Samsung Galaxy Note 3 NEO

poruka: 9
|
čitano: 4.571
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

za sve one koji se ne mogu odlučiti između Note 2 i Note 3 zbog cijene, moći će uskoro dobiti malo bolji mob od Note 2 za malko više novaca
http://www.svijet-androida.com/09/01/2014/galaxy-note-3-neo/ 

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy Note 3 NEO

Ne znam da citiram Mamića ili što, al 50000 sličnih modela uređaja istog proizvođača mi nikad nije leglo niti neće. Ne volim takav kaos i gotovo, a automatski to i znači da 90% tih uređaja update ne bude vidjelo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 17:47 (lllnuclearlll).
17 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Ne znam da citiram Mamića ili što, al 50000 sličnih modela uređaja istog proizvođača mi nikad nije leglo niti neće. Ne volim takav kaos i gotovo, a automatski to i znači da 90% tih uređaja update ne bude vidjelo.

Ma daj, kome treba update pored XDA

Trenutno vozim KITKAT sa ART runtime-om na i9000. Dakle uredjaj jos nije umro, i bolje je sto sam instalirao taj ROM neko neki bloatwareovan od samsung-a. Naravno mozes ga stripovati ali ja hocu out of the box savrsenstvo.

Ovo KITKAT sa ART runtime-om je ipak za sada nedovoljno ispeglano. Treba cekati jos bar 2 mjeseca da veci broj bugova rijese.

4.3.1 Slimbean FTW, 182 dpi i sve ostalo

It's so deep how can you be so shallow
17 godina
dejson kaže...

Ma daj, kome treba update pored XDA

Nekom tko se ne razumije toliko u rootanje/flashanje itd. a koristio bi nove funkcije koje nude nove verzije OSa.

A netko želi jednostavno imati original software.

Što se tiče ove "raznovrsnosti" uređaja mislim da bi Samsungu u punudi bilo čist dosta 4 telefona godišnje...

Galaxy S serija

Galaxy Note serija

Galaxy S Mini serija

Galaxy Ace serija kao entry uređaji

A ovo sve dalje što oni rade je po meni bezveze i glupo, al očito im ide zarada i na ovom ostalom... Eto recimo čemu onaj Galaxy J? Telefon je jači od S4, a zar S4 nebi trebao biti flagship i najjači model? Nema mi to smisla baš, al pretpostavljam da su nečim htjeli konkurirati LGu dok ne izađu s S5...

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 17:32 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan

imam jedno pitanje u vezi note 3.....kolega donio iz amerike tajmodel...i mogu dobt za solidne pare...kad se otkodira jel će radit na našim mrežama??? Jer znam da neki modeli ne podržavaju naše frekvencije itd... hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Migi86 kaže...

imam jedno pitanje u vezi note 3.....kolega donio iz amerike tajmodel...i mogu dobt za solidne pare...kad se otkodira jel će radit na našim mrežama??? Jer znam da neki modeli ne podržavaju naše frekvencije itd... hvala

Fulao si temu. Zavisi koji je model, možeš ovdje provjeriti na temelju modela kojeg trebaš znat:

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_3-5665.php

14 godina
neaktivan

nisam našao mjesto na koje da pišem...a neće mi se radi tog otvarat novu....jel mi možeš molim te napisat koji od tih budu radili kod nas? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kupio note 3 neo u njemačkoj. Nisam siguran jeli ga ima još u hrvatskoj. Sve u svemu sam zadovoljan s mobitelon. Odlična slika, velik ekran, tanak i profinjen. Ako želiš bit faca u društvu, kupuj si novi note3 neo! ;=P

Šalu na stranu, meni je super mobitel, vjerojatno jer nisan nisam imao smartphone prije. Koštao me 339€

0 0 hvala 0
11 godina

Razmišljam nabaviti ovaj model, kakva su iskustva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice