Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.292.828
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
GrimReaperKC kaže...

Stigla mi jucer nova baterija.

2 dana koristim mob i testiram.. vise nema onog crashanja, sve super radi :)

Osjeti se bas kak se baterija dosta sporije prazni.. Inace sam dolazio s posla na 50%,danas je bilo 70%.

Ako si zadovoljan s baterijom mogao si stavit i link da drugi mogu kupiti ako im zatreba.

15 godina
neaktivan
salesale kaže...
bigboy kaže...

@Sale ovaj mod AOSP AppleEmoji od tvog KitKat, jel se moze to instalirat na Neat 5.9? 

mislim da moze

I9100 AOSP NeatROM v3.6

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-i9100-aosp-neatrom-t2603169/post49255556#post49255556

Pokusao sam flashat taj mod ali nista nisam uspio nigdje mi ne prikazuje Emoji smajl

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 11:27 (bigboy).
14 godina
neaktivan
bigboy kaže...
salesale kaže...
bigboy kaže...

@Sale ovaj mod AOSP AppleEmoji od tvog KitKat, jel se moze to instalirat na Neat 5.9? 

mislim da moze

I9100 AOSP NeatROM v3.6

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-i9100-aosp-neatrom-t2603169/post49255556#post49255556

Pokusao sam flashat taj mod ali nista nisam uspio nigdje mi ne prikazuje Emoji smajl

provericu to

I9100 AOSP NeatROM v3.10

15 godina
neaktivan

Dali neko zna kakav je ovo update od 100mg, za Samsung galaxy S2 Plus, sad mi se upravo skida.

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nakon 2 dana na Neat AOSP 3.10 + Gustavo kernel:

ROM je superstabilan. CPU underclock+undervolt napravljen (200-1000 mHz, -50 mV na svaku frekv.), GPU samo underclock. U odnosu na ostale KitKat ROMove, ovaj ima potpuno funkcionalnu kameru (prednju i zadnju - slike i video).
Baterijom zadovoljan. ALI, danas se ipak vraćam na Neat 5.9+Siyah, razlog je tzv. music bug - ringtone je bilo nemoguće namjestiti za dulje vrijeme i uvijek bi se vratila neka default, Google Music i Winamp nekad nisu mogli naći glazbu na kartici, problemi s dialerom (brojevi bi se pojavili tek nakon nekoliko pokušaja), galerijom (Force close, ali samo ponekad i samo za neke slike, naročito ako želim vidjeti pojedinosti (Properties) slike (većinom koje su spremljene na vanjskoj SD kartici) i nisam mogao koristiti WiFi Shoot aplikaciju (koja mi je služila za WiFi direct - iako na AOSP ROMOvima ova aplikacija nekad zna i zakazati potpuno). Iako se ovo sve može svesti samo na jedno - problemi s očitavanjem kartice, ukupan dojam je vrlo dobar, fluidan i stabilan ROM, ali na kraju ipak presuđuju ove sitnice.

P.S. Možda nekom drugom bude radilo sve. Tražio sam po XDA moguće rješenje i nitko ne nudi konkretno. Neki čak nemaju problem uopće, iako svi imamo S2 (i9100), u njih nisu ugrađivane sve iste komponente (od istih proizvođača), tipičan primjer je procesor - prema Dorimanxu postoji 4-5 tipova. Oni koji imaju "Group 2" i "Group 3" imaju manje problema s ovim music bugom ili ih čak nemaju. Moj spada u "Group 4" i nažalost ima ovaj problem.
Neki sugeriraju rješenje poput ovoga: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51400894&postcount=2415 , ali mislim da ipak nije to to.

Ako se odlučite za KitKat, onda odabir pada samo na Neat AOSP 3.10 jer neki nisu bili za "svakodnevnu" uporabu. Probao sam i zadnji Paranoid (BETA), ali od pustog gašenja i FC nisam ga mogao zadržati + prednja kamera nema video. Pacman je stabilan i nema music bug, ali ima ogroman battery drain (20% u sat vremena, bez ikakvog korištenja moba) koji se ne može "popraviti" jer ugrađeni kernel nema opcije za underclock i undervolt a neki drugi kerneli (dorimanx, gustavo, apollo) ne rade na njemu (a kako je krenulo i neće biti podržani). Osim toga, standardni dodaci koji dolaze s njime (tj prije su dolazili) nisu ubačeni - to su opcije za prilagođavanje, teme, Pie, OTA i video prednje kamere ne radi. Dirty Unicorns i Ressurection Remix nisam probao (više ni namjeravam).

Ako netko ima CPU koji spada u neku drugu grupu (moj je 4) i planira staviti KitKat, nek javi dojmove...

Moj PC  
5 0 hvala 5
12 godina

Dali je normalno da kad ugasim uređaj da se baterija i dalje grije.

Ugl mob i baterija je na 70% upalim ga nakon sat-sat i pol i baterija je na 3%.

Možemo upotrebljavati najrazličitija dostignuća tehnologije, no ako su bez srca, nehumana - ostavimo ih po strani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zviznemte kaže...

Dali je normalno da kad ugasim uređaj da se baterija i dalje grije.

Ugl mob i baterija je na 70% upalim ga nakon sat-sat i pol i baterija je na 3%.

Pokušaj s ovim uputama: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/general/tips-best-to-calibrate-s2-battery-t1312273

Ako ne pomogne, vjerojatno je sama baterija problem (nisi napisao koliko je stara baterija). Na e-bayu možeš naći bateriju od 50 do 100 kuna. Neki su naručivali s ovog foruma pa pogledaj prethodne postove za link.

13 godina
neaktivan

Pozdrav,planiram uzeti S2 pa ukoliko neki korisnik ima zelju rijesiti se svoga nek mi posalje PM

Uvjet je samo da je ispravan i da je cijena sto niza,od opreme ne treba imati nista i ocuvanost nije toliko bitna (samo da ekran nije napuknut i to).

Mogu nekome u zamjenu dati HTC Desire HD,DDR3 memoriju,HDD ili novce,dogovorimo se :)
Hvala

http://www.youtube.com/watch?v=w5RHYJrZAnk

3 0 hvala 0
14 godina

Kad-tad je morao doći ovaj dan. {#}

Prije svega, želim upozoriti sve koji su slabije tolerancije, a empatija im nije jača strana da ne čitaju ovaj post.
Hvala!

Stoga, odakle bih trebao početi?

Znam da je u ovoj temi bilo dosta prolaznika, dosta onih kojima je Galaxy SII bio samo prolazna stanica u njihovom smartphone svijetu.

Tako se i meni činilo u početku, prvih nekoliko mjeseci dok se nisam "upoznao" s ovim mobitelom.

Praktički, od samih početaka ove teme do današnjih dana, gotovo sam svakodnevno aktivan i ova tema mi je nazaobilazna stanica u svakodnevnom surfanju forumom.

Od 09. srpnja 2011. kad sam konačno dobio ovaj mobitel i postao ravnopravnim članom ove zajednice, toliko se toga promijenilo.

Od totalnog njuba s upitima "Što je kernel? Što sa modemom? AAA" te sličnim postovima, svakodnevnim flashanjem ROM-ova i kernela, raznih tweakova i .zipova postao sam pravi Android guru.

A u tome mi je uglavnom pomogla ova tema i mnogi članovi. Ako sam iz ijedne teme stekao toliko poznanika te mnogih, usudim se reći prijatelja, onda je to ova.

Najbolja tema valjda u povijesti foruma u Hrvatskoj.

Ovo nije rastanak s vama iako je rastanak sa SII. Uzeo sam novi mobitel - Xiaomi MI3 {#} čiju recenziju (ako vas zanima) možete pročitati ovdje.

Troumio sam se između Nexusa 5, LG G2 ili čekanja Galaxy S5 (fail?) {#}
Svi aktivni znate koliko sam obožavao MIUI. Koliko sam petaka samo postao changelog pokušavajući pridobiti što više MIUI poklonika da MIUI Croatia dobije maha.

SII... Iz dana u dan, mjeseca u mjesec kako su stizali nasljednici, kako su predstavljani novi flagshipovi, ja sam se i dalje divio svom "starom" SII koji je i nakon predstavljanja SIII i dalje bio vrlo visoko rangiran.

Nakon SIV je reputacija malo opala, ali ne i u ovoj temi.

Toliko postova, toliko dana ovdje, nekada kad me uhvatila faza, više vremena u CWM-u nego u samom OS-u.
I sve kako bih pronašao najbolji ROM koji je moguć.

I tako, valjda, usudim se reći mogu reći da ne postoji ROM za S2 koji nisam probao. Ili bar njegovu reviziju/rebrand/redizajn/reinkarnaciju.

Neki su smatrali da sam lud, neki da ću shebat mobitel, a bližnji i okolina su stalno patili jer skoro nikada nisam bio dostupan. 
Ili me nisu mogli dobiti, ili uzalud šalju na Whatsapp ja ne doživljavam i tako dalje.
Ali ja sam uživao, bilo mi je super i zabavljao sam se.

A i uživao sam u djeljenju s vama, svih tih mojih kombinacija ROM-ova i kernela, I/O scheduller opcija i tweakova {#}

Ukratko, hvala puno svima na strpljenju, društvu i svemu što je nastalo u ovoj temi.
Ostajem i dalje aktivan, jer na moju veliku radost, SII je ostao u kući. Predao sam ga mami uz suzu, moram priznat.
Jer, možda opet, smatrajte me bolesnim, ali ja sam se uspio vezati uz stvar, mobitel.
Svašta smo proživjeli zajedno. I kad sam u nekim situacijama bio sam, i sheban, SII je bio tu sa svojim CWM-om koji me uvijek obradovao {#}

Nije neka kvaliteta jer je slikano SIII Mini, a prazne baterije u fotoaparatu. Bit će u temi s reviewom više detalja i slika.

Pozdrav svima!
Živjeli.

p.s. sale sigurno misliš kako sam rekao platiti ćevape, a nisam.

Suđy kad nešto kaže, to i ispuni!

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 17:20 (sudy_freak).
Moj PC  
17 0 hvala 12
15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi danas mi pao mobitel. i puklo ono prednje staklo, dali se to isplati mjenjat mi, dali se uopce može zamjenit. vidio sam da ima na e-bay za 5-6 dolara to staklo samo ne da mi se cekat mjesec dana da to dođe, dali neko zna di se to može kod nas nabavit. evo slike u prilogu kako to sad izgleda.

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kljucno je razumjeti na koji nacin se to mjenja.. To staklo ti je zaljepljeno za digitizer, i znaci da bi g odvojio moras grijati staklo i lagano odljepljivati da ne ostetis digitizer.. Iza toga dolazi ljepljenje novoga, s tim da ako se to napravi i samo jedan pikometar u krivo rcunaj na prasinu i necistoce ispod njega, to je 100%.. Ako imas nekog strucnog tko ti to moze napraviti to onda njemu daj, ako ne nista ne diraj dok ti ne smeta u normalnom funkcioniranju :)

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
simons kaže...

Nakon 2 dana na Neat AOSP 3.10 + Gustavo kernel:

ROM je superstabilan. CPU underclock+undervolt napravljen (200-1000 mHz, -50 mV na svaku frekv.), GPU samo underclock. U odnosu na ostale KitKat ROMove, ovaj ima potpuno funkcionalnu kameru (prednju i zadnju - slike i video).
Baterijom zadovoljan. ALI, danas se ipak vraćam na Neat 5.9+Siyah, razlog je tzv. music bug - ringtone je bilo nemoguće namjestiti za dulje vrijeme i uvijek bi se vratila neka default, Google Music i Winamp nekad nisu mogli naći glazbu na kartici, problemi s dialerom (brojevi bi se pojavili tek nakon nekoliko pokušaja), galerijom (Force close, ali samo ponekad i samo za neke slike, naročito ako želim vidjeti pojedinosti (Properties) slike (većinom koje su spremljene na vanjskoj SD kartici) i nisam mogao koristiti WiFi Shoot aplikaciju (koja mi je služila za WiFi direct - iako na AOSP ROMOvima ova aplikacija nekad zna i zakazati potpuno). Iako se ovo sve može svesti samo na jedno - problemi s očitavanjem kartice, ukupan dojam je vrlo dobar, fluidan i stabilan ROM, ali na kraju ipak presuđuju ove sitnice.

P.S. Možda nekom drugom bude radilo sve. Tražio sam po XDA moguće rješenje i nitko ne nudi konkretno. Neki čak nemaju problem uopće, iako svi imamo S2 (i9100), u njih nisu ugrađivane sve iste komponente (od istih proizvođača), tipičan primjer je procesor - prema Dorimanxu postoji 4-5 tipova. Oni koji imaju "Group 2" i "Group 3" imaju manje problema s ovim music bugom ili ih čak nemaju. Moj spada u "Group 4" i nažalost ima ovaj problem.
Neki sugeriraju rješenje poput ovoga: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51400894&postcount=2415 , ali mislim da ipak nije to to.

Ako se odlučite za KitKat, onda odabir pada samo na Neat AOSP 3.10 jer neki nisu bili za "svakodnevnu" uporabu. Probao sam i zadnji Paranoid (BETA), ali od pustog gašenja i FC nisam ga mogao zadržati + prednja kamera nema video. Pacman je stabilan i nema music bug, ali ima ogroman battery drain (20% u sat vremena, bez ikakvog korištenja moba) koji se ne može "popraviti" jer ugrađeni kernel nema opcije za underclock i undervolt a neki drugi kerneli (dorimanx, gustavo, apollo) ne rade na njemu (a kako je krenulo i neće biti podržani). Osim toga, standardni dodaci koji dolaze s njime (tj prije su dolazili) nisu ubačeni - to su opcije za prilagođavanje, teme, Pie, OTA i video prednje kamere ne radi. Dirty Unicorns i Ressurection Remix nisam probao (više ni namjeravam).

Ako netko ima CPU koji spada u neku drugu grupu (moj je 4) i planira staviti KitKat, nek javi dojmove...

Hvala :)

Problem sa muzikom postoji odavnooo, neko prijavljuje, neko ne. Jednostavno nemam vremena da se pozabavim time a i nadam se da ce ta grupa slim developera resiti to. Ja sam sebi resio tako sto sam ringtone melodiju stavio u system/media/audio/ui i editovao build.prop

Ono sto je kod mene na vrhu liste su modovi koje slim nece ni da pokusa. Tako je bilo sa Clear all, trafic meter, bug-ovi u kameri... Sada mi je prioritet exfat i ntfs

12 godina
neaktivan
salesale kaže...
simons kaže...

Hvala :)

Problem sa muzikom postoji odavnooo, neko prijavljuje, neko ne. Jednostavno nemam vremena da se pozabavim time a i nadam se da ce ta grupa slim developera resiti to. Ja sam sebi resio tako sto sam ringtone melodiju stavio u system/media/audio/ui i editovao build.prop

Ono sto je kod mene na vrhu liste su modovi koje slim nece ni da pokusa. Tako je bilo sa Clear all, trafic meter, bug-ovi u kameri... Sada mi je prioritet exfat i ntfs

Formatiranjem kartice u exFAT problem sa muzikom nestaje, ali se javlja problem sa GPS-om (a neki su prijavili i problem sa recoveryjem)-> Više o tome ima ovdje: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-cyanogenmod-11-t2686887/post51552402#post51552402 . I ja sam probao kopirati ringtone u system/media/audio/ui i nakon toga sam je odabrao u samom izborniku, ali nakon restarta je opet nije moglo pronaći. Nekako imam dojam da će ovaj problem prije biti riješen od strane developera Omni ROM-a jer jedan od pokretača projekta (Entropy512) navodno pretpostavlja o čemu se točno radi (ali jer je zauzet privatno nije stigao poraditi na tome). Ne mogu sada pronaći gdje sam vidio, ali neki su formatirali cijelu karticu u ext4 (da, dobro vidite u ext4) i riješili problem GPS-a i muzike, ali valjda je nakon toga Recovery bio neupotrebljiv pa su morali vraćati na FAT.
Nisam više u toku što se događa s KitKat-om, vratio sam se na Neat 5.9 i mislim ga zadržati sve dok imam SGS2... Sale hvala na velikoj podršci i razvoju ROM-ova za naš SGS2....

13 godina

Ekipa, Sale, koliko je Neat 5.9 stabilan i bez bugova? Treba mi nesto a da nije stock firmware, sto cu flashati tipa danas, i da kad flasham svako daljnje cackanje je zavrsilo i da ce mob perfektno raditi minimalno narednih godinu dana.. Trenutno je gore Neat 5.8, ali je u zadnje vrijeme poceo jako zezati, i planiram napraviti clean instal i podvuci crtu i rastati se s njime..

Predajem ga uskoro u sestrine ruke i onda mi treba nesto sto stabilnije, sa sto boljim trajanjem baterije i bez potrebnih korekcija svako malo, jer ona prelazi s dumbPhonea na Androd prvi puta..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 10:48 (majdo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
majdo kaže...

Ekipa, Sale, koliko je Neat 5.9 stabilan i bez bugova? Treba mi nesto a da nije stock firmware, sto cu flashati tipa danas, i da kad flasham svako daljnje cackanje je zavrsilo i da ce mob perfektno raditi minimalno narednih godinu dana.. Trenutno je gore Neat 5.8, ali je u zadnje vrijeme poceo jako zezati, i planiram napraviti clean instal i podvuci crtu i rastati se s njime..

Predajem ga uskoro u sestrine ruke i onda mi treba nesto sto stabilnije, sa sto boljim trajanjem baterije i bez potrebnih korekcija svako malo, jer ona prelazi s dumbPhonea na Androd prvi puta..

Ja ti imam OMEGU 24 od kad je izašla i stvarno ništ ne zeza, niti šteka, baterija po 2-3 dana uz malo slabije korišenje, redovito prek 2h screena, većinom po danu.

Probal sam i Neat, ali mi se nije svidio, izgledom i nešto je bilo zezalo, pa mi je ovo stvarno najbolje kaj sam probao do sad..

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 10:56 (Schweini7).
12 godina
Eksperiment s mobitelom (hlađenje mobitela)

Kako vam se čini ovo moje?

Možemo upotrebljavati najrazličitija dostignuća tehnologije, no ako su bez srca, nehumana - ostavimo ih po strani.
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
zviznemte kaže...

Razumijem da je kriza, da ljudi nemaju posla ni novaca - ali kažeš dok skupiš novca?! Recimo da nemaš ništa od navedenih "dijelova", ali baterije, maska i recimo mali elektromotorić će te izaći 30+ kuna (i svoje dragocjeno vrijeme uračunaj). Na ebayu naruči neku zamjensku, najobičniju bateriju, poput ove: http://www.ebay.com/itm/1pcs-1650mAh-Phone-Battery-Replacement-For-Samsung-Galaxy-S2-SII-i9100-YB-/271420832892?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item3f31f13c7c , i uzmimo da je dolar 6 kn, dakle izaći će te 30 kn (niti toliko). Uštedjet ćeš živce i barem će ti mob biti funkcionalan. Ne razumijem tvoju ideju sve i da to napraviš savršeno - koliko će to izgledati debelo (mob+maska+elektromotor+propeler+ baterija)?? Hoćeš li ga moći staviti u džep a da sve to i dalje radi?? Sorry, ne mogu zamisliti mob s ventilatorom, koliko kod to bilo "revolucionarno"...

14 godina
neaktivan
majdo kaže...

Pozdrav. Mislim da v5.9 nema bas nijedan bag, a i ako ima niko nije primetio a trenutno ga koristi:

[IMG]http://i60.tinypic.com/29mx2sl.jpg[/IMG]

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 23:13 (salesale).
11 godina
neaktivan
F10 kaže...

Pozdrav svima,

imam problem sa polovnim i9100.

Došao iz austrije i imam učestali SoD(sleep of death),tj mob ode na deep sleep i nekada se neda probudit (samo 10 sec power botuna ili vadit bateriju).

Ako me tada netko nazove,mobitel je dostupan ali u mene ne zvoni.Mobitel bude zagrijan znaci cpu radi.

Rečeno mi je da je mozda kernel mozda modem a mozda i loše zalemljen čip jer na blagi udarac ekran zabijeli i onda na crte pocrni,kao da je lcd izgubio napajanje pa se gasi ali ostane u deep sleepu.

Ako je neko imao slicna iskustva nek se javi :)

Jos sam htio jednu informaciju.Htio bi provjerenu kombinaciju (na drugom i9100 imam identicnu kombinaciju kernela i baseband) za koji znam da radi ako je u pitanju software.

http://androidromupdate.com/2013/02/08/install-i9100xwlsd-i9100xxls8-upgrade-on-samsung-galaxy-s2-gt-i9100-official-android-4-1-2-jelly-bean/

Zanima me da  li cu ovim koracima u linku poviše flashat i kernel i modem zajedno sa svime ili  cu ih morat posebno mijenjat?

Zahvaljujem i ako nepomognete :D

OK znaci ovo je bila situacija prije 2 mj.

Odnia sam ga u samsungov servis i napravili su fullwipe i njihov originalni rom su stavili jer su tvrdili da je najvjerojatnije do toga + nanovo zalemljen krug napajanja lcd-a da se otkloni i ta mogucnost uzroka problema.

Nazalost nije pomoglo, kazu da je 99.9% PCB sta znaci da moran negdi nabavit polovnu maticnu pa zaminit,ja se nadam da je do toga.

da li je na maticnoj defeniran storage (16gb) i sim-unlock ili je to negdje drugdje po mobitelu. da nebi sad uzea maticnu iz njemacke a onda mi zakljucano na neku njihovu mrezu?

13 godina

I da je zakljucan to ti ne treba predstavljati problem, unlock se rijesi u svega 3 min cackanja.. Tako da.. Najbitnije je naci potpuno ispravnu maticnu, e to je lutrija ako kupujes od nekog tko je sam nestrucno rastavljao (razvalio) mob..

14 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

kakvo je trajanje baterije u odnosu na NeatRom v5.9 ?

14 godina

Apolo dobio update!

14 godina
neaktivan
cuglin kaže...

kakvo je trajanje baterije u odnosu na NeatRom v5.9 ?

kod mene odlicno

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51840067&postcount=3952

nemam nista od appsa instalirano

15 godina
neaktivan

Pozdrav. Kumu mi se pokvario ekran na S2, mobitel se normalno upali, čuju se zvukovi ali slike nema. Problem je što mu je na mobitelu ostalo puno bitnih brojeva koji nisu na SIM kartici. Dali je moguće nekako vratiti te kontakte?

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

na mobu mi je neat 5.6 i htio bih staviti 5.9 ali bih prije toga htio formatirat internal sd card, kada odem pod settings-stroage-format i stisnem to on počne s unmountanjem i formatiranjem i kad to napravi opet imam sve datoteke dakle ništa nije formatiro, odem u recovery i formatiram emmc al ni to ništa ne formatira. kako da ja sad formatiram internal sd card?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Matoje kaže...

na mobu mi je neat 5.6 i htio bih staviti 5.9 ali bih prije toga htio formatirat internal sd card, kada odem pod settings-stroage-format i stisnem to on počne s unmountanjem i formatiranjem i kad to napravi opet imam sve datoteke dakle ništa nije formatiro, odem u recovery i formatiram emmc al ni to ništa ne formatira. kako da ja sad formatiram internal sd card?

Formatiraj preko PC-a.

14 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
Matoje kaže...

Formatiraj preko PC-a.

ili preko recovery

16 godina

uspio sam sve srediti i stavio neat 5.9 ali sam se zezno i zaboravio staviti s planner widget. jel bih to mogao naknadno staviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

flesuj ovo bez wipe

http://d-h.st/Lhu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice