Produljenjem ugovora u tele2 do htc one X

poruka: 1
|
čitano: 2.173
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Produljenjem ugovora u tele2 do htc one X

Za tjedan dva bi one X mogao stići u tele2. Ja sam u 7 mjesecu prošle godine uzeo htc desire po sniženoj cijeni uz ugovorenu pretplatu 24 mjeseca (200 kn). Mobitel sam otplatio u roku 6 mjeseci (mislim da je bio tada oko 1800,00 + -). To je bila kao snižena cijena. Sad je prošlo 10 mjeseci i imam još 14 za odradu. Pitanje je sljedeće :: uzeo bih one X uz neku pogodnost. Pošto sam već u programu , ne mogu na opciju novi korisnik uz full sniženje koliko će biti pa me zanima da li kao već postojeći imam popuste na nove modele i koliko ?

Zvao sam podršku tele2 ali operater veli da se provjeri točno na prodajnim mjestima , zvao njih 2 u zgb koji rade do 22 sata ali se nitko ne javlja od 19 sati.

Zato molim nekog tko ima realne informacije da napiše koliko je izvedivo ovo što sam naveo ili u najgorem slučaju ima li kakvih penala u slučaju raskida ugovora jer sam načuo da se stvari zadnjih mjeseci mjenjale u korist nas korisnika.

Kakav link na službene stranice bi dobro došlo a da su vezane striktno na pitanje , da ima nekih brojki , ne samo čini mi se da ....

znači trebam info nekog tko je već mijenjao mob s akcije na neki drugi  a da mu nije prošlo 24 mj. odrade staroga ili iznose penala. Bio bih zahvalan na brojkama i stvarnim iskustvima.

Hvala unaprijed na informacijama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 22:20 (nik_02).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice