Problem wildfire cyanogen 7 mod

poruka: 10
|
čitano: 2.019
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ovao napravio sam root uredaja i uredno stavio cyanogen mod 7.1 i sve odlicno radi samo je problem kod instalacije aplikacija s marketa. Ukoliko su normalne aplikacije(npr face uredno se instaliraju) a ukoliko je bilokoja igra odmah javlja da nema dovoljno prostora na uredaju. Ako neko zna u cem bi bio problem, bio bih zahvalan puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem wildfire cyanogen 7 mod
Tommy_GTI kaže...

Ovao napravio sam root uredaja i uredno stavio cyanogen mod 7.1 i sve odlicno radi samo je problem kod instalacije aplikacija s marketa. Ukoliko su normalne aplikacije(npr face uredno se instaliraju) a ukoliko je bilokoja igra odmah javlja da nema dovoljno prostora na uredaju. Ako neko zna u cem bi bio problem, bio bih zahvalan puno.

Vjerojatno nemas dovoljno slobodnog prostora na mobu.

instaliraj na karticu, mislim da ti treba neka aplikacija -> APP to SD tako nesto, ugl pricekaj jos odgovor nekog tko koristi android.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 16:46 (mario1990).
15 godina

Ma prostora ima na telefonu, i bilo koja aplikacija radi a kad stisnem bilo koju igru nece je uopce krenut skidat(bez obzira kolko bila velika)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

koliko aplikacija imas instaliranih? i jesi ih selio rucno na sd karticu?

15 godina
reebeech kaže...

koliko aplikacija imas instaliranih? i jesi ih selio rucno na sd karticu?

Nemam puno instaliranih aplikacija, i da selio sam ih rucno.

Evo konkretno koliko imam prostora Internal storage:152Mb free( 23mb used)  SD card storage: 286Mb free( 1.6GB used)

Bilokoju igru probam, nece bez obzira koliko bila velika. A kad su u pitanju aplikacije bas to hoce, ne kuzim stvarno :/

15 godina
neaktivan

onda stvarno ne znam...i ja sam imao takav problem...meni je htio instalirati samo male aplikacije, manje od nekih 200kb..ostalo nista...ali ja sam flashao novi rom, i sredio da mi kompletno sve instalira na karticu...i sad imam 130 mb internal storage free...tako da mi je malo cudno da ti sa original romom imas 150 mb free

EDIT: sad sam tek skuzio da imas CM7....i ja sam imao taj problem na tom romu, zato sam i presao na drugi....ako zelis, mogu ti objasnit kak da particioniras karticu i sredis da ti sve ide na nju..

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 15:36 (reebeech).
14 godina
neaktivan
Probaj re-flashati ROM
Me gusta....
15 godina

Posto trenutno nemam bas vremena traziti stavio sam stari stock rom, pa cu kad ulovim vremena se opet poigrat s time.

@reebeech koji je vama rom najbolji, te koji trenutno koristite, jel ima problema kakvih s njime, dali imate mozda link od tog roma. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

"MI" ({#}) trenutno koristimo "Sensation Extreme" rom...zasad mi je sve super...jedino kaj baterija traje krace nego na CM7...ali ionako sam ga punio svaki dan tako da mi ne igra neku pretjeranu ulogu...

taj rom je baziran na 2.2.1 androidu..za razliku od CM7 koj je 2.3...ali nisam naso neke mane sto se tice toga..

tu se negdje nalazi...

http://roms.htcmania.com/filtro.php?q=HTC%20Wildfire&e=Publicada&o=fecha_rom

pogledaj i ovo malo...

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7021325&postcount=2

15 godina

Evo uz malo trazenja i pokusavanja razlicitih rom-ova, na kraju sam stavio cyanogen mod 6 (baziran na android 2.2.1) zasad ovih par dana sto ga koristim mislim da je odlican, stvarno puno bolji od tvornickog roma. A baterija traje puno duze nego na cyanogenu 7

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice