Sony Ericsson W910i

poruka: 32
|
čitano: 7.516
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i
pitanje

Evo,imam jedan problem..uskoro dobivam novi mob i hjtela bi sony ericsson w910i zato jer ima puno memorije,a i taj mi je zasad najljepši..šta mislite o ovom mobitelu?da ga kupim il ne? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i

ja znam puno ljudi da ga imaju i niko se nije zalio dapace govorili su da su jako zadovoljni tako da ga mozes slobodno kupit.Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i

ima ga moj frend mob je zakon 

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i

softver nudi dosta mogucnosti 

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i

uzmi ga odma!

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate RC1(Build 7057)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Sony Ericsson W910i
guitar_ema kaže...

Evo,imam jedan problem..uskoro dobivam novi mob i hjtela bi sony ericsson w910i zato jer ima puno memorije,a i taj mi je zasad najljepši..šta mislite o ovom mobitelu?da ga kupim il ne? 

Dosta dobar mob jedino mu je kamera slaba jer nema auto fokus,
ali ako ga koristis za slusanje glazbe onda je to mob za tebe.
Inace ima dosta velik display i jako lijepo izgleda.
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 780 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
16 godina
protjeran
Sony Ericsson W910i

uzmi i meni jedan Smijeh

q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i

Al ima jednu "tvorničku grešku" s kojom ćeš se upoznat ako ga kupiš :)

Naime događa se da se sam restarta, nekad samo koji put tjedno, a nekad se zna restartat i po par puta dnevno... i teme i ostale brije se vrećaju na default.

Sve ostalo je ok, dobar je mob.

Only God (& mod) can judge me

0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson W910i

imam ga od kako je došao na tržište, oko godinu i nešto. mobitel je odličan pogotovo ako ne uzmeš brendiranog nego u slobodnoj prodaji sa SE softwerom kao i ja. meni se još nijednom nije sam od sebe restartao. sam aparat je prije nekih godinu dana dobio nagradu za najbolji mobitel, možeš provjeriti na Sony Ericsson stranici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

imam ga ja sa originalnim soft...zadovoljan sam...ponekad se restarta sam od sebe ali to ni ne skuzis jer se sve vrati kako je bilo...traje mi vec godinu i mjesec:)

16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Naime događa se da se sam restarta, nekad samo koji put tjedno, a nekad se zna restartat i po par puta dnevno... i teme i ostale brije se vrećaju na default.

el nebi to prije bio problem u softveru prije sam imo k750i i isto se to desavalo cim sam promjenio softver stvar se sredila
Ivan
16 godina
neaktivan
autorov komentar
BORG kaže...
guitar_ema kaže...

Dosta dobar mob jedino mu je kamera slaba jer nema auto fokus,
ali ako ga koristis za slusanje glazbe onda je to mob za tebe.
Inace ima dosta velik display i jako lijepo izgleda.

ma više mi je za slušanje glazbe,ne slikam ja toliko..za to služi fotoaparat..xD 
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i

Ma mobitel je Ok, ali ima tu manu da se zna restartat i nekad jednostavno ne reagira kad želiš obaviti poziv, ali to su rijetki slučajevi.

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imam ga vec skoro godinu dana i zadovoljan sam. nije mi se jos desilo da se restarta sam od sebe. cim sam ga kupio imao sam problema jer se gubio zvuk kod razgovora al to je bila stvar u kontaktu odnio sam ga na servis pod garancijom i odonda radi savrseno. kamera nije nesto al nije ni losa pogotovo pri dnevnom svjetlu ispadaju odlicne slike za 2 mpx s obzirom da nema autofokus. ono sto mi se najvise svidja je ono i cemu je namjenjen...slusanju glazbe. player je odlican i tipke sa strane dobro sluze za mjenjanje pjesama dok je mob u dzepu. uz njega se dobiju odlicne slusalice koje jako dobro izoliraju vanjske zvukove pa se na miru moze slusat recimo u autobusu. SE PC suite koje se dobije jako dobro katalogizira glazbu u foldere samo IDtag od pjesme mora bit ispravno napisan. sve u svemu odlican mob ljepog izgleda za one kojima kamera nije najbitniji faktor

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 15:26 (mdax).
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i

a jbg ,nije sve savrseno

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i

Ja ga imam od prvog dana kada je došao, ok je mobitel... Tada sam ga platila 3400 kn...

Odličan je za slušanje glazbe, lijep je, ali meni je pomalo zastario sada, ima puno boljih...

Ali ako gledaš cijenu sadašnju, isplati se...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i

Dolazi s puno opreme kao sto je usb adapter za memorijsku (M2)

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

Dolazi s puno opreme kao sto je usb adapter za memorijsku (M2)

a zaš ga nisam kupio?
:(:(:(:(:(
16 godina
neaktivan
Nije to baš puno opreme, ali slušalice su fenomenalne, ja imam male uši pa mi ful odgovaraju...
16 godina
neaktivan
Sathya kaže...
Nije to baš puno opreme, ali slušalice su fenomenalne, ja imam male uši pa mi ful odgovaraju...
 pa nisam sad mislio na kamion opreme.dobijes taj usb,slusalice,punjac,cd,i usb kabel
Ivan
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i

meni je to dovoljno. ja sam dobio samo punjač i slušalice :@

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Uglavnom, odličan mobitel...:) Ja imam crveni...
16 godina
neaktivan
Sathya kaže...
 plavi 
Ivan
17 godina
neaktivan
dobiju se uz njega i čepići za slusalice raznih dimenzija pa se nade nesto za svakoga ;)
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i

Dobije se i kutija u kojoj ga dobijes @ LOL

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

Dobije se i kutija u kojoj ga dobijes @ LOL

ma to sam oduvjek htjeo, prodaj ga!
17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...
Core2Duo2 kaže...

el nebi to prije bio problem u softveru prije sam imo k750i i isto se to desavalo cim sam promjenio softver stvar se sredila
 da, najvjerojatnije i je do vodafone-ovog sakatog softvera...
Only God (& mod) can judge me
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...
Sathya kaže...
 plavi 
 Plavi?!?!?
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson W910i

uzmi ga što prije predobar je i jeftin

i ja imam tog

IVAN
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miha LA kaže...

imam ga od kako je došao na tržište, oko godinu i nešto. mobitel je odličan pogotovo ako ne uzmeš brendiranog nego u slobodnoj prodaji sa SE softwerom kao i ja. meni se još nijednom nije sam od sebe restartao. sam aparat je prije nekih godinu dana dobio nagradu za najbolji mobitel, možeš provjeriti na Sony Ericsson stranici.

mislim da je jeftini brendirani. i ja sam uzeo brendirani pa sam cjeli softver sredio s "a2 uploderom" (dekodiro ga i slična ta čuda)

i sada nako toga golemo bolj radi

IVAN
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice