Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 400.649
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
Ja sam mislio da se isplati, ali kroz neko vrijeme sam skuzio da je dosta izbagano... Puuuno vise vremena treba da otvori stranice na netu, i jos nekoliko sitnica koje me zivciraju. Mob kao mob je i dalje fluidan, ali nije mi to-to. Ima puno stvari koje su jednostavnije i bolje, opcije kamere su jednostavnije, bla;bla... Ja da sad mogu birat ne bih izabrao 6.0.1.
12 godina
odjavljen
deepshitcro kaže...
Ja sam mislio da se isplati, ali kroz neko vrijeme sam skuzio da je dosta izbagano... Puuuno vise vremena treba da otvori stranice na netu, i jos nekoliko sitnica koje me zivciraju. Mob kao mob je i dalje fluidan, ali nije mi to-to. Ima puno stvari koje su jednostavnije i bolje, opcije kamere su jednostavnije, bla;bla... Ja da sad mogu birat ne bih izabrao 6.0.1.

Sto se tice wi-fi,  ja imam problema kod sporijeg otvaranja stranica, i nadosao sam da je to zbog tipa rutera kojeg imam kod kuce, dok npr na mobilnoj mrezi sve otvara normalno a na wi-fi katastrofa. Uglavnom svi koji imaju problema s tim mogu rjesiti ovom aplikacijom  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dnset

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2016 8:23 (Robilad).
9 godina
Hvala kolega na aplikaciji, puno je pomogla, sada net leti preko wifi-ja. :D
Zanima me samo je li to onda neki bug na 6.0.1 ili sto ?
12 godina
odjavljen
deepshitcro kaže...
Hvala kolega na aplikaciji, puno je pomogla, sada net leti preko wifi-ja. :D
Zanima me samo je li to onda neki bug na 6.0.1 ili sto ?

A cuj dali je bug nisam siguran, jer ovisno je koji ruter imas ne radi na svakom sporo, uglavnom problem je u ipv6 konekcijama na marshmallowu, dok ti ova aplikacija forsira da se koristi ipv4, pretpostavljam da imas zte ruter od t-coma? Jer meni na tom ruteru radi sporo..

9 godina

U pravu si, imam ZTE ZXDSL 931VII.

12 godina
odjavljen
deepshitcro kaže...

Isti taj model imam i ja, na lollipopu i na kitkatu je radilo odlicno sve, dok je na marshmallowu promjenjen driver za wifi i velim ipv6 konekcija radi problem kod tog rutera. Možda se moze izmjeniti nesto u ruteru da se popravi to, ali nisam neki znalac kod mreza. A bome nisam ni pronasao rjesenje na netu osim te aplikacije, iako dosta ljudi ima problema upravo s tim sporim wi-fi na marshamallowu.

15 godina
speedy56 kaže...

Ja nemam. Ali ako ćeš flashat, javi je li bolje.. :)

http://www.twitch.tv/hypersonicfox
9 godina
neaktivan
robimarko kaže...

Konačno je i T mobile pustio 6.0.1,ajde barem je .575

pa kod mene nema OTA nadogradnje..... kako to?

13 godina
Nije ni kod starog bilo OTA već je preko Xperia Companiona updaetano.
robimarko@gmail.com
13 godina

Prodaje tko povoljno Z3 u što boljem stanju i da radi na t-mobile?
Meni na Z2 matična riknula(ebay lcd spržio) a nigdje ne mogu naći do 500tinjak kuna samo matičnu,tako da Z2 ide sastrane i čeka da se nabavi neka u totalnom klincu Z2.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ljudovi meni se slikaju munje, malo je teško pošto se ne može ko na DSLRu postavit ekspozicija na par sekundi. 

Na XDA kažu da ima Camera FV-5 program ali košta 3,32, nije ni bitno, al me zanima da li ima još koja alternativa prije nego 

zabilježim podake o svojoj kartici na google store, jbg prva kupnja...

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako me ljuti ovaj novi update... Baterija mi sad traje 1 dan, a ne 2 od kako su maknuli stamina mod, jer sam prije imao staminu uključeno cijelo vrijeme... I sad nek čekam kad će se sjetiti ju vratiti na Z3. Uz to, sad mi svako malo usrane notifikacije javlja za igre, prije je bio mir kad sam imao uključenu staminu. Već me sad 2 dana probudile notifikacije u noći jer sam zaboravio isključiti zvuk...

Aplikacije su mi počele štekati, igram igru RTS i usred partije počne štekati nekad i popušim zato... Youtube mi treba 10sec da počne video, prije je u sekundi... Sviđa mi se da su kameru sredili i tražilicu dodali u meni, ali sveukupno sam jako razočaran...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Napravi hard reset.
MM su sad ispeglali i u svemu je brži i bolji od LP, pa i bateriji.
11 godina
neaktivan
gocc01 kaže...

Ljudovi meni se slikaju munje, malo je teško pošto se ne može ko na DSLRu postavit ekspozicija na par sekundi. 

Na XDA kažu da ima Camera FV-5 program ali košta 3,32, nije ni bitno, al me zanima da li ima još koja alternativa prije nego 

Ne troši pare be zveze jer to na FV-5 će ti bit jako loše rezultat,2mpx slika, mutna i puna šuma, ne isplati se. Rađe sakupljaj za neki bolji fotoaparat 

15 godina
bubimir13 kaže...
gocc01 kaže...

Ne troši pare be zveze jer to na FV-5 će ti bit jako loše rezultat,2mpx slika, mutna i puna šuma, ne isplati se. Rađe sakupljaj za neki bolji fotoaparat 

jos samo dvjestotinjak takvih aplikacija po 3 usd treba ne kupiti i eto mu uštede za bolji fotoaparat bez objektiva

Potpis!
13 godina
neaktivan

Sta fali ovome?

0 0 hvala 0
13 godina

Pošto sam na Marshmallow zanima me kako mogu "umemoritrati" da mi prilikom uključivanja USB-a u kompu ne bude punjenje nego odmah prijenos podataka?
Jer sada moram svaki puta u postavkama odabrati što želim

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja još nisam uspio to, iako sam u developer settingu uredno stavio MTP kao primarni, al stalno mi je punjenje prvo kad uključim. 

0 0 hvala 0
13 godina
Nakon update-a na 6.0.1 memory management je katastrofa, nešto što je savršeno radilo uspili su ukenjati. Stoga razmišljam o custom romu, ima netko preporuku za dobar 6.0.1 custom rom? Kakvo je stanje na njima što se tiče memory managementa, je li bolje?

0 0 hvala 0
16 godina

Možeš li objasnit što te točno mući kod memory m.? Pošto nisam naišao na problem na custom ni stock rom.

Ako baš želiš probat koji custom rom ja sam nakon par isprobavanja zaključio da mi ovaj najviše odgovara SLiMM 1.9

http://forum.xda-developers.com/z3/development/rom-slimm-t3359907

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2016 20:13 (bik).
13 godina
Izadem iz aplikacije i udem u neku drugu, kada se ponovno vracam u prvu reloada je kao da je prvi put pokrecem. Na verziji sam 0.575, na Lollipopu je to radilo savrseno i nisam imao takvih problema. Na Samsungu S6 (doduse oni su to popravili updateom na 6.0) sam imao takvih problema sto je i bio jedan od razloga zasto sam presao na Z3.
16 godina
Ne bi trebalo.. Jesi napravio hard reset nakon nadogradnje na 6?
15 godina
neaktivan
THomson kaže...
Nakon update-a na 6.0.1 memory management je katastrofa, nešto što je savršeno radilo uspili su ukenjati. Stoga razmišljam o custom romu, ima netko preporuku za dobar 6.0.1 custom rom? Kakvo je stanje na njima što se tiče memory managementa, je li bolje?

Da nemaš možda instaliran Clean master ili neki booster, meni je to isto bilo pa sam skužio da je CM krivac, sad je sve ok. 

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
13 godina
Nemam instalirano. Hm, mislio sam da nisam jedini s tim problemom i da su zeznuli update al vidim da vama radi ok. S obzirom da nisam ni radio hard reset (jer sam lijen ici u banku po reautorizaciju mbankinga), vrlo vjerojatno je u tome problem. Vidjet cu onda nakon hard reseta kakvo bude stanje.

0 0 hvala 0
13 godina
Nemam instalirano. Hm, mislio sam da nisam jedini s tim problemom i da su zeznuli update al vidim da vama radi ok. S obzirom da nisam ni radio hard reset (jer sam lijen ici u banku po reautorizaciju mbankinga), vrlo vjerojatno je u tome problem. Vidjet cu onda nakon hard reseta kakvo bude stanje.

0 0 hvala 0
15 godina
THomson kaže...

Ja imam istih problema, nisam ni ja napravio hard reset, ali ja sam flashao ROM na ukrajinski pa mi je svejedno izbrisalo autorizaciju mbankinga :/

http://www.twitch.tv/hypersonicfox
13 godina

Ima možda kakvih informacija hoće li ići MM upgrade sa Staminom? Malo mi tiho što se toga tiće... 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jeli se kome događalo da mu se mob zamrzne, ali ne ono da malo buga pa kasni sa reakcijom, nego primjerice dok gledam nešto na yt ili vraćam poruke on se jednostavno zamrzne i moram vadit SIM karticu da se ugasi, te da dodje sebi
Nez jeste me razumijeli, ali ako jeste volio bih da mi netko napiše moguće riješenje problema (i nakon tvorničkog reserta opet se ovo dogadja)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

Ima možda kakvih informacija hoće li ići MM upgrade sa Staminom? Malo mi tiho što se toga tiće... 

Nikakvih naznaka još, iako je Beta dio u punom jeku i stalno ide ažuriranje sa fixevima pa je za očekivat da će u 7. mjesecu.

6996 kaže...
Jeli se kome događalo da mu se mob zamrzne, ali ne ono da malo buga pa kasni sa reakcijom, nego primjerice dok gledam nešto na yt ili vraćam poruke on se jednostavno zamrzne i moram vadit SIM karticu da se ugasi, te da dodje sebi
Nez jeste me razumijeli, ali ako jeste volio bih da mi netko napiše moguće riješenje problema (i nakon tvorničkog reserta opet se ovo dogadja)

Hmmm, ovo mi je sumnjivo, da nije nešto trokiralo na matičnoj. Jer očito nije dio softvera.

I jedna zgodna stvar, izašao je mod kamere sa kontrolom zatvarača do čak 1s što je odlično za Z3 seriju jer do sada nismo imali nikakve mogućnosti takve: http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/z2-z3-xperia-cam-enhanced-z2-3-t3402317

12 godina
odjavljen
Robilad kaže...
deepshitcro kaže...

Isti taj model imam i ja, na lollipopu i na kitkatu je radilo odlicno sve, dok je na marshmallowu promjenjen driver za wifi i velim ipv6 konekcija radi problem kod tog rutera. Možda se moze izmjeniti nesto u ruteru da se popravi to, ali nisam neki znalac kod mreza. A bome nisam ni pronasao rjesenje na netu osim te aplikacije, iako dosta ljudi ima problema upravo s tim sporim wi-fi na marshamallowu.

Neznam jel i dalje koristis onu aplikaciju, ali nasao sam bolje rješenje u postavkama rutera: Uđeš u ruter pod Application/DNS Service/DNS/ - pod IPv4 DNSServer 1 stavi 8.8.8.8 , pod IPv4 DNSServer 2 stavi 8.8.4.4 , pod IPv6 DNSServer1 upiši 2001:4868:4860::8888 , a IPv6 DNSServer2 ostavi prazno

Isprobano i sada WiFi leti kao i prije ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2016 15:02 (Robilad).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice