Sony Xperia Z3 Compact

poruka: 360
|
čitano: 120.006
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z3 Compact

Ne znam, moj je stradal na Uni, gdje je struja fakat brza bila i dosta dugo je bio potopljen pa se ne čudim da se možda nešto odvojilo ili je jednostavno voda našla put. Ono za indikatore nisam još naišao kako se mjenjaju i da li je to uopće moguće mada sumnjam nekako...

15 godina
neaktivan

Indikatori su samoljepljivi, ima ih na ebayu za naručit za 30ak kn.

Samo je pitanje jel ih ic van ceprkat sa iglom ili ic odvajat stražnji poklopac pa onda lagano...

Pravi programeri programiraju binarno!
13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z3 Compact

Zna li neko možda za maskicu običnu silikosku ali da nema otvore na otvorima haha, nego ono da ima vratasca na maski ili da nema rupe uopće? Ne znam više što bi ukucala na ebayu, nigdje ne mogu nać..

A gde je pečat?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da to nećeš naći. Ali sretno u potrazi ;)

16 godina
Sony Xperia Z3 Compact

.. imam tmobile (sad otkljucan putem tmobile) z3 compact, medjutim jos uvijek nema nadogradnje na 5.1? .. jos nesto cudno uocavam, imei se iz jamstva i mobitela poklapaju, ali sonymobile kaze da to nije genuine sony imei number .. probao sam i sim drugih operatera, ali kaze kako je uredjaj azuran, misljenja?

pozz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z3 Compact

*#*#7378423#*#*  ukucaj ovo u telefon, i pojavit će ti se meni jedan, pa pogledaj tu koji ti je imei.

A što se tiče 5.1.1, pa to ti je najlakše.

http://www.xperiablog.net/2015/03/17/guide-to-installing-xperia-lollipop-using-xperifirm-and-flashtool/

Samo sljedi ovaj tutorijal

0 0 hvala 0
16 godina
kvaju kaže...

*#*#7378423#*#*  ukucaj ovo u telefon, i pojavit će ti se meni jedan, pa pogledaj tu koji ti je imei.

A što se tiče 5.1.1, pa to ti je najlakše.

http://www.xperiablog.net/2015/03/17/guide-to-installing-xperia-lollipop-using-xperifirm-and-flashtool/

Samo sljedi ovaj tutorijal

.. flash? .. to onda znaci sve se brise, mozda budem isao na to .. imei i tamo odgovara, ali sam poslao upit i na sony

hvala!

17 godina
Sony Xperia Z3 Compact

Pitanje za one koji su kupili z3 compact u t mobile-u, da li ste dobili slušalice uz njih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da.

10 godina
neaktivan
Sony Xperia Z3 Compact

Pozdrav,dvoumim se izmedu z3 compact i lg g3,pa one koji su imali oboje molim za misljenja:D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Neusporedivo. Prvo moraš shvatit u povelikoj razlici u veličini ekrana. Na LGu je puno veći a ako preferiraš to onda nemaš zapravo neke dvojbe. Z3C je upravo ono što mu ime kaže, kompaktan, ne pravelik niti pre mali, nekako taman. Ima manju rezoluciju ekrana ali ako nemaš oko sokolovo nećeš niti primjetit a baterija će ti duže trajat. Iznutrice su jednake pa očekuj jednako ponašanje u igrama. Sučelje na LGu je bogatije, šarenije ali je Xperijino ispeglanije i ne šteka niti trza. Kamere su na oba vrhunske, ali ipak za nijansu se Z3C pokazala bolja u nekim uvijetima što je potvrđeno raznim testovima po internetu. Moje subjektivno mišljenje je da je na Z3C jednostavno bolja, pogotovo u uvijetima slabog osvjetljenja i ''featurima'' (slow-mo, augmented reality...). Uglavnom ti se sve svodi na tu veličinu, a to je veoma subjektivan osjećaj, ja osobno preferiram kompaktnije i Xperia je tu vladar i pun pogodak.

17 godina

Super kaj se bubimir potrudio objasnit, svaka čast. Palac gore.

Mene je odma pitanje iznerviralo, pa ni nebi odgovarao :)

Jel bolji Clio ili Octavia? Tak mi zvuči pitanje.

12 godina
neaktivan

A gle, pokušavam pomoć ljudima jer sam i sam bio u tim pozicijama. I ovo što pišem na temema za xperiu sam saznavao ponekad na težak način krivim flashanjem i tako to jel. Al više manje je sve bezbolno ako se prate upute.

16 godina
Sony Xperia Z3 Compact

..hm, konacno je dosla nadogradnja na t-mobile model, na 5.1.1, 23.4.A.0.546 (OTA), nekih 250mb

pozz

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Uživajte, jer mi Generičari već odavno to imamo :P

10 godina
neaktivan
Sony Xperia Z3 Compact

Pozdrav,imam z3c oko pola godine stvarno radi perfektno nemam zamjerke,i prije nekih 20 dana sam razbio ekran i otišao sam na servis,kad je došao sa servisa nakon nekog vremena primjetio sam da ne radi zvucnik ovaj gornji,e sad kad sam ga odnio na popravak radio je,ako neko zna da li je moguće da mu na servisu nisu prikopcali taj zvucnij ili je otisao sam od sebe,i nitko me ne cuje kad zovem..hvala unaprijed 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sasvim je moguće da nisu prištekali pošto ljudi ionako se žale na Agram da su diletanti bjelosvjetski...

17 godina
odjavljen
Sony Xperia Z3 Compact

Sinoć sam postao ponosan vlasnik z3 compacta, zapakiran, 2k s njuške. Zasad sam vrlo zadovoljan, baterija je preporod.

Planiram uzeti neki case i onaj kabel za punjenje s magnetima s njuške, imate kakve preporuke?

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2015 9:23 (Kordy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Sinoć sam postao ponosan vlasnik z3 compacta, zapakiran, 2k s njuške. Zasad sam vrlo zadovoljan, baterija je preporod.

Planiram uzeti neki case i onaj kabel za punjenje s magnetima s njuške, imate kakve preporuke?

Za case ti ne bih znao jer ga osobno ne koristim, a za magnetski ja i nekoliko drugih sa drugog foruma koristimo ovakav, i zadovoljni smo jer je kvalitetan.

11 godina
neaktivan
Sony Xperia Z3 Compact

Na mobitelu mi se potrgao gumb za kameru i ulaz za slusalice jako slabo radi, hoce li oni meni dati novi mobitel kad ga dam na popravak ili ce popraviti ovaj?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivan Modrusan kaže...

Na mobitelu mi se potrgao gumb za kameru i ulaz za slusalice jako slabo radi, hoce li oni meni dati novi mobitel kad ga dam na popravak ili ce popraviti ovaj?

Da bi ti dali novi mobitel moraju ti postojeceg 3 put popravljati i da ga ti vratis sa istovjetnim kvarom. Tak je bilo kod mene sa starim Sagemom.
Ako je Sony-eva greska prije ce ti promijeniti cijelu maticnu nego dat novi mobitel, ali ovo sto si ti naveo se popravlja tako da se zamjene samo ta 2 dijela. 

11 godina
neaktivan

Okej Hvala! :D Znam samo da mi je frendu na htc one m7 potrgan bio jedan zvucnik i dali su mu novi mob. To znaci da onda ne moram spremit sve podatke prije nego sto nosim mob na popravak.

17 godina
odjavljen
Sony Xperia Z3 Compact

Ja na svojem čujem šum iz zvučnika kada puštam glazbu pojačanu do kraja ili gotovo do kraja, da li i vi čujete na svojem uređaju ili da ga nosim na servis?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z3 Compact

Meni mikrofon kad pričam s nekim radi, a kad snimam glasovne na whatsappu ne čuje se ništa. Da nosim na servis ili, stvarno ne znam što ću s njim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivan Modrusan kaže...

Okej Hvala! :D Znam samo da mi je frendu na htc one m7 potrgan bio jedan zvucnik i dali su mu novi mob. To znaci da onda ne moram spremit sve podatke prije nego sto nosim mob na popravak.

Obavezno spremi sve podatke, jer oni kad ga das na servis u pravilu uvijek upgadeaju software i resetiraju na tvornicke postavke. Mislim da ti tak nesto pise i na onom listu koji potpises kad predajes mobitel.

11 godina
neaktivan

Okej, hvala na tom sve bi podatke definitivno izgubio da mi to nisi rekao! :/

10 godina
neaktivan
Sony Xperia Z3 Compact

dobar dan, imam jedan problem sa svojom xperiom z3 compact... stavio sam sifru kada idem otkljucat zaslon da mi nebi okolo ljudi slucajno/namjerno po mobitelu prckali, međutim sada se ne mogu nikako sjetiti sifre, tj. ona sifra koju sam mislio da sam stavio, sam vjerojatno krivo upisao prvi put, valjda sam slucajno prstom na touch stisnuo krivo slovo umjesto onog kojeg sam mislio i sada ga ne mogu nikako otkljucat, niti ista, ne znam uopce koje sam slovo mogo fulati jer je sifra malo poduza.... jel imate mozda kakav prijedlog sto da napravim... bio sam u t-com-u, ali mi oni nisu nista pametnog rekli... ako imate kakav savjet ili nesto bio bih vam veoma zahvalan :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako nemaš ADB uključen u postavkama za razvojne programere onda samo flash putem flashtoola ide, s tim da odznačiš DATA dio. Pritome flashash istu verziju softvera da ti ne počne bacat Forcecrash greške

16 godina
Sony Xperia Z3 Compact

Zna li netko da li je Z3c u VIPu otključana i za ostale mreže? Ako da, koliko je kompliciran postupak otključavanja?

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da ga nećeš dobit otključanog ali postupak nije težak jer ti ga moraju besplatno otključat po novom pravilniku. Samo vidi dal moraš imat i račun da možeš zatražit to

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice