Možete flashati sve odjednom:
- gapps pico / nano => razlika između pico/nano NAPOMENA: nemojte stavljati druge verzije jer morate flashati PIT
- SuperSU 2.44
EDIT: DISABLE NUPLAYER in settings>dev options to get gallery video working
Možete flashati sve odjednom:
EDIT: DISABLE NUPLAYER in settings>dev options to get gallery video working
Ako želite detaljno pregledati što vam troši bateriju, isprobajte
xda člana chamonix, prije koji dan izašao final build
ima neko neke lite gaaps tipa samo google play ili tako nesto za saletov rom I9100 AOSP NeatROM v8.0st (4.4.4)
Zna li tko kako dodati Mono sound widget na NeatROM v8.0st (4.4.4)?
Ne vidim nista u Accessibility opcijama u vezi mono outputa
ima neko neke lite gaaps tipa samo google play ili tako nesto za saletov rom I9100 AOSP NeatROM v8.0st (4.4.4)
Flashanje sve odjednom (ne trebate raditi reboot recovery-a):
Flashanje sve odjednom (ne trebate raditi reboot recovery-a):
Zanima me da li ima kakav Stock Keyboard sa Emoji-ma da se skine ili da li se mogu ubacit samo Emoji u Stock keyboard? imam NeatRom 6.4...jel na Play-u mi se ni jedan Keyboard ne svidja
Zanima me da li ima kakav Stock Keyboard sa Emoji-ma da se skine ili da li se mogu ubacit samo Emoji u Stock keyboard? imam NeatRom 6.4...jel na Play-u mi se ni jedan Keyboard ne svidja
Stock Google tipkovnica s Lollipopa.
Izvoli
Izašao RESURRECTION REMIX LP [5.3.2]
Flashanje sve odjednom (ne trebate prvo podići sustav te ponovno u recovery da bi uradili flash dalje):
Da vam se pokaže tipkovnica:
Settings - Language and Input - Current Keyboard - turn on "Hardware : Show input method"
Pozdrav, zanima me da li je bolji izbor Galaxy S2 ili IPhone 4? Koristio bih mobitel za internet(vijesti, facebook, hangouts, mail, forumi...) i zanima me koji ima bolju kameru?
Pozdrav, zanima me da li je bolji izbor Galaxy S2 ili IPhone 4? Koristio bih mobitel za internet(vijesti, facebook, hangouts, mail, forumi...) i zanima me koji ima bolju kameru?
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/pomoc-odabiru-mobitela/101079.aspx
Imam custom rom : NeatRom 6.4 (android 4.1.2.), davno sam to flasho i sad u zadnje vrijeme mobitel postaje sve sporiji i sporiji (nemam uopće puno appova, mob je čist). Jel može netko preporučit neki stabilan i brz ROM za galaxy S2 ?
Zanima me isto što i ANgryBirda, meni mobilni internet zeza, npr. kad ga upalim pojave se 2x strelice gore, ali internet zapravo tek nakon 30-tak sekundi proradi.. dal iej to problem sa facebook aplikaciojom ili kernelom ili čim? imam zadnji apolo kernel regular
Pošto je RR 5.3.2 bio FAIL od ROM-a, verzija 5.3.3 je puno bolja :)
Izašao RESURRECTION REMIX LP [5.3.3]
Flashanje sve odjednom (ne trebate prvo podići sustav te ponovno u recovery da bi uradili flash dalje):
Settings - Language and Input - Current Keyboard - turn on "Hardware : Show input method"
Također možete i staviti mnoštvo CM12 tema:
Official MEGA CM12 Theme Engine Thread [178 Themes] [02/03/15]
Izašao RESURRECTION REMIX LP [5.3.4]
Flashanje sve odjednom (ne treba
te prvo podići sustav te ponovno u recovery da bi uradili flash dalje):
Official MEGA CM12 Theme Engine Thread [178 Themes] [02/03/15]
@Najbrži jesi mozda probao kako radi ovo http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-brickbug-aftermath-speeding-t2843238?
@Najbrži jesi mozda probao kako radi ovo http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-brickbug-aftermath-speeding-t2843238?
Nisam, još. Budem pogledao danas te možda probam.
Imam problem sa s2
ako upalim wifi na 40 posto baterije telefon mi se ugasi i nemo gi ga upaliti sve do ga ne ustekam na punjac i onda pise da je na bateri 0 posto baterije.
I pokusavo sam i da nepalim wifi na 40 posto ali i opet se ugasi na 31 posto baterije.
Mozemi itko reci sta je sa telefonom.
Imam problem sa s2
ako upalim wifi na 40 posto baterije telefon mi se ugasi i nemo gi ga upaliti sve do ga ne ustekam na punjac i onda pise da je na bateri 0 posto baterije.
I pokusavo sam i da ne palim wifi na 40 posto ali i ptet se ugasi na 31 posto baterije
Imam problem sa s2
I pokusavo sam i da ne palim wifi na 40 posto ali i ptet se ugasi na 31 posto baterije
Starost baterije? Vjerovatno je odradilo svoje te je "neispravno".
Meni na RR 5.3.4 traje više od 1 dan.
ali kad ja ostavim wifi upaljen do 40 posto baterije pocnemi ekran da blica i onda se tel ugasi.
ok druze onda cu kupiti drugu bateriju pa cu vidjeti ocel se gasiti.
hvala za odgovoru na pitanje
druze bio su u pravi baterija je bila neispravna,kupijo sam novu bateriju i sad se ne gasi
imam jos mali problem sa tel grijemi se tel kad igram igre zato i to puno
to je normalno da se tel. grije ako igras malo zahtjevnije igre
ok hvala
Izašao RESURRECTION REMIX LP [5.3.5]
Flashanje sve odjednom!
Sta mislite koliko trenutno vrijedi mobitel? Da li da ga dam za 75 eura, fino je ocuvan ?
Neznam kolko vrijedi, mislim da oko 500-700kn. Mob je pregazilo vrijeme, osjetio sam to kad sam presao na note 4.
Odnosno, kad sam sad naucen na note 4 pa uzmem s2 u ruke,izgleda ko jeftina igrackica :D
Ja ga nedam, ipak je to kultni model. Sluzi mi za navigaciju, te se igram s romovima i kernelima na njemu
Sta mislite koliko trenutno vrijedi mobitel? Da li da ga dam za 75 eura, fino je ocuvan ?
Dobra ponuda, prodao bih ga na tvome mjestu. Svakako mislim i svoj prodati. Cijena će padati i dalje.
Neznam kolko vrijedi, mislim da oko 500-700kn. Mob je pregazilo vrijeme.
Upravo tako.