Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 400.652
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
WithSkill kaže...

Moj je došao sa servisa pa sam ga okupao na bazenima i propustio je... Dobio ganc novi mob :)
Sad se prikazuju defekti na LCD-u pa čekam da prođe još neko vrijeme pa da opet dobijem ganc novi.. hehe

Nakon što je bio 2-3 puta na servisu u kraćem roku, imate pravo tražiti novi uređaj. To je vaše pravo kao potrošač. Znam što govorim jer Z3 imam već dvije godine i uvijek sam tražio zamjenu uređaja. Popravljani uređaj nikada neće biti dobar kao tvornički novi.

Ok jasno mi je da kao potrošač imam pravo na novi uređaj ( naknadu štete ) iako je to malo teže izvući od njih, nego kako češ dobiti ganc novi ako su zalihe prodane tog mobitela?

15 godina
Robilad kaže...
WithSkill kaže...

Moj je došao sa servisa pa sam ga okupao na bazenima i propustio je... Dobio ganc novi mob :)
Sad se prikazuju defekti na LCD-u pa čekam da prođe još neko vrijeme pa da opet dobijem ganc novi.. hehe

Nakon što je bio 2-3 puta na servisu u kraćem roku, imate pravo tražiti novi uređaj. To je vaše pravo kao potrošač. Znam što govorim jer Z3 imam već dvije godine i uvijek sam tražio zamjenu uređaja. Popravljani uređaj nikada neće biti dobar kao tvornički novi.

Ok jasno mi je da kao potrošač imam pravo na novi uređaj ( naknadu štete ) iako je to malo teže izvući od njih, nego kako češ dobiti ganc novi ako su zalihe prodane tog mobitela?

Da, zalihe su prodane. To ne znači da ih nema na stanju u tvornici ili kod nekog distributera druge zemlje.

http://www.twitch.tv/hypersonicfox
11 godina
neaktivan

Dobar dan svima,

malo sam citao ali nigdje nemogu naci o ovom usb poklopcu sa strane Z3 compact, pa ako netko nesto zna bio bih veoma zahvalan. Telefon mi je star par mjeseci te se na tom poklopcicu unutra odvojila ona gumica od plastike na gornjem djelu i sada se ne zeli zatvoriti do kraja, ima li netko nekakav savjet s cim to mozda zaljepiti ili ima li kod nas negdje za kupiti te poklopce ako ne mozda negdje dalje, da li je netko vec narucivao oz eu, molim iskustva. Hvala unaprjed i ugodan dan vam zelim.

0 0 hvala 0
13 godina

Prema službenom Sony popisu za Android 7.0 Nougat, Xperia Z3 NEĆE BITI na istom, odnosno nije

0 0 hvala 0
15 godina
Gale92 kaže...

Prema službenom Sony popisu za Android 7.0 Nougat, Xperia Z3 NEĆE BITI na istom, odnosno nije

Malo opširnije o tome na XDA portalu. TLDR; Najnoviji Android nativno izbacuje support za mobitele sa "msm8974" (Snapdragon 800) procesorom.

Da se ne pravim pametan, sve vam piše u 1. komentaru ispod članka.

No me interesa nada!
13 godina
marinn95 kaže...
Gale92 kaže...

Malo opširnije o tome na XDA portalu. TLDR; Najnoviji Android nativno izbacuje support za mobitele sa "msm8974" (Snapdragon 800) procesorom.

Da se ne pravim pametan, sve vam piše u 1. komentaru ispod članka.

prelazak na noviji model i to je to (ionako je pretplata na 24mj)

15 godina
neaktivan

Moze mi netko ovo objasnit, omogucio sam ultra staminu i otkrio da ovaj proces radi i to sa gpsom, ugasio ga al on je svejedno nastavio raditi. Moze li netko objasnit

Alexandar-II
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pao mi je mobitel na pod i ppotrgao se display, nije puknuo, ali valjda su se kristali razlili ili nešto, pola ekrana je crno. Gdje to mogu najbrže i najjeftinije popraviti?
Glavno mi je da je brzo, da ne čekam više od tri-cetiri dana, a cijena naravno što niza to bolje

0 0 hvala 0
16 godina
Pao mi je mobitel na pod i ppotrgao se display, nije puknuo, ali valjda su se kristali razlili ili nešto, pola ekrana je crno. Gdje to mogu najbrže i najjeftinije popraviti?
Glavno mi je da je brzo, da ne čekam više od tri-cetiri dana, a cijena naravno što niza to bolje

0 0 hvala 0
16 godina

0 0 hvala 0
13 godina

priča koja jednostavno ne drži vodu... ali čini se kako se Sony ugledao na koncept nadogradnji po uzoru na Samsung 

9 godina
Debilana zesca, no comment... -_-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koja budalaština…
12 godina
Gale92 kaže...

priča koja jednostavno ne drži vodu... ali čini se kako se Sony ugledao na koncept nadogradnji po uzoru na Samsung 

Nije budalaština. Google je stvarno promjenio Compatibility Test Suite (CTS) za Android N. Taj test moraju proći svi uređaji da bi njihov software bio proglašen službenim i mogao u komercijalnu upotrebu. Niti jedan uređaj sa Adreno 3xx grafikom neće moći dobiti službenu nadogradnju na Nougat ukoliko se Google opet ne predomisli ili Qualcomm izbaci drivere za OpenGL ES 3.1 za Adreno 3xx grafike.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 11:42 (bed-boy11).
9 godina
Velika je vjerojatnost da se nece predomisliti... :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav, prijatelj ima Sony Xperiu Z3 Compact i ima problem sa zvukom kada s nekim razgovara.

Htjeli bi naručiti s ebaya novi dio, ali nismo sigurni što naručiti? Da li ima netko iskusniji tko je to već kupovao... Hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Na linku ti je i gornji i donji zvucnik za xperia z3c http://www.ebay.com/itm/Ear-Speaker-Loud-Speaker-Tape-Sticker-for-Sony-Xperia-Z3-Compact-D5803-D5833-/152145898340?var=&hash=item236c9a2b64:m:mEKo9Jn72HYeWoy9ucOPM6A

Njemu je u kvaru gornji znaci earpiece ili earspeaker

12 godina

Mobitel mi je na servisu pod garancijom od 22.08. Bio sam jučer tamo i rekli su mi kao da se čeka neki dio i da nije do njih nego do sony-a.

Znam da u jamstvu piše neki rok ako se unutar njega mobitel ne popravi da moram dobiti novi.

Pošto mi je garancija u servisu s mobitelom, a nisam je uspio pronaći nigdje na netu, molio bih nekoga da je uslika ili da neki link ili nesto.

Unaprijed hvala 

[url]http://exclusiveapplications.blogspot.com/[/url]

1 1 hvala 0
12 godina

Izvolis 

steam id: Tormento_Cro ; Origin ID: Tormento_Cro ; BattleTag: Tormento#2662
13 godina
neaktivan

Jucer sam radio update sustava.

Sada na mobitelu svijetli narančasta lampica i ekran ne reagira na dodir.Tipke sa strane rade,ali ekran ne reagira.

Netko sa slicnim iskustvom ?

Baterija je na 70% i tko ce docekat da se to isprazni uz nemogucnost koristenja

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
jezdovec kaže...

Sada na mobitelu svijetli narančasta lampica i ekran ne reagira na dodir.Tipke sa strane rade,ali ekran ne reagira.

Zbog cega bi cekao da se baterija isprazni? 

Uvijek mozes napraviti repair software-a uz pomoc sony pc companiona, ili preko flashtoola. Da bi ga ugasio imas onaj mali gumb crveni koji se nalazi blizu sim kartice,. to pritisnes i mob se ugasi.  Ako ga zelis koristiti kad mu touch nerad...mozes uz pomoc OTG kabla spojiti bilo koji mis na mob.

12 godina
jezdovec kaže...

probaj drzat PowerGumb i Volume Up, da ga nasilno ugasis/resetiras, pa vidi kad se boota jel pomoglo

16 godina
Kako najbrže vratit custom rootan z3 na orginal Software
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bik kaže...

Ja bih samo preko Flashtoola flashao full stock .ftf file firmware kojeg želiš

11 godina
neaktivan
bik kaže...

Ako želiš zadržat Recovery, preporučam iz recoveryja flash na neki od prerooted+recovery stock ROMova. Ja bi tako napravio. Ako želiš baš bez (zbog servisa), onda flashtool kako je već i rečeno.

9 godina
Kakve su ovo informacije, naime na slici updatea pise da dolazi potpuno novo sucelje kamere, koliko vidim nista se promjenilo nije... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Vratili su staminu 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
12 godina
Može koji info? Koji update, gdje je to vezano uz staminu? Hvala

0 0 hvala 0
9 godina

Evo slika

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
gocc01 kaže...

Vratili su staminu 

Kad skuzis kakva je ta nova stamina neces je ni koristiti. 

Ukratko to nije stamina kakva je bila prije.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice