Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.292.441
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
4mal kaže...

koji rom imas orginal ili cooked 

Gdje to piše? A.verzija 2.3.3, osnovna verzijaI9100xxki1, kernel, 3.+.

6.8-i9100xw.... root@DELL103#2, Broj verzije gingerbread.xwke7.

Eto to mi piše na informacijama.Nemam pojma da li ti je to dovoljno...

pain in the ass
15 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...

Meni piše da moj uređaj ne podržava nadogradnju softvera programom Kies. Šta da radim?

da par postova iznad sam ja stavio sliku sa istim problemom pa pogledaj...

14 godina
neaktivan
bobo23 kaže...
pai in the ass kaže...

Meni piše da moj uređaj ne podržava nadogradnju softvera programom Kies. Šta da radim?

Vidim.Možda je stvar ko i drugima. Driveri za USB. Sad pokušavam prokljuvit kako updatati te drivere. Jel to preko matične ploče? A ti si isto novi ponosni vlasnik Samsunga?

pain in the ass
15 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...
bobo23 kaže...
pai in the ass kaže...

Vidim.Možda je stvar ko i drugima. Driveri za USB. Sad pokušavam prokljuvit kako updatati te drivere. Jel to preko matične ploče? A ti si isto novi ponosni vlasnik Samsunga?

meni nije u driverima (bar ja tako mislim) jer sam ih deinstalirao i ponovo instalirao i opet ista stvar. nisam novi vlasnik,imam ga vec duze. ako uspjes kako rijesiti problem javi...

17 godina
odjavljen

Najjavljen ICS leak idući tjedan: 

"SamMobiles (from Samfirmwares on twitter) tweeted that they are gonna give us a Ice Cream Sandwich Beta build from Samsung end of next Week ! here is the tweet"

http://twitter.com/#!/SamMobiles/status/145543712942993408

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 20:35 (Kordy).

2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

isao sam na koristenje baterije di je onaj graf... testirao sam proslih dana bateriju pa sam zapamtio sve stavke,  Veceras kad sam isao gledati nije bilo android os uvijek je bilo odmah ispod android sustav. Pojavilo se nakon sat vremena skroz na dnu  i sad je na 2% prijasnjih dana je uvijek bilao oko 9%. Jel se ikome jos gubila? jeli to normalno ili bi se trebao zabrinuti.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nakon milijun isprobanih ROM-ova, isprobao sam i MIUI.. Mogu reći da me ugodno iznenadio u odnosu na prijašnja izdanja (stariji mobiteli)..

Jedina zamjerka ostaje na tome što nema "menija" sa aplikacijama.. Stvarno iritantno.. Znam da je stvar navike više manje, ali meni je to puno bolje organizirano kad ima menu. Na desktopu na 3 stranice samo 18 najčešće korištenih aplikacija, a sve ostalo skriveno među aplikacijama..

ROM pomalo lagga moram primjetiti, nije baš svuda toliko fluidan (ili je to dojam nakon ICS-a? xD)..

Test baterije tek slijedi, pa tako i više informacija po potrebi ako nekog baš zanima. ;)

Sve u svemu, za preporuku svima koji nisu probali ;)

2 0 hvala 0
14 godina
EchoOne kaže...

ROM pomalo lagga moram primjetiti, nije baš svuda toliko fluidan (ili je to dojam nakon ICS-a? xD)..

Ma gdje si ti to probao ICS? Grrrr.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
EchoOne kaže...

Ma gdje si ti to probao ICS? Grrrr.

Hehe :D

nu :)

Nisam napisao tamo, ne znam jel to do HW akceleracije, pretpostavljam da je, ali one tranzicije, efekti, zoom, scroll... šta sve ne, lete ko blesavi čak i u alphi hehe {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 1:26 (EchoOne).
14 godina
EchoOne kaže...

Aha, a tako veliš.

Jbga, nedostupan sam bio ovaj tjedan pa sam propustio neke vijesti.
Ja nisam probao, ali da jedva čekam stabilni ICS, treba li govoriti? {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
EchoOne kaže...

Aha, a tako veliš.

Jbga, nedostupan sam bio ovaj tjedan pa sam propustio neke vijesti.
Ja nisam probao, ali da jedva čekam stabilni ICS, treba li govoriti? {#} 

Yup :)

Vidim ja, nema te nikako, već se uplašio da nisi suspendiran hehe :D

Beta dolazi, možda već idući tjedan.. Šta reći? :D

14 godina
EchoOne kaže...

Faks stis'o {#}

Nema više za mene suspenzija, Johnny be good.

Koju posluku porati?? :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 1:46 (sudy_freak).
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
EchoOne kaže...

Faks stis'o {#}

Nema više za mene suspenzija, Johnny be good.

Koju posluku porati?? :D

Kolokviji su za pi*ke! {#}

Čim dojde ovaj ICS u beti, odma stavljam i taman ne radilo pola stvari, imat ću ga dok ne prorade. Stvarno nešto predobro.. Baš sam oduševljen :)

14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Nakon milijun isprobanih ROM-ova, isprobao sam i MIUI.. Mogu reći da me ugodno iznenadio u odnosu na prijašnja izdanja (stariji mobiteli)..

Jedina zamjerka ostaje na tome što nema "menija" sa aplikacijama.. Stvarno iritantno.. Znam da je stvar navike više manje, ali meni je to puno bolje organizirano kad ima menu. Na desktopu na 3 stranice samo 18 najčešće korištenih aplikacija, a sve ostalo skriveno među aplikacijama..

Test baterije tek slijedi, pa tako i više informacija po potrebi ako nekog baš zanima. ;)

Sve u svemu, za preporuku svima koji nisu probali ;)

stavi AWD il neki drugi launcer pa izgleda kako eli.Po meni najbolji rom za sll

17 godina
neaktivan

Mozete li napisati kolika je garancija kod vas? 6 mjeseci ili je godina?

You cannot change your fate, no man can...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bobo23 kaže...
pai in the ass kaže...
bobo23 kaže...
pai in the ass kaže...

meni nije u driverima (bar ja tako mislim) jer sam ih deinstalirao i ponovo instalirao i opet ista stvar. nisam novi vlasnik,imam ga vec duze. ako uspjes kako rijesiti problem javi...

Valjda je već netko imao takav problem...

pain in the ass
15 godina
neaktivan
pai in the ass kaže...
bobo23 kaže...
pai in the ass kaže...
bobo23 kaže...
pai in the ass kaže...

Valjda je već netko imao takav problem...

nadam se da ce nam netko pomoci {#}

13 godina
neaktivan
mkm kaže...
EchoOne kaže...

Nakon...

stavi AWD il neki drugi launcer pa izgleda kako eli.Po meni najbolji rom za sll

Je*ite bik! Uopće sam zaboravio na launchere! Kak sam blesav {#}

Sad sam stavio temu već od ICS-a na njega (štaš, kad jednom probaš ICS, uđe ti u krv :D), pa ću vidit koji će mi launcher najviše pasat :)

13 godina
Dark Prince kaže...

2 godine, T-mobile..

14 godina
neaktivan

mene nezeli povezati na modem pa me zanima dal postoji kakva caka ? ukljucim wi fi i ukucam lozinku i nikako da nece spojiti uwijek mi nazad baci prozor da ukucam lozinku opet... :@ hvala na pomoći

špiljak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
buraz555 kaže...

mene nezeli povezati na modem pa me zanima dal postoji kakva caka ? ukljucim wi fi i ukucam lozinku i nikako da nece spojiti uwijek mi nazad baci prozor da ukucam lozinku opet... :@ hvala na pomoći

Možda krivi WEP/WPA2 ključ?

14 godina
neaktivan

a nije probao sam sve koje pišu po par puta... da nazovem agenta bi mi znao pomoći ? 

špiljak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mi mozes postepeno reci od pocetka do kraja kud moram ic mozda ja krivo radim ili nešto slično jer to nebi trebao biti problem uwijek sam se spajao na swoj modem ostalim uređajima

špiljak
14 godina
buraz555 kaže...

mi mozes postepeno reci od pocetka do kraja kud moram ic mozda ja krivo radim ili nešto slično jer to nebi trebao biti problem uwijek sam se spajao na swoj modem ostalim uređajima

Kao prWo, nemoj mi tu pisati kao fejs populacija... Nećeš daleko dogurati na IT forumu na taj način.

Back to topic.
Ako kažeš da si se spajao, onda je na modemu uključen Wi-Fi.
Odi u Postavke>Bežićno i mreže> Wi-Fi.
Tamo bi trebalo biti nešto da uključiš Wlan. Onda bi ti trebao pokazati

da traži nove Wlan pristupne točke, nakon što ti nađe, to bi trebalo biti to.

Nemam oficijalni ROM Androida pa se ne sjećam, ali koliko me sjećanje služi, nije neka mudrolija. 

14 godina
neaktivan

znam pa tako sam i učinio i nece...... neznam uvijek me na lozinki opet izbaci kaže odspojeno i opet onaj prozor da ubacim lozinku...nekuzim?!  al svejedno hvala

špiljak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dark Prince kaže...

bilo kod kojeg operatera garancija je 24 mjeseca ili ako negdje drugdje kupujes u hrvatskoj takodjer garancija je 24 mjeseca od europatrade-a. Jer je on generalni zastupnik za samsung. Ako imas 6 mjeseci onda si vjerojatno uzeo uredjaj preko oglasnika ili nekako na divlje pa imas privatnu neku garanciju..

14 godina
buraz555 kaže...

znam pa tako sam i učinio i nece...... neznam uvijek me na lozinki opet izbaci kaže odspojeno i opet onaj prozor da ubacim lozinku...nekuzim?!  al svejedno hvala

vjerojatno ti onda ne valja lozinka

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
buraz555 kaže...

vjerojatno ti onda ne valja lozinka

EAP možda ili MAC restrikcija...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Kako ste instalirali ikone koje ste skinuli s MIUI stranice?
Skidajući kroz Theme manager, tri dana skida -.- 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Imam pitanje. Ako skinem neku aplikaciju s interneta (koja se placa u Android Marketu) i stavim ju na SGS II (ili neki drugi Android), hoce li ona raditi ili ga prvo trebam nekako otkljucati?

iPhone user. Hasta la victoria siempre.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 16:19 (piksic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice