SE earbuds vs LG earbuds

poruka: 8
|
čitano: 3.931
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
SE earbuds vs LG earbuds

Bio sam donedavno presretni korisnik SE w610i. S njim sam dobio vjerojatno najbolje earbuds s kojima sam slusao glazbu.

(slika) Nacin na koji sam baratao s glazbom preko tog mobitela i kvaliteta slusalica su bile razlog sto sam se dvije godine zadrzao na istom mobitelu.

No, kupim nekidan LG kp502 cookie. Znao sam da necu dobiti jednako kvalitetne slusalice kao kod SE-a, ali da cu dobiti tako lose slusalice.. e to se nisam nadao.

Glomazne su, ispadaju mi jer ne stanu u uho kako treba i zvuk je poprilicno los. Nije sad toliko lose da se ne moze slusati, ali nema onog ljepog basa kao kod SE slusalica.

Evo pitanje, postoje li jednake slusalice za LG?

Ako ne postoje, dovoljno sam motiviran da napravim konverziju slusalica. Uzmem skalper, izrezem ih i po pravilima struke spojim s lemilicom itd.. prepostavljam da nebi trebalo biti problema??

edit: sad sam se sjetio da SE slusalice imaju 3.5mm jack na sebi, s kojim se mogu odvojiti od standardnog SE kabela i koristiti kao obicne slusalice za svakodnevnu upotrebu.

Dali LG ima kabel s kojim zavrsava na 3.5mm zenski jack? 

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 17:06 (pixelatem).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SE earbuds vs LG earbuds

EDIT..........

The quieter you become, the more you are able to hear...
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 23:53 (Ivan 992).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: SE earbuds vs LG earbuds
pixelatem kaže...

Ako ne postoje, dovoljno sam motiviran da napravim konverziju slusalica. Uzmem skalper, izrezem ih i po pravilima struke spojim s lemilicom itd.. prepostavljam da nebi trebalo biti problema??

ova ideja ti je najbolja. uzmi skalper i deri... Smijeh

BOG I HRVATI /// http://www.tinyurl.com/eRepubik
17 godina
ivan123 kaže...
pixelatem kaže...

ova ideja ti je najbolja. uzmi skalper i deri... Smijeh

to sam i ja napravio za nokiu 6234 pošto nisam mogao naći nigdje onaj adapter sa pop port-a na 3,5mm, dan danas radi još. sluške od nekog walkmana

There's no SAVE GAME in real life!!!
17 godina
neaktivan
SE earbuds vs LG earbuds

Ja sam sam LG Renoirom dobio in-ear slušalice sa 3.5mm izlazom, samo ne znam da li ima za kupiti.

Priključio sam in-ear Razer Moray i deri.

PSN: filip99
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Ja sam sam LG Renoirom dobio in-ear slušalice sa 3.5mm izlazom, samo ne znam da li ima za kupiti.

Priključio sam in-ear Razer Moray i deri.

ok, znaci da si na drugom kabelu, tojest onome koji ide u mobitel imao zenski 3.5mm utor i mogao si koristiti in-ear slusalice po zelji?

meni upravo to treba.

ako imas taj kabel, daj molim te neki broj modela ili nesto, jer uopce ne znam sto da trazim po ebayu.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...

ok, znaci da si na drugom kabelu, tojest onome koji ide u mobitel imao zenski 3.5mm utor i mogao si koristiti in-ear slusalice po zelji?

meni upravo to treba.

ako imas taj kabel, daj molim te neki broj modela ili nesto, jer uopce ne znam sto da trazim po ebayu.

KC910.

PSN: filip99
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 22:52 (AlienWare1).
17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
KC910.

to je model mobitela.. ali nema veze, tipkanjem tog broja i svog broja kp502 dosao sam do kabela koji mi treba. :)

thx.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice