007 kaže...

za kolko bi mogao prodati xperiu,kupljena u sonyu u 10 mj,jamstvo

1500 najvise. Ako naletis na nekoga tko ce ti to dati, odmah uzimaj tu lovu.

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71-GalaxyY-NokiaE72
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Ski

skinem cm10 i gaps zip i instaliram i zapne mi na sony logu vec sam pokusao factory reset i ostalo sta nisam dobro napravio i

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Jel zna itko kako taj Google Now osposobit? Netko je par stranica prije napisao da mu radi i da mu je jezik postavljen na English (United States). Probao sam s time, al izgleda da to kod mene ne funkcionira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ja bi ti pomogao da znam, ali kako mi to ne treba uopće nisam se ni trudio osbosobit.

Nego ono bitnije, jel bilo kakvog govora o izbacivanju zakrpe za ovih par gluposti što su napravili s jelly beanom.

Prvenstveno mislim na to da se kamera brže pokreće, da snimanje full HD videa ne šteka, da slike na kojoj je bljeskalica bila uključena ne budu ljubičaste, da poprave navigaciju i to je to više manje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja samo znam da bi to trebalo doc u 7. mjesecu, al nije jos tocan datum dan.

15 godina
Sony Xperia S

Eto juce htio snimit vatromet i nakon JB updejta mob nikako nije mogao fokusirat sliku,dok drugima to nije predstavljalo problem......{#}

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

koliko je ovaj uređaj izdrzljiv pod utjevajem vode tj. koliko bi trebao dugo radit kad malo prolijem vode po zadnjem poklopcu.TO MI SE DESILO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pao curi mobitel (xperia s) na beron i naravno razbilo se prednje staklo, LCD je citav , touch radi normalno, samo se vide linije razbijenog stakla. Gledo sam malo po netu i naso na to da se neda samo promjenit staklo (touch) , nego se mora promjenit LCD+Toch ,jer je kao sljepljeno zajedno... Jel imo itko ikakvih iskustva sta da se napravi,neki savjet, neki dobar servis u zagrebu , jer se definitivno neisplati kupovat LCD + Touch koji dodje cca 900kn.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mtopol kaže...

Pao curi mobitel (xperia s) na beron i naravno razbilo se prednje staklo, LCD je citav , touch radi normalno, samo se vide linije razbijenog stakla. Gledo sam malo po netu i naso na to da se neda samo promjenit staklo (touch) , nego se mora promjenit LCD+Toch ,jer je kao sljepljeno zajedno... Jel imo itko ikakvih iskustva sta da se napravi,neki savjet, neki dobar servis u zagrebu , jer se definitivno neisplati kupovat LCD + Touch koji dodje cca 900kn.

Moj savjet je ako joj ne smeta puno da ostavi tako, stavljanje novog stakla i LCD-a je strašan trošak, posebno kod nekog servisera.

14 godina
odjavljen
Pozdrav ekipa!

Kupit cu sestri ovaj mobitel, cisto zbog fotoaparata, tipke za fotoaparat i dizajna. Pa ako ima netko da bi ga prodao (da je bez ogrebotine, da ima svu opremu i po mogucnosti silikonsku masku). Ponude u PP

Nudim 1600kn

Hvala :)
12 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Pozdrav ekipa!

Kupit cu sestri ovaj mobitel, cisto zbog fotoaparata, tipke za fotoaparat i dizajna. Pa ako ima netko da bi ga prodao (da je bez ogrebotine, da ima svu opremu i po mogucnosti silikonsku masku). Ponude u PP

Nudim 1600kn

ima moj bratic s garancijom ekran   bez crtice samo par sitnih ogrebotina na masci od koristenja 1500

12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Prodat cu ti ja svoj za 1500kn, imas garanciju 16 mjeseci, radi na sve kartice, izgrebani su kantuni (kupi masku i nece se viditi), bijela je, u zadru ;)

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
@ba2r

moze slike mobitela?
prioritet si posto si u zadru :)
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Da li je još netko na t-mobileu i nije dobio JB update?

Ovo je više pretjerano, mjesec i nešto dana od kad ga je Sony izdao i sve druge mreže su ga dobile, osim naravno t-mobilea.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
grobnican kaže...

Da li je još netko na t-mobileu i nije dobio JB update?

Ovo je više pretjerano, mjesec i nešto dana od kad ga je Sony izdao i sve druge mreže su ga dobile, osim naravno t-mobilea.

Ja sam na t-mobilu , ali sam nakon 4 dana od izlaska JB preko flashtoola ga instaliro , a o tome imas vise par stranica prije

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ekipa pozdravljam vas, ja selim u drugu temu, prodao sam Xperiu.

Bilo mi je ugodno družiti se s vama :))

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Znači išao sam preko flashtool-a, i dođe mi ista greška kao prije par stranica

device connected in flash mode

device disconnected

device connected with usb debugging off

for 2011 device line, be sure you are not in MTP mode

debugging je bilo uključeno, dozvoljeni nepoznati izvori, a ovo MTP mode  ne znam što je.

Probao sam i sa najnovijom verzijom flashtoola, te sa 9.10, uvijek ista greška.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 10:35 (grobnican).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Pozdrav ekipa, evo kupio sam xperiu za sestru, sad me zanima kako da instaliram cwm recovery.(mobitel nije rootan i zakljucan je bootloader). Pa bih ja htio flashat recovery i preko njega flashat zip file sa supersu.

12 godina
neaktivan

Pozdrav.. I ja imam problem sa data network koji više ne radi na 2g, samo na WCDMA i zna mi se gubit signal, stvarno me živcira.. Zanima me dal si riješio problem ili još uvijek nije došao fix.. Hvala unaprijed.. Lp

14 godina
leko24 kaže...

Pozdrav.. I ja imam problem sa data network koji više ne radi na 2g, samo na WCDMA i zna mi se gubit signal, stvarno me živcira.. Zanima me dal si riješio problem ili još uvijek nije došao fix.. Hvala unaprijed.. Lp

Još se ništa nije riješilo...

16 godina
Sony Xperia S

u zadnje vrime neko trokavanje, walkmen neće da radi, album isto nikako očitat slike, nezz

kad će taj fix više!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice