S. Galaxy S2 otisla Maticna- Gdje popraviti/kupiti

poruka: 10
|
čitano: 7.290
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dakle, otisla je maticna jer je nekako dospjela voda u njega, napominjem da nije pao u vodu niti je bilo sta proliveno po njemu. Decki i curice iz servisa su rastavili mob i cim su vidjeli hrđu odmah su mi otpisali garanciju s obrazlozenjem da je sigurno bio u vodi...o.0

Toliko o poslovnosti u hrvatskoj.

Mene sad zanima gdje popraviti mob i dali je moguce da se negdje nadje rabljeni dio? po internetu sam vidio da je cijena 1650 kn za novu plocu a to nije prihvatljiva cijena s obzirom da na njuskalu se cijeli mob prodaje za 350 kn vise...

Nadalje, dali je moguce da servis nekako stisnem i prisilim da mi oni to poprave jer, ponavljam, mobitel NIKADA nije bio u vodi i nikada nije zaliven tekucinom ni bilo cime drugim.

Hvala na svim odgovorima.

:)

Ps. novi sam tu pa se ispricavam ako tema nije na pravom mjestu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: S. Galaxy S2 otisla Maticna- Gdje popraviti/ku
Moguće da nije bio ispod vode, ali da li je moguće da je bio izložen pari?
13 godina
neaktivan
Moraš biti spreman ako te tamo opkole pitanjima
17 godina
odjavljen

Ovdje je ploča 29$, ne znam gdje si ti vidio za 1650 kn: LINK

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 11:05 (Kordy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

To bi bilo odlicno, ali skeptican sam ipak. Hoce li se promijeniti brzina, kakav je procesor gore ili se proc stavlja sa stare na ovu. nije mi isto ako imam brzi mob ili kineskog puza.

Inace mob je cuvan i pazen, jedini izvor vlage je znoj sa glave kad bi pricao na njega. A zbog toga se pokvario nije sigurno.

13 godina
neaktivan

Nema ti na ebayu matične ispod 60 dolara a i to je rijetkost. To je samo podloga njena. Trebaš na to lemiti i stavljati sve komponente tako da ništa od toga. Kupiš na njuškalu za 300-600 kn rabljenu kad uleti. :)

16 godina
moderator
Kordy kaže...

Ovdje je ploča 166.19 HRK (29$), ne znam gdje si ti vidio za 1650 kn: LINK

A ti ćeš mu čipove prelemiti sa stare na novu? {#}

"This is not a complete board which is not for direct replacemen. Relocate IC chips to this board. Soldering is required"

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
13 godina
neaktivan
Milessa kaže...

Nema ti na ebayu matične ispod 60 dolara a i to je rijetkost. To je samo podloga njena. Trebaš na to lemiti i stavljati sve komponente tako da ništa od toga. Kupiš na njuškalu za 300-600 kn rabljenu kad uleti. :)

A kada to uleti, pa morao bi biti na njuški stalno ?

Ne isplati se popravljati ako je iznad 600,00 kn matićna nego kupiti za tu lovu drugi mobitel ili još malo dodati i kupiti nešto. Znam da neće S2 ali ...

Poželjno je stisnuti HVALA
16 godina
moderator

Eventualno ako naleti neki s razbijenim ekranom, pa onda samo to zamijenit...

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo samo jedan update, probao sam sinoc napujniti mob(ne znam koliko je napunjena ili da li je uopce napunjena) i jedino sto sam dobio je da se mob jako zagrijao u gornjem dijelu a baterija je u potpunosti hladna. Jel to znaci da je bas maticna otisla i da nis drugo nije vjerojatno?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice