Samsung S22 baterija

poruka: 11
|
čitano: 9.861
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Samsung S22 baterija

Pozdrav ljudovi. Tražim nekog tko ima seriju s22 a da je upoznat sa problemima baterije, odnosno nedostatka iste. Naime, kupio sam nov s22, te je baterija u najmanju ruku razočaravajuća. Moje pitanje jest dal je netko otkrio metode kojima je moguće poboljšati trajanje baterije? Probao sam sve standardbe metode koje se mogu naći na internetu. Cheers

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung S22 baterija

Nema ti tu pomoci, takva je od navek. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Re: Samsung S22 baterija
ivanec kaže...

Nema ti tu pomoci, takva je od navek. 

Haha ok. Ma imao sam Google pixel koji je imao manju bateriju, pa je trajala dan i pol, bez brige. Ma primjetio sam da dosta stvari radi u pozadini, koju god aplikaciju ugasio i koji god battery saver upalio. To sam skuzio da baterija pada kad se mob ni ne koristi, tipa tijekom noći baterija pada a ništa ne radi, niti always on display, ništa. 

15 godina
neaktivan
Zeppelin Graf kaže...

Pozdrav ljudovi. Tražim nekog tko ima seriju s22 a da je upoznat sa problemima baterije, odnosno nedostatka iste. Naime, kupio sam nov s22, te je baterija u najmanju ruku razočaravajuća. Moje pitanje jest dal je netko otkrio metode kojima je moguće poboljšati trajanje baterije? Probao sam sve standardbe metode koje se mogu naći na internetu. Cheers

Zadnjih par generacija , tipa S20, S21, S22 baterija na tom modelu je slaba, meni ne izdrži dan boga nema.

Model plus daje dosta ječu bateriju ali i cijenu.

11 godina
Samsung S22 baterija

Trebao si potraziti S20 FE sa Snapdragon procesorom.

Ja ju ne uspijem ubiti u danu, posao mi je takav da sam dosta na mobitelu.

Na kraju dana imam cesto i vise od 30%.

0 0 hvala 0
12 godina
Znate da Samsung ima lose baterije i opet kupite samsung.
I to uvijek najjosnovniji model koji po pitanju baterije bude najjadniji.
TikTok - daki__92 (Youtube - DAKI92 )
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
mp3david kaže...
Znate da Samsung ima lose baterije i opet kupite samsung.
I to uvijek najjosnovniji model koji po pitanju baterije bude najjadniji.

Ma nisam, zadnji koji sam imao je a5 2017 i on je bio ok, poslije sam imao google pixel. Ali da možda sam trebao bolje istražiti,  mislio sam kao flagship pa će biti ok, a kad ono bezveze, mislim na mobu mi je sve super osim te baterije. 

13 godina
Zeppelin Graf kaže...

Radi toga sam i odustao od Samsung modela. Sve dok smeće od Exynosa trpaju u mobitele za naše tržište ne smatram da su vrijedni spomena. 

Priča se da ide SD u S23, živi bili pa vidjeli.

Dakle jedino vrijedno spomena od Samsunga u zadnje vrijeme: A52s (ali ovo je niža klasa), S20FE 5G i S21 FE (888 malo jače cuca ali ne kao i Exynos)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2022 12:01 (assassin.st).
12 godina
I s21fe ima snapdragon pa ne vrijedi.
Nesto ne valja sa baterijama u samsungu definitivno..ja sam kod s10e odustao od samsunga
TikTok - daki__92 (Youtube - DAKI92 )
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Samsung S22 baterija

Problem je 888 koji je malo gladniji, ali opet bolji nego Exynos. 

Da se mene pita S20FE 5G je najpogođeniji model, nema tu velike razlike u odnosu na nove modele, a baterija mu je duplo bolja.

BTW i meni je S10e bio zadnji Samsung :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2022 12:18 (assassin.st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Samsung S22 baterija

S20 FE Snapdragon ima fenomenalnu bateriju.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice