- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Novo, možda još htc evo 3D. Na oglasniku se nađe bolje ali nije novo. Ugl ok cijena za novi uređaj. 
Danas je stigao mob.,nevjeratno je tanak i prekrasno izgleda.
Dostupan je i ICS za arc s.
je li zaključan na tele 2?
Nebih znao,a nemam sim karticu od drugog operatera,pa nemogu ni isprobati.Ali predpostavljam da je zaključan.
Nije zaključa. Meni uredno radi kartica od HT-a
Jučer isto tako kupio gore navedeni uređaj, ali u bjeloj boji. Prelazak na smartphone sa Android OS-om je u najmanju ruku odličan, prije sam koristio dummy uređaje, odnosno uređaje sa Blackberry OS-om, striktno radi posebnih pogodnosti prilikom uzimanja data tarifa i mail funksionalnosti. Uređaj je kako je netko rekao čudesno tanak, i izrazito svestran. Izvrsna kamera i glatko izvođenje aplikacija. Za sada mu nisam našao manu, osim nedostatka prednej kamere za video pozive putem Skypa. I da, izrazito kratko trajanje baterije na što nisam navikao.
Ja sam stavio,sve radi super.Nisam koristio starije verzije ovog os-a,pa neznam kakva je razlika.
Da tako je.
Ja sam stavio,sve radi super.Nisam ni koristio starije verzije ovg os-a,pa neznam kakva je razlika.
Koliko dugo traje upgrade? Upgrade si radio putem 3G mreže, ili WLAN-a?
Mob. sam direktno kabelom spoijo na pc,meni je trajalo oko 15-20 min.Dužina updeta ovisi o brzini tvog interneta,jer se mora skiniti novi os,ja imam 8Mb/s.Baterija mob. teba biti puna barem 70 %.
Dosada nije pofalilo radne memorije.
Dosada nije pofalilo radne memorije.
Radna memorija je Ram :)
Pitanje u vezi tog hdmi izlaza, jel može mob uredno bacat full hd sliku na tv i dts zvuk? znaci bez štekanja i sl..
Pitanje u vezi tog hdmi izlaza, jel može mob uredno bacat full hd sliku na tv i dts zvuk? znaci bez štekanja i sl..
Nema šanse,trza,usporava i prekida zvuk.
max