Promet u MB preko mobilnih uređaja

poruka: 5
|
čitano: 2.785
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Namjera mi je kupiti BlackBerry uređaj odnosno neku od opcija koje nudi T Mobile ili VipNet za BB ili mozda samo opciju za Internet  promet  na nekom od mobilnih uredjaja.

Interesira me Vasa praksa u koristenju mobilnih uredjaja za Internet promet odnosno koliko MB ili GB napravite prometa sa iPhone-om ili BB uredjajima.

Koliko mi se isplati uzeti opciju u T Mobile sa 2GB prometa  odnosno koliko Vi napravite Internet prometa u raznim kombinacijam koristenja i koliko je to moguce izvesti sa koristenjem raznih mobilnih uredjaja.

Recimo imate BlackBerry uredjaj a koji ima flat surf i primanje i slanje emaila i jos 1GB prometa  i sad koliko realno napravite Internet prometa ili neki od mobilnih uredjaja a koji nemaju full tipkovnicu koliko je moguce realno napraviti Internet prometa ako moras za svaki uneseni znak pritisnuti tipku do tri puta .

Uvijek Vaš nikad svoj.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

giga prometa ti je i previše samo za mail...

ja imam vipov surf od 10MB za gmail i msn i to mi potraje mj dana (ono ajde recimo mj dana sa zadrškom)

ali ako misliš surfat po stranicama, e onda ti je giga tako tako okay... al i nije... lol

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Promet u MB preko mobilnih uređaja

Pa recimo da planiram kupiti BlackBerry Storm 9500 iz razloga sta imam u cijeni od 91kn +50kn (za neku govornu tarifu) besplatno surfanje i slanje i primanje emaila i 1 GB prometa kojeg mogu iskorisiti za kad mi zatreba u samom uređaju za recimo pogledati neki stream matrijal ili downloadati nesto i kad mi nema Interneta doma iz nekog razloga da mi bude kao modem i ima jedan fora da za surfanje na kucnom kompu nemoras nista trositi od tih ukljucenih 1GB prometa.

Sve  se mislim da ga uzmem samo radi navedenog jer bi mi to bila kao neka opcija BILO KUDA INTERNET SVUDA.

Uvijek Vaš nikad svoj.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 2:23 (Mentor).
17 godina
neaktivan
Mentor kaže...

besplatno surfanje i slanje i primanje emaila i 1 GB prometa kojeg mogu iskorisiti za kad mi zatreba

Sve  se mislim da ga uzmem samo radi navedenog jer bi mi to bila kao neka opcija BILO KUDA INTERNET SVUDA.

ne razumijem ovo prvo.... kako se može imat BESPLATNO surfanje i 1GB prometa????? lol

a ovo drugo... BILO KUDA INTERNET TAMO GDJE IMA SIGNALA lol 
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
17 godina
neaktivan

Znaci u cijenu od 91kn je ukljuceno surfanje Internetom,slanje i primanje emaila neograniceno zato sta se sav takav promet preusmjerava na APN od BlackBerry-a a ako zelis recimo pogledati na Internetu YouTube ili ako ces BB korisiti kao modem za stolno racunalo onda moras trositi 1GB prometa koji je isto ukljucen u navedenu cijenu samo onda promet radis preko APN-a od VIP-a.

BILO KUDA INTERNET SVUDA  a cuj u nekoj zabiti je dobar i gprs signal ako nema 3G ipak sva ta cuda tehnike ti i netrebaju kad si negdje  daleko od svega npr. na Antartiku :)

Uvijek Vaš nikad svoj.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice