Ljudi imam jedan problem. Naime radise o mobitelu nokia 5310 xp. Imam uključenu opciju sigrnosnog koda tipkovnice. Sigurnosni kod sam zaboravio. I sada imam problem što ne mogu koristiti mobitel. Može li mi itko pomoči hitno je!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odeš u mob. shop gdje si ga kupio poneseš račun i oni će ti to riješiti...
cekaj al nemogu to ja preko nekakvog programa ????
nije to da neznam pin ili puk nego sigurnosni kod tipkovnice nemogu
otključat tipkovnicu????
citao sam na jednom forumu da treba izvadit bateriju na 10 dana da
se sve postavke izbrišeju!!!???
To sam ja provalio, ne znam, odi na servis! a ovo nije pin ili nešto slično, ovo je duboko u memoriji mobitela!
E daj reci kak si provalio da i ja pokusam srecu!!!!????
Imam Nokiu 6600 i nekoristim je puno (1 - 2 × mjesečno jer imam drugi mob), stavio sam na nju kod zaključavanja tipkovnice i ostavio (da nebi bilo da sam ga zaboravio, znam ga jer uvijek koristim isti). Baterija se potrošila i stajao je tako cca mjesec dana. Kada sam ga upalio, tražio je kod otključavanja.
ZAKLJUČAK: Neće ti pomoći vađenje baterije na 10 dana. Morati ćeš nostiti na servis i vjerojatno PLATITI ako nemaš jamstvo (naravno važeče). Sretno!!!
Sreću možeš iskušavati na Motoroli tamo kada je neka zabrana klikneš onaj njihov znakić za izbornik pa upišeš četiri nule (osim ako je mobitel u vlasništvu nekoga tko zna malo više o mobitelima
)
probaj na cafe mobil forumu pogledati dali netko zna rješenje....usput,tamo imaš dosta stvari za mobitele,pa ako te zanima....
Cekaj malo, pa kaj je onda taj servis da oni mogu, a mi ne?
Kaj je to top secret?
Sigurno to ne delaju s "šrafincigerima" nego s nekim programom!
Zakaj je onda to tak skriveno!?
Kaj ce ti uopce kod na tipkovnici?
Cekaj malo, pa kaj je onda taj servis da oni mogu, a mi ne?
Kaj je to top secret?
Sigurno to ne delaju s "šrafincigerima" nego s nekim programom!
Zakaj je onda to tak skriveno!?
Kaj ce ti uopce kod na tipkovnici?
Prvo upišete *#06# i dobijete IMEI uređaja. Zatim odete na http://mastercode.nokiafree.org/ i upišete ga tamo. Generirat će vam se univerzalni kod za vaš mobitel. Koji god da kod namjestite, i ovaj generirani uvijek vrijedi.
EDIT: Tko mi želi platiti 50 kuna za ovo, nek mi se javi na PM 
Moj maleni je jos prije mjesec dana cackao sa tim kodovima na Nokiji 6600 i naravno vise ni on nije znao koji je "vazeci". Znaci nije mogao zakljucati tastaturu i to ga je mucilo cijelo vrijeme. Nakon tvog posta "otkljucao" sam i podesio novi password a malecki je pretpostavljas ODUSEVLJEN i mnogo ti se zahvaljuje.
P.S.Ako kad "naletis" u Sarajevo imas vise tura pica na njegov racun.
Prvo upišete *#06# i dobijete IMEI uređaja. Zatim odete na http://mastercode.nokiafree.org/ i upišete ga tamo. Generirat će vam se univerzalni kod za vaš mobitel. Koji god da kod namjestite, i ovaj generirani uvijek vrijedi.
Pise IMEI kod na mobitelu kad izvadis bateriju, na etiketi gdje je i bar kod.
Ne radi!!!!
pozz ekipa imam jedan problem zaboravio sam kod za otkljucavanje tipkovnice na mobitelu samsung galaxy i9000... jel tko zna kako cu to rješit???? hvala unaprjed