Sony Xperia Z3 - Rasprava
- poruka: 2.536
- |
- čitano: 400.649
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto se tice wi-fi, ja imam problema kod sporijeg otvaranja stranica, i nadosao sam da je to zbog tipa rutera kojeg imam kod kuce, dok npr na mobilnoj mrezi sve otvara normalno a na wi-fi katastrofa. Uglavnom svi koji imaju problema s tim mogu rjesiti ovom aplikacijom https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dnset
Zanima me samo je li to onda neki bug na 6.0.1 ili sto ?
Zanima me samo je li to onda neki bug na 6.0.1 ili sto ?
A cuj dali je bug nisam siguran, jer ovisno je koji ruter imas ne radi na svakom sporo, uglavnom problem je u ipv6 konekcijama na marshmallowu, dok ti ova aplikacija forsira da se koristi ipv4, pretpostavljam da imas zte ruter od t-coma? Jer meni na tom ruteru radi sporo..
U pravu si, imam ZTE ZXDSL 931VII.
Isti taj model imam i ja, na lollipopu i na kitkatu je radilo odlicno sve, dok je na marshmallowu promjenjen driver za wifi i velim ipv6 konekcija radi problem kod tog rutera. Možda se moze izmjeniti nesto u ruteru da se popravi to, ali nisam neki znalac kod mreza. A bome nisam ni pronasao rjesenje na netu osim te aplikacije, iako dosta ljudi ima problema upravo s tim sporim wi-fi na marshamallowu.
Ima netko možda iskustva s ovim modom za kameru?
http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony-themes-apps/mod-pexocam-t3359898
Ja nemam. Ali ako ćeš flashat, javi je li bolje.. :)
Konačno je i T mobile pustio 6.0.1,ajde barem je .575
pa kod mene nema OTA nadogradnje..... kako to?
Prodaje tko povoljno Z3 u što boljem stanju i da radi na t-mobile?
Meni na Z2 matična riknula(ebay lcd spržio) a nigdje ne mogu naći do 500tinjak kuna samo matičnu,tako da Z2 ide sastrane i čeka da se nabavi neka u totalnom klincu Z2.
Ljudovi meni se slikaju munje, malo je teško pošto se ne može ko na DSLRu postavit ekspozicija na par sekundi.
Na XDA kažu da ima Camera FV-5 program ali košta 3,32, nije ni bitno, al me zanima da li ima još koja alternativa prije nego
zabilježim podake o svojoj kartici na google store, jbg prva kupnja...
Kako me ljuti ovaj novi update... Baterija mi sad traje 1 dan, a ne 2 od kako su maknuli stamina mod, jer sam prije imao staminu uključeno cijelo vrijeme... I sad nek čekam kad će se sjetiti ju vratiti na Z3. Uz to, sad mi svako malo usrane notifikacije javlja za igre, prije je bio mir kad sam imao uključenu staminu. Već me sad 2 dana probudile notifikacije u noći jer sam zaboravio isključiti zvuk...
Aplikacije su mi počele štekati, igram igru RTS i usred partije počne štekati nekad i popušim zato... Youtube mi treba 10sec da počne video, prije je u sekundi... Sviđa mi se da su kameru sredili i tražilicu dodali u meni, ali sveukupno sam jako razočaran...
MM su sad ispeglali i u svemu je brži i bolji od LP, pa i bateriji.
Ljudovi meni se slikaju munje, malo je teško pošto se ne može ko na DSLRu postavit ekspozicija na par sekundi.
Na XDA kažu da ima Camera FV-5 program ali košta 3,32, nije ni bitno, al me zanima da li ima još koja alternativa prije nego
Ne troši pare be zveze jer to na FV-5 će ti bit jako loše rezultat,2mpx slika, mutna i puna šuma, ne isplati se. Rađe sakupljaj za neki bolji fotoaparat
Ne troši pare be zveze jer to na FV-5 će ti bit jako loše rezultat,2mpx slika, mutna i puna šuma, ne isplati se. Rađe sakupljaj za neki bolji fotoaparat
jos samo dvjestotinjak takvih aplikacija po 3 usd treba ne kupiti i eto mu uštede za bolji fotoaparat bez objektiva
Pošto sam na Marshmallow zanima me kako mogu "umemoritrati" da mi prilikom uključivanja USB-a u kompu ne bude punjenje nego odmah prijenos podataka?
Jer sada moram svaki puta u postavkama odabrati što želim
Ja još nisam uspio to, iako sam u developer settingu uredno stavio MTP kao primarni, al stalno mi je punjenje prvo kad uključim.
Možeš li objasnit što te točno mući kod memory m.? Pošto nisam naišao na problem na custom ni stock rom.
Ako baš želiš probat koji custom rom ja sam nakon par isprobavanja zaključio da mi ovaj najviše odgovara SLiMM 1.9
http://forum.xda-developers.com/z3/development/rom-slimm-t3359907
Da nemaš možda instaliran Clean master ili neki booster, meni je to isto bilo pa sam skužio da je CM krivac, sad je sve ok.
Ja imam istih problema, nisam ni ja napravio hard reset, ali ja sam flashao ROM na ukrajinski pa mi je svejedno izbrisalo autorizaciju mbankinga :/
Ima možda kakvih informacija hoće li ići MM upgrade sa Staminom? Malo mi tiho što se toga tiće...
Nez jeste me razumijeli, ali ako jeste volio bih da mi netko napiše moguće riješenje problema (i nakon tvorničkog reserta opet se ovo dogadja)
Ima možda kakvih informacija hoće li ići MM upgrade sa Staminom? Malo mi tiho što se toga tiće...
Nikakvih naznaka još, iako je Beta dio u punom jeku i stalno ide ažuriranje sa fixevima pa je za očekivat da će u 7. mjesecu.
Nez jeste me razumijeli, ali ako jeste volio bih da mi netko napiše moguće riješenje problema (i nakon tvorničkog reserta opet se ovo dogadja)
Hmmm, ovo mi je sumnjivo, da nije nešto trokiralo na matičnoj. Jer očito nije dio softvera.
I jedna zgodna stvar, izašao je mod kamere sa kontrolom zatvarača do čak 1s što je odlično za Z3 seriju jer do sada nismo imali nikakve mogućnosti takve: http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/z2-z3-xperia-cam-enhanced-z2-3-t3402317
Isti taj model imam i ja, na lollipopu i na kitkatu je radilo odlicno sve, dok je na marshmallowu promjenjen driver za wifi i velim ipv6 konekcija radi problem kod tog rutera. Možda se moze izmjeniti nesto u ruteru da se popravi to, ali nisam neki znalac kod mreza. A bome nisam ni pronasao rjesenje na netu osim te aplikacije, iako dosta ljudi ima problema upravo s tim sporim wi-fi na marshamallowu.
Neznam jel i dalje koristis onu aplikaciju, ali nasao sam bolje rješenje u postavkama rutera: Uđeš u ruter pod Application/DNS Service/DNS/ - pod IPv4 DNSServer 1 stavi 8.8.8.8 , pod IPv4 DNSServer 2 stavi 8.8.4.4 , pod IPv6 DNSServer1 upiši 2001:4868:4860::8888 , a IPv6 DNSServer2 ostavi prazno
Isprobano i sada WiFi leti kao i prije ;)