pretpostavljam april
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pff, ako do tada ne bude updateova, pa-pa Sony.
Update u vezi mojih prethodnih postova.
Znači 20 dana od početka procesa reklamacije Tele2 je uvažio moje pravo na zamjenu uređaja zbog materijalnog nedostatka.
Materijalni nedostatak - tvornički problem
Pravo na zamjenu - 6 mjeseci od kupovine
Ovdje sam postao pravila i upute kako postupiti: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/reklamacija-mobitela/242881.aspx
Sony Xperia Z5 baj baj, dobro mi došel Samsung G7
Ti cjelo vrijeme pišeš Samsung G7...ide Samusng S7.hehe
Ti cjelo vrijeme pišeš Samsung G7...ide Samusng S7.hehe
Fakat
Picajzla poput mene.... hehe
Vjerojatno zato jer sam dugo furao Canon G7 fotić pa se desio burn in "pixela"
Da li netko instalirao novi xperia home 10.0.A.0.73 na xperiu Z5? Ja ju nemogu nikako!
Zar nije 10.2.A.1.0 najnoviji?
ja mislim da je to beta verzija, a ova iznad kao stable valjda
ja ovu verziju sto chutac spominje, koristim otkako je izasla, nigdje problema.
Pise da nije beta verzija, ali i beta verije sam mogao bez problema instalirati, a ovu nemogu. Ovo je najnovija verzija koja je izsala iza 10.2.A.1.0
ne mozes zato sto je to starija verzija, i nije moguc downgrade, osim ako launcher ne vratis na prvobitnu verziju, pa tek onda da instaliras noviju verziju po zelji
inače, ofišl roadmap za nougat update od sonya. po ovome zvuči nevjerovatno brzo, ali da li vjerovati, vidjećemo.
https://www.mojandroid.sk/wp-content/uploads/2016/09/sony-xperia-xz-x-compact-slovensko-5.jpg
Zvuči isuviše dobro. Nadam se barem boljem low-lightu i onim manualnim kontrolama :D
Malo idiotski što će Z5 flagship serija dobiti poslije x serije...
sve je idiotski kod sonya, da su pametni, izbacili bi XZ i X Compact sa Nougatom
Koliko vidim ide nova nadogradnja, navodno donosi neke popravke bugova, ko će ga znat, više o tome kada sleti na mob :)
da, ide 32.2.A.0.305, a ona prije .253 mi jos nije dosla.
Flashaj neku drugu verziju firmwarea, generičku, bar to nije na Sonyju teško :)
u mene je malezijski ili taiwanski firmware, ne sjecam se tacno, otprilike bi trebao da medju prvima da dobijem update, ali izgleda je ruski fw way to go.
mada pricekacu ota kad god da stigne, mrsko mi flashati, pa makar morao čekati do nougat updatea.
nego ko apdejtuje novi update, neka samo javi da li je konacno fixiran volume bar ono sto nekad nestane ona strelica pa ne mozes prosiriti.
Interesantno, ja to nisam niti zapazio, a i kad mi trebalo to proširit nikad nije bilo tog buga. Ovo bi navodno trebalo, imaš changelog na Xperiablogu:
Xperia Z3+/Z5 series firmware build 32.2.A.0.305 changelog
– The latest security enhancements included
– All of our latest bug fixes and improvements
– Audio volume enhanced in notifications and ringtones
– Improved handling of Bluetooth connected devices
ma ovo mi se inače desi samo kad sam u nekoj frci :D
jel tebi stigao ota?
Ma jok, razjebali su taj raspored skroz tak da ne mogu predvidjet uopće, baš me zanima šta su sredili jer čitam da ekipa na Z3+ oduševljena da im se manje grije i nekak je responzivniji. Ko će ga znat, ja i dalje čekam da rješe onu pizdariju sa plavim mrljama po mraku, jer su i X i sad X Compact normalni i bez toga, a meni video po mraku zna bit ružičasto plav ponekad ako ne pripazim.
ja ću se ipak prešaltati na ruski firmware, on se zasad pokazao da je prvi medju apdejtima, tako da i na vrijeme budem spreman za Nougat.
kratak osvrt na ovaj .305 firmware.
ja ne znam da li je placebo ili to što je friško nabačen firmware ili je sony tu nešto dirao, ali fingerprint sensor kao da mi malo bolje radi, sad kad palcem hoću otkljucati telefon, čim pritisnem odmah ga prepozna i otkljuca brzo telefon, što baš i nije bio slučaj prije.
jer uvijek brzo pritisnem dugme, da mi ne prepozna otisak, al sad otključa telefon. moram priznati da mi čak smeta pomalo, jer nisam navikao da mi brzo otkljucava, više da samo upali telefon i onda ja po zelji da jos jednom dodirnem da otkljuca telefon.
drugo ništa nisam primjetio, bar ne kao z3+ korisnici koji kazu da im se telefon manje grije, ja se nikad nisam zalio na svoju Z5
Nema ništa za kameru da.
di naj jeftinije kupiti maticnu novu za z5 premium, frendu pao mob i ekran je mrtav i savio se mob, u tcomu su rekli da mu se ne isplati kod njega popraviti, na ebayu bas ne pronalazim maticne.
Pao mu mob, ekran mu mrtav savio se mob, a trazi maticnu? Koliko je siguran da je maticna osla?
Sta je sa ekranom jel citav?
Definitivno se ne siplati popravljat
ni ekran nije citav. znaci mob je savijen malo. dao g je u tcom da oni vide sta je oslo i rekli su maticna, i ekran je naravno crko.. mozda ni nece nista kupovati nego ovako okvirno da vidimo cijene ako se uopce prodaje i naravno dal se ispalti uopce popravljati evo slike koje je dao.
Sta je on radio sa mobitelom???
ni ekran nije citav. znaci mob je savijen malo. dao g je u tcom da oni vide sta je oslo i rekli su maticna, i ekran je naravno crko.. mozda ni nece nista kupovati nego ovako okvirno da vidimo cijene ako se uopce prodaje i naravno dal se ispalti uopce popravljati evo slike koje je dao.
Sta je on radio sa mobitelom???
Mobitel izgleda gore nego one Nokie što metke zaustavljaju