Evo,imam jedan problem..uskoro dobivam novi mob i hjtela bi sony ericsson w910i zato jer ima puno memorije,a i taj mi je zasad najljepši..šta mislite o ovom mobitelu?da ga kupim il ne?
Sony Ericsson W910i
- poruka: 32
- |
- čitano: 7.516
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
ja znam puno ljudi da ga imaju i niko se nije zalio dapace govorili su da su jako zadovoljni tako da ga mozes slobodno kupit.
ima ga moj frend mob je zakon
softver nudi dosta mogucnosti
uzmi ga odma!
Evo,imam jedan problem..uskoro dobivam novi mob i hjtela bi sony ericsson w910i zato jer ima puno memorije,a i taj mi je zasad najljepši..šta mislite o ovom mobitelu?da ga kupim il ne?
uzmi i meni jedan
Al ima jednu "tvorničku grešku" s kojom ćeš se upoznat ako ga kupiš :)
Naime događa se da se sam restarta, nekad samo koji put tjedno, a nekad se zna restartat i po par puta dnevno... i teme i ostale brije se vrećaju na default.
Sve ostalo je ok, dobar je mob.
imam ga od kako je došao na tržište, oko godinu i nešto. mobitel je odličan pogotovo ako ne uzmeš brendiranog nego u slobodnoj prodaji sa SE softwerom kao i ja. meni se još nijednom nije sam od sebe restartao. sam aparat je prije nekih godinu dana dobio nagradu za najbolji mobitel, možeš provjeriti na Sony Ericsson stranici.
imam ga ja sa originalnim soft...zadovoljan sam...ponekad se restarta sam od sebe ali to ni ne skuzis jer se sve vrati kako je bilo...traje mi vec godinu i mjesec:)
Naime događa se da se sam restarta, nekad samo koji put tjedno, a nekad se zna restartat i po par puta dnevno... i teme i ostale brije se vrećaju na default.
Ma mobitel je Ok, ali ima tu manu da se zna restartat i nekad jednostavno ne reagira kad želiš obaviti poziv, ali to su rijetki slučajevi.
imam ga vec skoro godinu dana i zadovoljan sam. nije mi se jos desilo da se restarta sam od sebe. cim sam ga kupio imao sam problema jer se gubio zvuk kod razgovora al to je bila stvar u kontaktu odnio sam ga na servis pod garancijom i odonda radi savrseno. kamera nije nesto al nije ni losa pogotovo pri dnevnom svjetlu ispadaju odlicne slike za 2 mpx s obzirom da nema autofokus. ono sto mi se najvise svidja je ono i cemu je namjenjen...slusanju glazbe. player je odlican i tipke sa strane dobro sluze za mjenjanje pjesama dok je mob u dzepu. uz njega se dobiju odlicne slusalice koje jako dobro izoliraju vanjske zvukove pa se na miru moze slusat recimo u autobusu. SE PC suite koje se dobije jako dobro katalogizira glazbu u foldere samo IDtag od pjesme mora bit ispravno napisan. sve u svemu odlican mob ljepog izgleda za one kojima kamera nije najbitniji faktor
a jbg ,nije sve savrseno
Ja ga imam od prvog dana kada je došao, ok je mobitel... Tada sam ga platila 3400 kn...
Odličan je za slušanje glazbe, lijep je, ali meni je pomalo zastario sada, ima puno boljih...
Ali ako gledaš cijenu sadašnju, isplati se...
Dolazi s puno opreme kao sto je usb adapter za memorijsku (M2)
meni je to dovoljno. ja sam dobio samo punjač i slušalice :@
Dobije se i kutija u kojoj ga dobijes @ LOL
Dobije se i kutija u kojoj ga dobijes @ LOL
uzmi ga što prije predobar je i jeftin
i ja imam tog
imam ga od kako je došao na tržište, oko godinu i nešto. mobitel je odličan pogotovo ako ne uzmeš brendiranog nego u slobodnoj prodaji sa SE softwerom kao i ja. meni se još nijednom nije sam od sebe restartao. sam aparat je prije nekih godinu dana dobio nagradu za najbolji mobitel, možeš provjeriti na Sony Ericsson stranici.
mislim da je jeftini brendirani. i ja sam uzeo brendirani pa sam cjeli softver sredio s "a2 uploderom" (dekodiro ga i slična ta čuda)
i sada nako toga golemo bolj radi