Samsung Galaxy S+

poruka: 78
|
čitano: 18.921
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S+
ivan7 kaže...

da li ovaj mob ima mogucnost hrvatskog izbornika?

Naravno

Dinamo živi vječno
15 godina

hvala.. treba li naknadno instalirat ili vec ima u sebi?

14 godina
protjeran
ivan7 kaže...

hvala.. treba li naknadno instalirat ili vec ima u sebi?

Ima u sebi, pa nije Hrvatska ipak tolika prčvara da mob nemože imati hrv. izbornik šta ti je? Pa i veliki iPhone ga je odmah imao

Dinamo živi vječno
15 godina

gledao sam malo po netu al jos nisam skuzio kako se skidaju aplikacije za ovaj mobitel.. Novi sam u ovome pa nemojte zamjerit.

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S+

Pozdrav, imam samsung galaxy s + tjedana dana i baterija mi je do sad držala 1 dan.

Sada se počela prazniti preko noći?! 

Jel ima još netko problema sa baterijom?

0 0 hvala 0
14 godina
ivan7 kaže...

gledao sam malo po netu al jos nisam skuzio kako se skidaju aplikacije za ovaj mobitel.. Novi sam u ovome pa nemojte zamjerit.

preko android marketa kojeg imaš predinstaliranog na uređaju, vrlo se lako skuži.

što se tiče baterije... treba ju do kraja isprazniti i do kraja napuniti i to ponoviti barem 3-4 puta. meni drži cca 4-5 dana.

EDIT: možda i u pozadini rade neki procesi koji dodatno troše bateriju, isključiš ih. plus WiFi, ako je stalno uključen, puno troši bateriju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 20:47 (Cican).
15 godina

da li se to naplacuje,  i ako je ima li negdje za besplatno skinit?

14 godina
neaktivan
ivan7 kaže...

da li se to naplacuje,  i ako je ima li negdje za besplatno skinit?

Na marketu imaš besplatne, i one koje se naplaćuju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 23:25 (mario1990).
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S+

bateriju sam pravilo praznio (do kraja) i punio... nema procesa u pozadini instalirao sam appkill

preko noći mi se mob sa pune baterije, u standby isprazni i ujutro ga moram ponovno puniti...još ću ga danas probati napuniti i vdjeti inače ga nosim na servis. 

mobitel je tj. dana star.

0 0 hvala 0
16 godina
brokeman kaže...

bateriju sam pravilo praznio (do kraja) i punio... nema procesa u pozadini instalirao sam appkill

preko noći mi se mob sa pune baterije, u standby isprazni i ujutro ga moram ponovno puniti...još ću ga danas probati napuniti i vdjeti inače ga nosim na servis. 

mobitel je tj. dana star.

A zašto ga ne puniš preko noći i ujutro ga makneš sa punjača kada je na 100% baterija?

I rather like the restless nights
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S+

bok kupio sam samsung s+ ijel mi neko može pomoć kako da se spojim s računalom pošto nisam dobio instalacijski disksa mobitelom

fgdg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S+

Pozdrav, jedan sam od rijetkih koji su uspjeli dobiti s+, mob je fenomenalni, prezadovoljan sam i nije teški za skužiti, btw, nikakva uputstva ili priručnik ne dolazi sa mobom.

za komunkaciju sa pc-om služi program Kies Air....

...live long and prosper...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slažem se sa bladeup-om, puni ga preko noći! meni traje oko 3-4 dana, ali ga gasim preko noci, a da ne gasim oko 2 dana. Što je i dobar rezultat a direktno ovisi koliko ga koristiš i za šta...

Surfanje, wifi, stalno upaljeni ekran...to ždere bateriju.

U postavkama ima za uključiti štednju baterije, i ima opciju automatsko osvjetljenje opet za štednju....

firmware 2.3.5

...live long and prosper...
14 godina
protjeran
hrvica kaže...

Pozdrav, jedan sam od rijetkih koji su uspjeli dobiti s+, mob je fenomenalni, prezadovoljan sam i nije teški za skužiti, btw, nikakva uputstva ili priručnik ne dolazi sa mobom.

za komunkaciju sa pc-om služi program Kies Air....

Ma malo reć fenomenalan, mobitelčina, supeer sam zadovoljan,a Kies koristim svake prijestupne. Sviđa mi se što nema apsolutno nikakvih otključavanja,  nemoraš ni na kakav način  sređivati krekirane app da ti rade (samo ih instalirašš u sekundi kao da si kupio), potpuna sloboda rada, nikakvih komplikacija apsolutno nema. Eh btw upravo sam si instalirao ovo i moram reći da je fantastična stvar. Mob mi je sad svemirski haha   

Dinamo živi vječno
12 godina

Sto se tice baterije, nije mi bas normalno, bar tak mislim, da kad se napuni mob na 100%, cim ga iskljucim iz uticnice, baterija mu padne na 99%. Ne kuzim u cemu je stvar... Da ga ispraznim do kraja, da se vise ne moze ukljuciti pa da onda probam napuniti do kraja?

14 godina
Samsung Galaxy S+

a koristiš znači onaj app killer gdje prikazuje i status baterije jel? ja sam to obrisao, imao sam osjećaj da ždere puno ram-a i usporava malo mobitel. nemoj se na to previše oslanjati.

imaš klasični "task manager" (upravljanje ako imaš HR izbornik) i tu jednostavno kill-aš pozadinske procese.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy S+

@ kora

Koristio sam SPB jos na Windows Mobile i bila je odlicna stvar, ali nisam jos isprobao na Androidu posto mi je i ovako sve lijepo organizirano no mozda ga i isprobam, ali me zanima koliko ti brze trosi bateriju.

Prije par dana mi je na neku foru baterija trajala tri dana, sto mi je rekord posto mi inace traje max dva dana jer stalno nesto radim, wlan je ukljucen 24/7.

Koje sve programe imate jos gore instalirane, a da su korisni?

Evo sta ja koristim:

IMDb

Facebook

Twitter

MSN Massenger

WhatsApp

Tapatalk

Evernote

Barcode Scanner

Adobe Reader

Google translate

ASTRO File manager

World News

BugDroid 

Dnevnik.hr

Vecernji list Lite

24sata

Kako maknit precace iz "Aplikacije" desktopa?

Ako ih hocu maknit onda mi ih naravno brise pa dali postoji nacin da maknem samo te precace posto mi uskoro nece biti dosta ta cetiri deska, a i ne svida mi se sto mi je tamo sve izlistano?

Da, znam kako maknit precace sa home page-a, ali ih ne mogu maknit iz aplikacija (onaj dio gdje su samo cetiri desktopa).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
win32 kaže...

@ kora

Koristio sam SPB jos na Windows Mobile i bila je odlicna stvar, ali nisam jos isprobao na Androidu posto mi je i ovako sve lijepo organizirano no mozda ga i isprobam, ali me zanima koliko ti brze trosi bateriju.

Prije par dana mi je na neku foru baterija trajala tri dana, sto mi je rekord posto mi inace traje max dva dana jer stalno nesto radim, wlan je ukljucen 24/7.

Koje sve programe imate jos gore instalirane, a da su korisni?

Evo sta ja koristim:

IMDb

Facebook

Twitter

MSN Massenger

WhatsApp

Tapatalk

Evernote

Barcode Scanner

Adobe Reader

Google translate

ASTRO File manager

World News

BugDroid 

Dnevnik.hr

Vecernji list Lite

24sata

Kako maknit precace iz "Aplikacije" desktopa?

Ako ih hocu maknit onda mi ih naravno brise pa dali postoji nacin da maknem samo te precace posto mi uskoro nece biti dosta ta cetiri deska, a i ne svida mi se sto mi je tamo sve izlistano?

Da, znam kako maknit precace sa home page-a, ali ih ne mogu maknit iz aplikacija (onaj dio gdje su samo cetiri desktopa).

Ma i men uzima brzo bateriju ali ne recimo toliko brzo koliko i pozadinska animacija! To je pijavica jbt! Sad se nemogu prebacit sa Shella na android OS natrag jer mi se Home Switcher ruši kad god hoću da postavim android kao default sučelje, izgleda da ću morati obrisati Switcher ili SHell, ili čekati da mi dojadi SHell. Koristim naravno Facebook, msn, IMDb, File Manager........sve sa AppPlaneta ili BlackMarta.......zašto bih plaćao nešto ako mogu dobiti besplatno? :) Npr ovaj Shell košta u Marketu 14 dolara a ja ga lijepo skinuo for free :)

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 9:36 (Kora).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice